Perkongsian

Pelajari asas kepada pemasaran berpadu Facebook, bagaimana menguruskan channel pemasaran ini secara optimum dan efektif.

Training

Kami menawarkan tips dan panduan yang bermutu seiring dengan pengalaman kami dalam pengurusan pemasaran Facebook untuk perniagaan anda.

Buku

Koleksi buku-buku menarik yang diterbitkan sendiri oleh kami. Sangat sesuai untuk anda yang sedang mencari panduan berkaitan pemasaran facebook.

Tag: Gary Vaynerchuk

5 Pesanan ‘Mahal’ Dari Gary Vaynerchuk Hadapi Tahun 2018 Untuk Anda Sebagai Owner Bisnes

Diterbitkan pada Dec 19, 2017 oleh

Bila sebut nama Gary Vaynerchuk dan tengok je muka mamat ni dalam gambar kat atas tu, confirm ramai internet2 marketer atau bisnes onwer akan kenal beliau secara general-nya..TAPI..Tak ramai yang kenal beliau secara PERSONALY..Dan bila sebut nama Gary Vee ni, mesti ramai ingat yang beliau ni hanya PUBLIC SPEAKER semata-mata dan hanya jual air liur…

Adakah Anda Sudah Bersedia?

Sudah bersedia untuk memulakan kempen Facebook untuk bisnes anda? Ayuh dapatkan bimbingan & konsultasi kempen pemasaran Facebook untuk bisnes anda. Sifu FB Ads bersedia memberikan pengalaman terbaik kami kepada peningkatan jualan bisnes anda — sehingga 300%!