#SIFUSHOW: “BERNANAH TELINGA SIFU DENGAR ‘AMANAT’ TUAN AHYAT NI!!”

oleh

Yassss!! Episod 3 baru mendarat di YouTube dah!! Taknak tulis panjang2, korang tengok sana k!! Kat luar kalau nak dengar Ahyat Ishak sembang2 tak dapat!! Ni ILMU FREE, so korang apa tunggu lagi?? Sudi2 la Subscribe lah Youtube Channel SifufBads ye, kalau belum hehehe Jom tengok full video tau!! Selamat menonton!

...

#SIFUSHOW: KANTOI! RUPA2NYA WARIS NI, JUNIOR SIFU JAMAL DI UITM PENANG DULU..

oleh

Yeay! #SIFUFSHOW Episode 2 dah keluar di Youtube SifufBads! Kali ini, kami nak interview WARIS, penyanyi rap yang popular dengan lagu Rembau Most Wanted. Kita akan korek sikit rahsia2 dan kisah di sebalik lagu2 beliau. Anda kena tonton video ini kalau nak tau ceritanya.. .. dan jangan lupa, subscribe Youtube Channel SifufBads taw!

...

#SIFUSHOW: MAK JERUNG DIPAKSA SIFU ‘GEGARKAN’ OWNER² BISNES NI…

oleh

#SIFUSHOW ini satu rancangan khas 2020 yang super fresh, santai, lain dari lain tapi sarat dengan info2 padu yang anda takkan dapat di tempat lain!! Tengah makan, baring, hadap jammed pun boleh layan beb!! Dalam video ini, kita akan bersama Mak Jerung atau lebih dikenali sebagai Ieza Yusof, seorang pakar kewangan yang dah bantu ramai […]

...

“SAYA INGATKAN BISNES SENDIRI SENANG , RUPANYA..”

oleh

“Aiyoo…First2 masa saya mula keluarkan bisnes sendiri memang susah , stucked! kadang sales 200 mcm tu je! Jadi agent lagi senang..” Haaa, tulah yg dialami oleh @sailajah.selveekam Founder @sailajah.haircare_hq beberapa tahun lepas! Kalini student Sifufbads bangsa India pulak kita nak share (special story ni…teruskan bacaan ok?) The struggle is real but she made it! Bisnes […]

...

BERMULA DARI BAZAR KARAT, SEKARANG MAMPU CAPAI 2COMMA SETAHUN..

oleh

Ini Nadzira Hamzah 25 tahun, seorang ibu muda dan founder Nad.stylis , dia dulunya pernah kerja as kerani, untuk support kewangan suaminya. Yela, dgn keadaan kos hdup waktu tu.. membuatkan dia perlu keluar bekerja walaupun anak masih kecik lagi. (kawen msa umo 18 tahun. Korang?) Sehinggalah satu masa, hatinya terdetik. “Sampai bila aku nak hidup macamani?’ bekerja pun, gaji […]

...

TOKEY ‘MESIN GEDEGANG’ NI HIT 6 ANGKA SEBULAN DENGAN HANYA..

oleh

Ini Aizat tokey Multipurpose vending machine (mesin gedegang). Sebelum ‘lompat’ dalam bisnes sekarang ni, Dia dan isterinya dulu founder satu travel agency ni. Tp sebab xde ilmu dan banyak ‘langgar dinding’, dia terpaksa tutup terus bisnesnya tu. Diorang juga tak berkecuali dengan ujian dan cabaran waktu tu. Hutang sana sini, sampai nak keluar rumah pun […]

...

Program @ Sifufbads

31/05/2020
Marketing from Zero
Online Webinar

25/04/2020
The Foundr 5.0
Online Webinar

13/02/2020
Foundr Chapter 4.0
Residensi UTM KL

Follow Instagram @sifufbads

No images found!
Try some other hashtag or username
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS

Khas untuk anda yang rasa marketing tu leceh.. tak penting.. dan menyusahkan hidup. Ada lebih 50 strategi yang anda boleh terokai.. ianya straight forward dan mudah faham.. simple trick but very powerful! Isi Form di Bawah Sekarang!