Opsss.. kejap! Tunggu dulu!
Sebelum buat tempahan, kami ada SPECIAL OFFER untuk anda! Boleh luangkan 5 minit masa anda jap? Kami nak explain lebih lanjut apa yang bestnya offer ini? Boleh?

"Hmmm ok la, boleh.. 5 minit je taw. Tak nak lama-lama..."

Okay, saya janji. Saya akan pastikan 5 minit anda ni sangat-sangat berbaloi!

Kami nak berikan BEST PRICE untuk anda yang belum baca buku-buku Sifufbads. Dah ramai usahawan Malaysia berjaya tingkatkan sales mereka selepas praktikkan segala ilmu online marketing dalam buku-buku ini! Semua buku ini ada dijual kat MPH dan POPULAR. Anda boleh dapatkannya di sana!

Tapi khas untuk anda yang jumpa page ini, kami nak berikan SPECIAL PRICE...

Combo_6INSPIRASI

BUKU ERNA DE'XANDRA = RM45

BUKU EJEN LEO = RM45

BUKU ROKET BISNES = RM40

BUKU ROKET EMEL = RM39.90

BUKU MAMADIL = RM45

BUKU KHAIRUL NIZAM = RM45

JUMLAH NILAI = RM260
Hanya RM197 Saja!
combobizz

BUKU SIFUFBADS COPYWRITING = RM45

BUKU BAGAIMANA MULA BISNES DARI PLANET NEPTUN = RM45

BUKU ROKET BISNES = RM40

BUKU 7 STEP FB ADS FOR OWNER BUSINESS = RM25

JUMLAH NILAI = RM155
Hanya RM127 Saja!
Order manual
PENTING! WAJIB BACA!
Selepas buat pembayaran, pastikan anda isi borang tempahan pada WAKTU, HARI dan TARIKH yang betul dan tepat!

1. Buat pembayaran secara Online Transfer/Cash Deposit.

2. Isi dan lengkapkan maklumat borang tempahan, WAJIB upload bukti pembayaran:

- Hari, waktu, tarikh mesti sama dengan bukti bayaran

- Kegagalan anda untuk upload bukti bayaran akan MELAMBATKAN proses APPROVE dari pihak kami.

3. Selepas hantar borang tempahan, satu emel pengesahan tempahan akan dihantar ke emel anda.

4. Tunggu pengesahan dari kami dalam tempoh 24-48 jam.

5. Selepas tempahan APPROVE, satu lagi emel tempahan bersama TRACKING NO. akan dihantar ke emel anda.

Jika tempahan anda belum APPROVE dalam tempoh 5 hari, sila hubungi..

Ofis di talian
03 9055 4938 / 018 - 397 9844

Hantarkan emel ke books@sifufbads.com

Kerjasama anda amat kami hargai!

Hakcipta Terpelihara © SIFUFBADS SDN BHD 2016


E    admin@sifufbads.com    

W  www.sifufbads.com      O 03 9055 4938


SIFUFBADS SDN BHD (HQ) :
1st Floor, 1 - 1 Jalan Tasik Utama 6 Medan Niaga Tasik Damai (Trilium Lakefields) Sungai Besi 57000 Kuala Lumpur