#SIFUSHOW: AZZAM SABTU AJAR ILMU PUKAU!?

oleh

Woww!! Benda yg dinanti2 sudah tibaaaa… Sifu Show Episod 5 dah live! Tuan Azzam pula bakal ajar ilmu pukau.. bukan pukau ilmu hitam tu ye, ni pukau dalam ilmu nlp. Beliau sangat expert dalam bidang ni.. Jom tonton full video di bawah ni! Seriously, anda mesti eksaited sebab Episod 5 ni LAIN SIKIT. .. dan […]

...

#SIFUSHOW: “BUDAK TIKTOK RUPANYA SI HEZ NI”

oleh

Jeng Jeng Jeng!! #sifushow episod ke4 dah KELUAR tau kat Youtube SifufBads. Kali ni Sifu jemput artis muda ensem & berbakat @hezhazmi yg fofular dengan lagu ______. . Lagu hit 6m tontonan klip video babe, bro ni siap belanja 3 LAGU lagi tu!! Ingat senang ke nak jemput artis TikTok ni? Lagi2 nak share cara […]

...

#SIFUSHOW: “BERNANAH TELINGA SIFU DENGAR ‘AMANAT’ TUAN AHYAT NI!!”

oleh

Yassss!! Episod 3 baru mendarat di YouTube dah!! Taknak tulis panjang2, korang tengok sana k!! Kat luar kalau nak dengar Ahyat Ishak sembang2 tak dapat!! Ni ILMU FREE, so korang apa tunggu lagi?? Sudi2 la Subscribe lah Youtube Channel SifufBads ye, kalau belum hehehe Jom tengok full video tau!! Selamat menonton!

...

#SIFUSHOW: KANTOI! RUPA2NYA WARIS NI, JUNIOR SIFU JAMAL DI UITM PENANG DULU..

oleh

Yeay! #SIFUFSHOW Episode 2 dah keluar di Youtube SifufBads! Kali ini, kami nak interview WARIS, penyanyi rap yang popular dengan lagu Rembau Most Wanted. Kita akan korek sikit rahsia2 dan kisah di sebalik lagu2 beliau. Anda kena tonton video ini kalau nak tau ceritanya.. .. dan jangan lupa, subscribe Youtube Channel SifufBads taw!

...

#SIFUSHOW: MAK JERUNG DIPAKSA SIFU ‘GEGARKAN’ OWNER² BISNES NI…

oleh

#SIFUSHOW ini satu rancangan khas 2020 yang super fresh, santai, lain dari lain tapi sarat dengan info2 padu yang anda takkan dapat di tempat lain!! Tengah makan, baring, hadap jammed pun boleh layan beb!! Dalam video ini, kita akan bersama Mak Jerung atau lebih dikenali sebagai Ieza Yusof, seorang pakar kewangan yang dah bantu ramai […]

...

“SAYA INGATKAN BISNES SENDIRI SENANG , RUPANYA..”

oleh

“Aiyoo…First2 masa saya mula keluarkan bisnes sendiri memang susah , stucked! kadang sales 200 mcm tu je! Jadi agent lagi senang..” Haaa, tulah yg dialami oleh @sailajah.selveekam Founder @sailajah.haircare_hq beberapa tahun lepas! Kalini student Sifufbads bangsa India pulak kita nak share (special story ni…teruskan bacaan ok?) The struggle is real but she made it! Bisnes […]

...

Program @ Sifubad

28/11/2020
Marketing From Zero 2.0
Virtual Online

31/05/2020
Marketing from Zero
Online Webinar

25/04/2020
The Foundr 5.0
Online Webinar

Follow Instagram @sifubad

No images found!
Try some other hashtag or username
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS

Khas untuk anda yang rasa marketing tu leceh.. tak penting.. dan menyusahkan hidup. Ada lebih 50 strategi yang anda boleh terokai.. ianya straight forward dan mudah faham.. simple trick but very powerful! Isi Form di Bawah Sekarang!