Perkongsian

Pelajari asas kepada pemasaran berpadu Facebook, bagaimana menguruskan channel pemasaran ini secara optimum dan efektif.

Training

Kami menawarkan tips dan panduan yang bermutu seiring dengan pengalaman kami dalam pengurusan pemasaran Facebook untuk perniagaan anda.

Buku

Koleksi buku-buku menarik yang diterbitkan sendiri oleh kami. Sangat sesuai untuk anda yang sedang mencari panduan berkaitan pemasaran facebook.

Kategori: Tips-Tips

5 Jenis “Bluetooth” Yang Mampu Menyentuh Hati Prospek Anda.

Diterbitkan pada Feb 20, 2017 oleh

Ramai yg boleh menulis, ramai yg mampu menghasilkan penulisan yg pjg dan ramai juga yg boleh menulis dgn struktur yg betul dan baik! Tp syg.. Sbenarnya, rmi juga yg tak tahu bgimanakah cara yg betul nak MEMIKAT hati prospek, nak membuatkan mereka JATUH CINTA dan membuatkan mereka membaca SAMPAI HABIS dan akan INGAT pada anda…


6 Komponen Ini Perlu Ada Untuk Bina Kempen Integrated Marketing Yang Sukses

Diterbitkan pada Feb 17, 2017 oleh

Zaman sekarang ni, untuk BERJAYA dalam bisnes, kita tak boleh pikir hanya nak berjaya je and BERANGAN nak dapat duit banyak.. Kalau ada attitude yang macam tu, Tahniah! Sebab anda adalah MAT JENIN.. Sebab untuk berjaya, kita kena rangka pelan marketing kite secara spesifik and FOCUS 200%.. Kita kena detailkan dari A-Z PLAN kita tu…..


5 Petua Ini Bakal Buatkan Prospek Tertarik Nak Baca Posting Anda.

Diterbitkan pada Feb 16, 2017 oleh

Like still tak banyak? Komen still tak cukup?Share pun tak ramai?Nak naikkan engagement tapi tak tahu caranya? Mesti STRESS teruk kan? “Betul tu sifu.. Stress sangat ni.. Tolong saya sifu!..” Persaingan sangat SENGIT di medan fb.. Ramai orang yang involve dengan bisnes-bisnes online.. So akan terjadinya LAMBAKAN produk-produk yang dijual di fb.. Ada antara mereka…


Bagaimana Hasilkan Post Yang Buatkan Fans “Jatuh Cinta” Pada Anda!

Diterbitkan pada Feb 13, 2017 oleh

Jatuh cinta dgn siapa? Dgn bisnes anda la. Dgn page anda..bkn jatuh cinta dgn anda yer (tapi bleh je wat kalau nak try, hehe).. Skrg ni, zaman content marketing. Dlm konteks fesbuk, faktor utk org membeli bkn lagi bergantung kpd post iklan utama yg mnjual itu semata-mata.. Post2 lain yg ada di page itu juga…


5 Content Strategy Yang Bakal Buatkan Bisnes Anda Lebih Garang…

Diterbitkan pada Feb 9, 2017 oleh

Pehh.. garang bukan sebarang garang ni geng.. Garang ni bukan buat customer lari.. Ini garang buat customer anda lebih ‘MELEKAT’ dengan anda! “Wahh macam mane tu sifu?” Zaman sekarang, content marketing sekarang sudah menjadi elemen yang SANGAT penting bagi sesuatu bisnes, lagi-lagi bab nak buat ENGAGEMENT dan TARIK PERHATIAN audience kita.. BUKAN kita sorang je…


Kategori: Tips-Tips

4 Jenis Sikap Yang Buatkan Bisnes Anda Lingkup

Diterbitkan pada Feb 8, 2017 oleh

Zaman sekarang sgt mencabar iman kite lagi-lagi zaman gawat yang kita hadapi sekarang. Tapi benda bukan mustahil untuk kita berjaya kalau dapat buang jauh-jauh perangai tak semenggah ni dari diri kita.. Tapi itu pun kalau korang nak tengok bisnes korang pergi lagi jauh dan berjaye la kan..(Hehe..) “EH FOR SURE LA NAK BERJAYA DALAM BISNES…..


5 Jenis Umpan Yang Buatkan Premis Anda Laku Keras

Diterbitkan pada Feb 7, 2017 oleh

INTRESTING! Of course menarik.. Ini umpan bukan sebarang umpan. Ini umpan mcm letak gula dalam kedai lepastu confirm semut satu kampung mai dtg! “Wahh.. macam mana tu sifu?” Umpan ni ssuai digunakan jika anda ada kedai, butik, ataupun premis.. Umpan ni kita letakkan di kedai, tetapi cara utk gunakan umpan ni perlu integrated dgn fbads!…


5 Kelebihan Ini Anda Bakal Dapat Selepas Branding Syarikat Anda Kuat.

Diterbitkan pada Jan 18, 2017 oleh

Apa ada pada branding? Branding tu bahasa kampung, kalau org town, panggil penjenamaan. Branding ni, pasal logo ke? Pasal warna tema syarikat ke? Nama syarikat yg unik ke? Bab tu, kena rajin2 sket cari sendiri. Untuk hari ni, Sifufbads nk kongsi sikit pada anda smua, apakah kelebihan apabila kita mempunyai branding yg kuat? So, nk…


Teknik Menulis Matlamat Bisnes Anda

Diterbitkan pada Jan 17, 2017 oleh

Pejam celik pejam celik, kejap je dah masuk thn 2017 ni. So far cmne, dah nampak hala tuju dan goals utk tahun ni? Dah tulis matlamat apa nk capai tahun ni? “Dah sifu..matlamat saya tahun ni adalah utk selesaikan matlamat tahun lepas. Hehe..” Haha..baguslah tu. At least ada..yg x bagus tu klu anda stil blur2…


Adakah Anda Sudah Bersedia?

Sudah bersedia untuk memulakan kempen Facebook untuk bisnes anda? Ayuh dapatkan bimbingan & konsultasi kempen pemasaran Facebook untuk bisnes anda. Sifu FB Ads bersedia memberikan pengalaman terbaik kami kepada peningkatan jualan bisnes anda — sehingga 300%!