Perkongsian

Pelajari asas kepada pemasaran berpadu Facebook, bagaimana menguruskan channel pemasaran ini secara optimum dan efektif.

Training

Kami menawarkan tips dan panduan yang bermutu seiring dengan pengalaman kami dalam pengurusan pemasaran Facebook untuk perniagaan anda.

Buku

Koleksi buku-buku menarik yang diterbitkan sendiri oleh kami. Sangat sesuai untuk anda yang sedang mencari panduan berkaitan pemasaran facebook.

Tag: 4 Jenis Sikap Yang Buatkan Bisnes Anda Lingkup

4 Jenis Sikap Yang Buatkan Bisnes Anda Lingkup

Diterbitkan pada Feb 8, 2017 oleh

Zaman sekarang sgt mencabar iman kite lagi-lagi zaman gawat yang kita hadapi sekarang. Tapi benda bukan mustahil untuk kita berjaya kalau dapat buang jauh-jauh perangai tak semenggah ni dari diri kita.. Tapi itu pun kalau korang nak tengok bisnes korang pergi lagi jauh dan berjaye la kan..(Hehe..) “EH FOR SURE LA NAK BERJAYA DALAM BISNES…..

Adakah Anda Sudah Bersedia?

Sudah bersedia untuk memulakan kempen Facebook untuk bisnes anda? Ayuh dapatkan bimbingan & konsultasi kempen pemasaran Facebook untuk bisnes anda. Sifu FB Ads bersedia memberikan pengalaman terbaik kami kepada peningkatan jualan bisnes anda — sehingga 300%!