BISNES LELAKI INI HAMPIR BUNGKUS AKIBAT OVERHEAD TINGGI MENCANAK

oleh

“Ini kisah Saiful Azhar & isteri, Sue Salleh. Founder & co-founder kpd Cinestudio. Apa yang diorng buat? Cekidout! 👉🏻 Cinestudio PERJALANAN BISNES.. Bro @j.khoz ni dah berbisnes dari umur 21 tahun lagi. Dulu pernah bekerja kat syarikat produksi filem, lepas tu resign. Buat sendiri pulak.. time tu job banyak masuk.. saving pun lagi la masyukk… […]

...

TEST-TEST JER, TAK SANGKA PULAK MENJADI…

oleh

Kalini SifufBads nak share story Founder brand @jelitawardrobe ni, Puan Hidayah. Dia menjual pakaian muslimah yang mana trendy & kegilaan org sekarang. (ada yg kenal ke tuw?) Memandangkan tak lama lagi nak masuk bulan Ramadhan, mesti owner bisnes agak ‘pusing’ apa nak buat kan? So, meh SifufBads share apa yg jutawan muda Dayah buat masa projek raya […]

...

7 TIPS LEBATKAN SALES PADA BULAN RAMADHAN

oleh

SifufBads tahu, ramai founder bisnes tengah sibuk merancang & susun strategi bisnes untuk bulan puasa yg tinggal lebih kurang 1 bulan je lagi ni. Tapi kena ingat, kejar bisnes tu jangan sampai lupa niat utama ketika bulan Ramadhan tu ya! Tapi,Sifu… sempat lagi ke saya nak prepare ni? Dupdapdupdap rasa jantung ni nervous kalau apa […]

...

KEJAR FOKUS DENGAN POMODORO

oleh

Pernah tak korang berada dalam situasi yang macam ni? ….Tengah khusyuk buat kerja ada orang datang menyapa ajak membawang (orang sebelah, geng dalam whatsapp). ….Tengah syok2 perah idea tetiba henfon berbunyi. ….Yang berbisnes dari rumah plak tengah seronok layan customer.. terfikir pulak baju tak sidai lagi, anak dah meraung2 kat tepi. ….Ada pulak yang baru […]

...

INJECT BAJET MARKETING ‘CIPUT’ JER.. TAPI DIA BOLEH PERGI SAMPAI….

oleh

Wan Johah Shah, founder kepada brand, Lily Petuna (le ladies tu mesti korang tau kenn?). Lily Petuna dah bertapak hampir 4 tahun dalam dunia fesyen ni. Dulunya fokus jual tudung je, sampailah 1 tahap.. supplier tak dapat tampung demand.. diorang stop & diorang beralih arah, fokus kat pakaian plak. Start berguru dgn Sifufbads 3 tahun […]

...

5 FREE APPS UNTUK BIKIN CONTENT MARKETING DI INSTAGRAM

oleh

  Tahun 2019 ni, kalau asyik update post menjual.. hardsell je.. followers pun naik ‘cemuih’ (read:bosan) tau! Sekarang ni.. tak kira la insta ke fesbuk ke.. game dia dah lain. Orang layan post2 yang berbentuk content, tapi of course yang ‘berisi’, yang menarik. Inilah masanya untuk anda belai2 followers anda dengan content2 marketing yang diorang […]

...

Program @ Sifufbads

26/10/2019
Missing Chapter IG Ads 2.0
Wisma Mca, 163, Jalan Ampang, Kuala Lumpur, 50450 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

21/07/2019
2Comma Tribe
Dewan Banquet UPM, Serdang

20/07/2019
2Comma Tribe
Dewan Banquet UPM, Serdang

Follow Instagram @sifufbads

  • DUIT DULU ATAU EXPERIENCE ?? Korang rasa?? Haaaa
  • Pernah tak rasa down je kalau nak buat something?? Mcm
  • TOKEY MESIN GEDEGANG NI HIT 6 ANGKA SEBULAN DENGAN HANYA
  • TO SUCCESS SET YOUR MENTALITY FIRST Kalau nak jadi
  • Jangan mengalah pada ujian! Actually ujian dlm kehidupanlah yg bnyk
  • Tuntutlah ilmu walau ke negara Japan Habis dah
  • Hanya yang laju akan maju SJ Ehenmm! Sedar
  • SAYA INGATKAN BISNES SENDIRI SENANG RUPANYA AiyooFirst2
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS

Khas untuk anda yang rasa marketing tu leceh.. tak penting.. dan menyusahkan hidup. Ada lebih 50 strategi yang anda boleh terokai.. ianya straight forward dan mudah faham.. simple trick but very powerful! Isi Form di Bawah Sekarang!