Perkongsian

Pelajari asas kepada pemasaran berpadu Facebook, bagaimana menguruskan channel pemasaran ini secara optimum dan efektif.

Training

Kami menawarkan tips dan panduan yang bermutu seiring dengan pengalaman kami dalam pengurusan pemasaran Facebook untuk perniagaan anda.

Buku

Koleksi buku-buku menarik yang diterbitkan sendiri oleh kami. Sangat sesuai untuk anda yang sedang mencari panduan berkaitan pemasaran facebook.

Kategori: Tips-Tips

7 Kesilapan Ini Bakal Musnahkan Bisnes Anda Sekelip Mata

Diterbitkan pada Mar 20, 2017 oleh

Kbanyakkan owner bisnes slalu ambik mudah dgn perkara2 yg akan sy share ni..Walhal, perkara ni yg akan ‘membunuh’ bisnes mereka hnya dgn sekelip mata…Bepe ramai owner bisnes dh bungkus karpet gara2 buat silap ni…Anda nk join dorg2 yg dh ‘lipat karpet’ tu skali ke? “Sy tk nk sifoo!” Bgus…so baca dan ‘khatam’ apa yg nk…

Anda Selalu Buat Benda Ini? Baik Mengaku…

Diterbitkan pada Mar 16, 2017 oleh

Kebiasaannya, setting placement apa yang selalu anda guna time buat Fb Ads? Adakah anda campur antara mobile dan juga desktop? Adakah anda setting asing2? “Sifufbads, saya main setting campur jer terus…Betul ke cara saya tu?” Sebenarnya, anda salah jika anda campur kan placement antara desktop…Sebaiknya anda asingkan untuk setiap placement..Okey..jom kita tengok sama paparan yg…

Kategori: Tips-Tips

Inilah 5 Rotan Untuk Owner Bisnes Yang Ada Premis Sendiri.

Diterbitkan pada Mar 9, 2017 oleh

“Sifu, saya rasa bisnes butik ni mmg dh xleh gi jauh laa..” “Saya syak kedai saya ni dah kena mandrem..tu yg xde org dtg kedai saya ni..” “Nak wat guane sifoo..kedai saya dok kat ceruk dunia. Tempat jin bertendang..jgn harap la nk ada org beratur kt kedai saya..” ZASS! ZASS! ZASS! Sifufbads mmg pantang btol…

5 Tips Buatkan Prospek Rasa Rindu Nak Baca Copywriting Anda.

Diterbitkan pada Mar 7, 2017 oleh

“Sifufbads..saya memang ada masalah nk buat copywriting ni. Sejak dari azali lg ‘penyakit’ ni tak leh buat. Plzz Sifufbads..tolong ler saya ‘jahil’ ni” InsyaAllah..Sifufbads akan tolong anda semua..Memang tugas Sifufbads utk memandaikan ummah. So..anda dh ready nk take note ke, apa yg nk Sifufbads bg nih? Kalo dah..bagus!! Anda memang bebetol nk jadi master copywriting……

Bagaimana 5 Tips Ini Mampu Santau Hati Prospek Untuk Closing Sales Sepantas 3 Saat?

Diterbitkan pada Mar 2, 2017 oleh

Rmai lg yg tak tahu macam mana nk ‘SANTAU’ emosi prospek. Kalo tak KHATAM ilmu ni, kompom susah anda nk closing sales. Time2 lunch ni,Sifufbads nk kasi tips skit utk anda cepatkn closing sales dgn prospek anda. Da ready ke nk baca 1 by 1? Dah ready, scroll smpai abes wokeh? #1: TRUST Skrg ni…

5 Teknik Killer Yang Wajib Ada Dalam Kempen FB Ads Anda

Diterbitkan pada Mar 1, 2017 oleh

DANGER! Jangan start baca atau terbaca kalau anda rasa anda dah cukup POWER dalam ilmu fb ads ni! Fb ni kalau nak tahu, sebenonye satu platform periklanan yang hebak belako.. Ramai dah yang jadi jutawan dengan menggunakan fb sebagai platform marketing dieorang.. Tapi syg seribu kali syg, still ada juga yang tak ‘gheti’ nak gunakan…

5 Jenis “Bluetooth” Yang Mampu Menyentuh Hati Prospek Anda.

Diterbitkan pada Feb 20, 2017 oleh

Ramai yg boleh menulis, ramai yg mampu menghasilkan penulisan yg pjg dan ramai juga yg boleh menulis dgn struktur yg betul dan baik! Tp syg.. Sbenarnya, rmi juga yg tak tahu bgimanakah cara yg betul nak MEMIKAT hati prospek, nak membuatkan mereka JATUH CINTA dan membuatkan mereka membaca SAMPAI HABIS dan akan INGAT pada anda…

6 Komponen Ini Perlu Ada Untuk Bina Kempen Integrated Marketing Yang Sukses

Diterbitkan pada Feb 17, 2017 oleh

Zaman sekarang ni, untuk BERJAYA dalam bisnes, kita tak boleh pikir hanya nak berjaya je and BERANGAN nak dapat duit banyak.. Kalau ada attitude yang macam tu, Tahniah! Sebab anda adalah MAT JENIN.. Sebab untuk berjaya, kita kena rangka pelan marketing kite secara spesifik and FOCUS 200%.. Kita kena detailkan dari A-Z PLAN kita tu…..

5 Petua Ini Bakal Buatkan Prospek Tertarik Nak Baca Posting Anda.

Diterbitkan pada Feb 16, 2017 oleh

Like still tak banyak? Komen still tak cukup?Share pun tak ramai?Nak naikkan engagement tapi tak tahu caranya? Mesti STRESS teruk kan? “Betul tu sifu.. Stress sangat ni.. Tolong saya sifu!..” Persaingan sangat SENGIT di medan fb.. Ramai orang yang involve dengan bisnes-bisnes online.. So akan terjadinya LAMBAKAN produk-produk yang dijual di fb.. Ada antara mereka…

Adakah Anda Sudah Bersedia?

Sudah bersedia untuk memulakan kempen Facebook untuk bisnes anda? Ayuh dapatkan bimbingan & konsultasi kempen pemasaran Facebook untuk bisnes anda. Sifu FB Ads bersedia memberikan pengalaman terbaik kami kepada peningkatan jualan bisnes anda — sehingga 300%!