Perkongsian

Pelajari asas kepada pemasaran berpadu Facebook, bagaimana menguruskan channel pemasaran ini secara optimum dan efektif.

Training

Kami menawarkan tips dan panduan yang bermutu seiring dengan pengalaman kami dalam pengurusan pemasaran Facebook untuk perniagaan anda.

Buku

Koleksi buku-buku menarik yang diterbitkan sendiri oleh kami. Sangat sesuai untuk anda yang sedang mencari panduan berkaitan pemasaran facebook.

Tag: cara pilih audiens yang betul

Susah Nak Cari Targeted Audiens? Baca Ni..

Diterbitkan pada May 24, 2017 oleh

Ramai dikalangan anda yg masih ‘stuck’ dan ‘blur’ lagi kat bahagian PEMILIHAN AUDIENCE. Betul x? Ada gak yg berpendapat, ada specific interest yg WAJIB digunakan utk stiap niche. “MCM NE DGN SPECIFIC AUDIENCE TU?” Macam ni.. Katakan anda dlm niche pakaian yg menjual tudung. Anda tak semestinya nk letak interest FAREEDA ataupon ZAWARA. Sebenarnya anda…

Adakah Anda Sudah Bersedia?

Sudah bersedia untuk memulakan kempen Facebook untuk bisnes anda? Ayuh dapatkan bimbingan & konsultasi kempen pemasaran Facebook untuk bisnes anda. Sifu FB Ads bersedia memberikan pengalaman terbaik kami kepada peningkatan jualan bisnes anda — sehingga 300%!