Missing Chapter Reloaded

Alhamdulillah, seminar “Missing Chapter-Reloaded” di IDCC, Shah Alam berjalan dengan lancar walaupun lebih 2,000 orang yang hadir.. Korang semua memang ohsem! memang wow!

Jutaan terima kasih diucapkan pada peserta yang hadir yang berikan a very high comitment & a very high energy.. Thorbaikkk lah! 

SILA KONGSIKAN PENDAPAT ANDA DI BAWAH..

Program @ Sifufbads

21/07/2019
2Comma Tribe
Dewan Banquet UPM, Serdang

20/07/2019
2Comma Tribe
Dewan Banquet UPM, Serdang

19/07/2019
2Comma Tribe
Dewan Banquet UPM, Serdang

Follow Instagram @sifufbads

  • SifufBads yakin setiap founder ada impian mereka masing2 dan salah
  • 3 SECRET BRADER NI BERMULA DARI RM700 TANPA LOAN AND
  • Ehem!! Korang tahu tak usahawan ni bukan takat buat bisnes
  • Setuju tak bg seorang usahawan seorang founder Leader TIME
  • Duit dan harta bukanlah pengukur segalanya Hanya seorang
  • Sblm fly tadi sempat melepak ngan ngocing anak didik ceo
  • Berbisnes ni nmpk je mudah tp hkikatnya perlukan masa kerja
  • isteri sy benti kerja lepas 5 tahun Happy nya sy
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS

Khas untuk anda yang rasa marketing tu leceh.. tak penting.. dan menyusahkan hidup. Ada lebih 50 strategi yang anda boleh terokai.. ianya straight forward dan mudah faham.. simple trick but very powerful! Isi Form di Bawah Sekarang!