Perkongsian

Pelajari asas kepada pemasaran berpadu Facebook, bagaimana menguruskan channel pemasaran ini secara optimum dan efektif.

Training

Kami menawarkan tips dan panduan yang bermutu seiring dengan pengalaman kami dalam pengurusan pemasaran Facebook untuk perniagaan anda.

Buku

Koleksi buku-buku menarik yang diterbitkan sendiri oleh kami. Sangat sesuai untuk anda yang sedang mencari panduan berkaitan pemasaran facebook.

Kategori: Tips-Tips

5 Tips Yang Anda Perlu Tahu Sebelum Launching Produk Baru

Diterbitkan pada Apr 14, 2017 oleh

Skrg ni, byk bisnes owner keluarkan produk tnpa lakukan research terlebih dulu..Kbykkan hanya nmpk pada keuntungan berbanding manfaat yg akan bakal customer akan dapat.. Ptg ni, Sifufbads nak kongsi 5 TIPS mudah yg boleh anda gunakan sebelum keluarkan sesuatu produk.. Sila baca..Jgn tak baca taw.. #1 – MANFAAT BANYAK Pastikan produk yg anda keluarkan tu,…

5 Kunci Bagaimana Buatkan Fans Tergila-Gila Nak Komen & Share Post Anda

Diterbitkan pada Apr 13, 2017 oleh

Perasan tak? Skrg ni dah makin susah nak dapat engagement yg TINGGI kat fanpage. Rmai yg merungut dgn Sifufbads sebenarnya. Fans ramai tapi engagement kurang. So, hari ni Sifufbads nak dedahkan secara XCLUSIF bagaimana 5 tips ni mampu buat fans anda TAK TIDO malam.. Berapa ramai yg bebetul nak tahu? Ok..Kalo nak tahu, teruskan bacaan…..

Nak Bisnes Cepat “Meninggal”? Silakan Bergantung Satu Platform..

Diterbitkan pada Mar 30, 2017 oleh

BUSINESSMAN, THIS IS A SERIOUS MATTER – Meninggal tu bankrup ler.. YES! Business anda boleh bankrup, melingkup dan meninggal kalau bergantung pada satu platform sahaja. Hasil dari survey dan research Sifufbads, tahukah anda, kadar pembelian secara online dari tahun 2014 hingga kini semakin lama semakin meningkat, graph menunjukkan ianya grow dlm keadaan EXPONENTIAL! Sehinggakan jualan…

5 Formula Ini Bakal Bantu Lonjakkan Sales Anda Lebih 3x Ganda di Bulan Puasa

Diterbitkan pada Mar 30, 2017 oleh

Sebut jer bulan posa…ramai yg ‘acah-acah’ nak buat bisnes..tak kira ler yg tak de experience atau pon yg dah byk experience ke…Itulah masa yg terbaik.. Memang bulan posa ni, dah jadi macam ‘lubuk emas’ utk orang2 bisnes buat duit lebih..tu hakikatnya…betul tak yg Sifufbads katakan ni? “Betul Sifufbads..sy sokong sesangat” Ada yg pilih berniaga di…

7 Kesilapan Ini Bakal Musnahkan Bisnes Anda Sekelip Mata

Diterbitkan pada Mar 20, 2017 oleh

Kbanyakkan owner bisnes slalu ambik mudah dgn perkara2 yg akan sy share ni..Walhal, perkara ni yg akan ‘membunuh’ bisnes mereka hnya dgn sekelip mata…Bepe ramai owner bisnes dh bungkus karpet gara2 buat silap ni…Anda nk join dorg2 yg dh ‘lipat karpet’ tu skali ke? “Sy tk nk sifoo!” Bgus…so baca dan ‘khatam’ apa yg nk…

Anda Selalu Buat Benda Ini? Baik Mengaku…

Diterbitkan pada Mar 16, 2017 oleh

Kebiasaannya, setting placement apa yang selalu anda guna time buat Fb Ads? Adakah anda campur antara mobile dan juga desktop? Adakah anda setting asing2? “Sifufbads, saya main setting campur jer terus…Betul ke cara saya tu?” Sebenarnya, anda salah jika anda campur kan placement antara desktop…Sebaiknya anda asingkan untuk setiap placement..Okey..jom kita tengok sama paparan yg…

Kategori: Tips-Tips

Inilah 5 Rotan Untuk Owner Bisnes Yang Ada Premis Sendiri.

Diterbitkan pada Mar 9, 2017 oleh

“Sifu, saya rasa bisnes butik ni mmg dh xleh gi jauh laa..” “Saya syak kedai saya ni dah kena mandrem..tu yg xde org dtg kedai saya ni..” “Nak wat guane sifoo..kedai saya dok kat ceruk dunia. Tempat jin bertendang..jgn harap la nk ada org beratur kt kedai saya..” ZASS! ZASS! ZASS! Sifufbads mmg pantang btol…

5 Tips Buatkan Prospek Rasa Rindu Nak Baca Copywriting Anda.

Diterbitkan pada Mar 7, 2017 oleh

“Sifufbads..saya memang ada masalah nk buat copywriting ni. Sejak dari azali lg ‘penyakit’ ni tak leh buat. Plzz Sifufbads..tolong ler saya ‘jahil’ ni” InsyaAllah..Sifufbads akan tolong anda semua..Memang tugas Sifufbads utk memandaikan ummah. So..anda dh ready nk take note ke, apa yg nk Sifufbads bg nih? Kalo dah..bagus!! Anda memang bebetol nk jadi master copywriting……

Bagaimana 5 Tips Ini Mampu Santau Hati Prospek Untuk Closing Sales Sepantas 3 Saat?

Diterbitkan pada Mar 2, 2017 oleh

Rmai lg yg tak tahu macam mana nk ‘SANTAU’ emosi prospek. Kalo tak KHATAM ilmu ni, kompom susah anda nk closing sales. Time2 lunch ni,Sifufbads nk kasi tips skit utk anda cepatkn closing sales dgn prospek anda. Da ready ke nk baca 1 by 1? Dah ready, scroll smpai abes wokeh? #1: TRUST Skrg ni…

Adakah Anda Sudah Bersedia?

Sudah bersedia untuk memulakan kempen Facebook untuk bisnes anda? Ayuh dapatkan bimbingan & konsultasi kempen pemasaran Facebook untuk bisnes anda. Sifu FB Ads bersedia memberikan pengalaman terbaik kami kepada peningkatan jualan bisnes anda — sehingga 300%!