Manuskrip yang dicipta khas untuk fans De’Xandra…
Dulu Pemandu Lori, Kini Founder Perfume! Ketahui Bagaimana Pengalaman Hidupnya Telah Bantu Ramai Wanita M’sia Untuk Bangun & Bangkit Dari Keperitan Hidup!
Ia adalah sebuah pengalaman ngeri tapi berharga…

Original from Pn Ernayanee Nur.. wanita yang semakin dikenali ramai dalam dunia perniagaan online dan offline. Kisah kebangkitan hidupnya pernah VIRAL di FB suatu ketika dulu. Bukan saja VIRAL, malah kisahnya dah banyak beri INSPIRASI & MOTIVASI kepada ramai wanita-wanita yang sedang kecewa dalam hidup.

Beliau banyak berkongsi kata-kata motivasi dan tips berniaga. Dan semuanya, kini DIBUKUKAN untuk tatapan anda semua! Ia adalah sebuah buku yang ditunggu-tunggu ramai! InsyaAllah.. banyak manfaat yang bakal anda dapat selepas baca sehingga noktah terakhir!

Semoga anda dapat FULL INSPIRATION dari perkongsian ikhlas Pn Erna dalam buku ini. Anda WAJIB baca!

Kuatkan speaker anda, dan dengarkan kisah beliau yang penuh inspirasi ini!
Antara kisah menarik yang menanti anda…
  • KEBANGKITAN FOUNDER DE”XANDRA. Dulu.. hidup beliau dipenuhi dengan dugaan. Duit selalu tak cukup. Hutang keliling pinggang. Tapi itu tak halang beliau untuk berjaya dalam bisnes. Beliau berjaya bangkit dan cipta produk yang digilai ramai, iaitu perfume De’Xandra! Bagaimana beliau lakukannya? Ikut kisahnya lebih lanjut dalam buku ini…
  • BEHIND THE SUCCES STORY. Nak berjaya bukan mudah! Betul? Kita perlu ada attitude dan goal untuk cipta sesuatu kejayaan. Pn Erna dah lalui pelbagai proses untuk capai matlamatnya, dengan penuh sabar. Dan kali ini, beliau ingin kongsikan rahsia-rahsia kejayaannya dalam membina syarikat De’Xandra.
  • FORMULA BISNES DE’XANDRA. Anda nak tahu bagaimana syarikat De’Xandra mampu menjana jutaan ringgit dalam sebulan? Inilah topiknya! Anda bakal didedahkan strategi marketing yang digunakan untuk bina satu empayar bisnes yang kuat dan mantap, sehingga De’Xandra berjaya menjadi sebuah syarikat yang digeruni dalam dunia perniagaan! Ya.. inilah rahsia yang WAJIB anda pelajari!
HANYA UNTUK TERAWAL! Kami nak berikan anda 1 perfume percuma! Lepas cukup kuota, offer ini akan DITARIK BALIK. So.. saya nasihatkan anda supaya bertindak sekarang!
HANYA RM45 Sahaja
*Penghantaran akan dibuat dalam tempoh 2-3 hari pada waktu bekerja..