7 BAHAN UTAMA HASILKAN IKLAN FESBUK ADS LEBIH “BERASAP”

oleh

Tahukah anda..Facebook ada umumkan yang sekarang ada lebih 3 million orang buat iklan fesbuk ads..Kebanyakkan mereka adalah usahawan cam anda semua..Sifufbads dapat agakkan sekarang anda sedang pikir… “Owwh…Patutler iklan asyik tak ok jer..Mahal..Dapat lak orag tah apa2..” Jadi petang ni, Sifufbads berminat nak sharing2 skit tentang 7 ingredient utama yg WAJIB anda sebagai usahawan amik […]

...

5 TIPS HASILKAN HEADLINE CATCHY & MUDAH GRAB ATTENTION

oleh

Headline antara element terpenting dlm copywriting..Dan headline yg byk menentukan sales..Headline juga perkara ke 2 yg selalu dilihat oleh audience selepas image… So, Sifufbads nk kasi 5 tips utk mudah anda hasilkan headline yg catchy, mudah grab attention dan senang dibaca oleh prospek anda..Jgn panjang cite, anda baca jer info2 kt bawah ni.. 1# – […]

...

7 TIPS SIMPLE TINGKATKAN ENGAGEMENT DI FACEBOOK

oleh

Engagement di FB merujuk pada setiap action atau tindakan seseorang pada satu2 page..Action tu mungkin dalam bentuk like post, komen, kongsikan sesuatu dari page pada seseorang, klik link, tengok view atau lain2 lagi.. Engagement memang penting giler dalam Facebook..Lagi2 dalam marketing strategy untuk bantu naikkan reach sesuatu post secara ORGANIK!..Yang mana ia bantu anda tingkatkan […]

...

9 CARA PANTAS DAPATKAN AUDIENCE YANG LEBIH TARGETTED UNTUK JOIN FACEBOOK GROUP ANDA

oleh

Anda ada group facebook sendiri? Bukan fan page..TAPI group.. Just nak bagitau ler..Sekarang jumlah pengguna Facebook Group di seluruh dunia dah CECAH 1 billion orang tiap bulan.. Sebenarnya, facebook group ni antara cara terbaik untuk anda bagi ‘value’ pada audience, dimana melaluinya, anda boleh generate database dan sales… Banyak benda yang anda boleh buat dengan […]

...

5 STEPS SIMPLE CHECK TEXT DALAM GAMBAR IKLAN ANDA DI FESBUK

oleh

Ramai yg PM, komen, yang tanya time seminar dan dalam program² Sifufbads yang lain pun ada, bagaimana nak tahu text dalam gambar iklan ‘diterima’ oleh fesbuk atau tak time buat iklan fbads.. So, hari ini, Sifufbads nak kongsikan 5 steps untuk anda check text dalam gambar iklan semudah ABC jer…Sebenarnya, ada banyak option..TAPI Sifufbads just […]

...

“MAK SURUH BERHENTI BUAT IKLAN FBADS..”

oleh

Takde yg sangka, lokasi kedai ikan patin yg jauh ke dalam kampung di Temerloh dan jauh dari jalan utama, boleh ‘tarik’ orang luar Temerloh untuk datang makan..Boleh dikatakan kedai ni akan ‘full house’ time cuti.. Jauh bezanya dari keadaan sblm2 ni..Jauh sangat bezanya.. Kalo dulu, kedai ni hanya buka time weekend jer tapi sekarang, 7 […]

...

Program @ Sifufbads

29/09/2018
HIIM PREMIER
IDCC Shah Alam

24/08/2018
The Foundr Chapter
Sifufbads Academy

20/08/2018
The Foundr Chapter
Sifufbads Academy

Follow Instagram @sifufbads

  • Bukan setakat perlu jaga2 dgn kos overhead je bukan setakat
  • Apa maksud 3 Jari tuuu  SWIPE LEFT  Penting
  • WALAUPUN KEDAI PERNAH DISIHIR ITU TIDAK MENJADI NOKTAH UNTUK BOOST
  • Antara sebab susah nak closing adalah kerana prospek tak nampak
  • Nak jual produk of course la kene ada knowledge pasal
  • DULU PERNAH KENE TIPU LESAP BERPULUHPULUH RIBU DUIT TAPI SEKARANG
  • NOW OPEN  KINI SEAT ROI CHAPTER CLASS DAH DIBUKA!
  • NOW OPEN  KINI SEAT ROI CHAPTER CLASS DAH DIBUKA!
  • NOW OPEN  KINI SEAT ROI CHAPTER CLASS DAH DIBUKA!
[Free Video] Founder’s Foundation
[Free Video] Founder’s Foundation

Didedahkan! Founder’s Foundation Video Yang Bakal Menyelamatkan dan “Mengangkat” Bisnes Anda dari Hampir Mati Kelemasan di Benam Lumpur! Anda bakal pelajarinya dalam video bersiri ini.. dan ianya PERCUMA jer..