LARI SEBAB KENA BAYAR CUKAI TINGGI?

oleh

Yeahh.. Sifu Show kembali lagi guys, dah masuk episod 9.. sambil2 tak buat apa dekat rumah tu.. nak keluar pun tak boleh, kan? Jom layan episode kali ni dan alang2 tu boleh anda cek balik cukai anda dah setel ke belum haa.. . Episode kali ni “Cikgu Cukai Pejuang Usahawan” yang dah selamatkan ramai owner bisnes kt luar sana.. […]

...

5 INSPIRATION REAL ‘UNSUNG HEROES’

oleh

Apa tu “unsung hero”? Haa.. kalau yang tak tahu tu, maknanya hero yang tak didendang!! Contoh macam frontliner – doctor, askar, polis, bomba, bankers dan lain lain… besar jasa mereka tau!! Tapi dalam context ni, Sifufbads nak sharing macam mana korang semua boleh jadi UNSUNG HERO masa musibah #covid19 ni! Baca details pada gambar bawah […]

...

5 PERKARA USAHAWAN PERLU ‘BRAIN’ DARI #COVID-19

oleh

Yass, kami tahu wabak dan musibah yang melanda Dunia kian membimbangkan,especially bisnes people! tapi masih belum terlambat utk usahawan2 belajr 5 perkara ni.. Teruskan bacaan okay! No. 4 paling best! 1. VIRAL YANG BERTERUSAN Fenomena virus Covid-19 ini dah merebak ke seluruh dunia dengan pelbagai kes kematian dan juga kuarantin yg membimbangkan bukan sahaja di […]

...

TRY 3 CARA PAK USTAZ NI SEDUT SALES MACAM VACUUM!

oleh

Nak citer sikit psl sorang student sifu ni, @ruqaimirabbani founder Balm Bidara Life & co-founder Ishlah Malaysia. . Dulu, ex-gineer (2thn) dan ex-lecturer (8 thn) Sjak dari mengajar lagi, mmg dah start wat bisnes, tapi besela.. buat mcm2 bisnes (jual kepek, tudung la, buku la) susah nak go. Dah jual, tapi profit takde! Yela..Bayar hutang […]

...

POTPET SAJE PUN BOLEH BUAT DUIT..

oleh

Yeahh sifushow kembali lagi guyss.. Guest kali ni siapa yang pernah pergi kelas2 SifufBads mesti tahu siapa dia ni.. ?Siapa lagi kalau bukan the one and only.. @mc.nazs .. seorang Emcee yg selalu buat kita tak mengantuk dan sentisa ada energy waktu dalam kelas2 Sifufbads tu. Jom dengar sharing dari EMCEE NASZ macam mana beliau gunakan […]

...

“7 TAHUN BEB JADI DOCTOR, RESIGN NAK BUKA CLINIC SENDIRI!!”

oleh

Siapa sangka, dah 7 tahun berkhidmat as Doctor dalam hati membuak nak bisnes gak! Tapi itu bukannya halangan kan? Itulah yg dihadapi oleh @nadyaaminshah owner kepada @dermourra_skin_centre . Dr Nadya ni dulu alumni sifufbads dan sekarang..shes come back!! 2 years ago penah join 1 progrm,lepastu buat product baru naik cepat..tapi sebab busy sgt Doctor pakar..bisnes […]

...

Program @ Sifubad

28/11/2020
Marketing From Zero 2.0
Virtual Online

31/05/2020
Marketing from Zero
Online Webinar

25/04/2020
The Foundr 5.0
Online Webinar

Follow Instagram @sifubad

No images found!
Try some other hashtag or username
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS

Khas untuk anda yang rasa marketing tu leceh.. tak penting.. dan menyusahkan hidup. Ada lebih 50 strategi yang anda boleh terokai.. ianya straight forward dan mudah faham.. simple trick but very powerful! Isi Form di Bawah Sekarang!