Perkongsian

Pelajari asas kepada pemasaran berpadu Facebook, bagaimana menguruskan channel pemasaran ini secara optimum dan efektif.

Training

Kami menawarkan tips dan panduan yang bermutu seiring dengan pengalaman kami dalam pengurusan pemasaran Facebook untuk perniagaan anda.

Buku

Koleksi buku-buku menarik yang diterbitkan sendiri oleh kami. Sangat sesuai untuk anda yang sedang mencari panduan berkaitan pemasaran facebook.

Tag: Abdullah Fahmi

Tauke Emas Berjanggut Lebat Ni Pon Tak Cayer Dia Boleh Marketing Guna Fb Ads…

Diterbitkan pada Nov 14, 2016 oleh

Penah nmpk iklan jual emas kat fb? “Ermmm… Mgkin ada, tp tak ramai.” Kalau ada pun, belum ada lg yg betul2 dh berjaya jual di fb. Kebykkannya jual emas di kedai je. Tp x cukup kalau ada kedai je. Kene buat marketing jgk. Baru lebih ramai lg org dtg. Harini saya nak share satu story……

Adakah Anda Sudah Bersedia?

Sudah bersedia untuk memulakan kempen Facebook untuk bisnes anda? Ayuh dapatkan bimbingan & konsultasi kempen pemasaran Facebook untuk bisnes anda. Sifu FB Ads bersedia memberikan pengalaman terbaik kami kepada peningkatan jualan bisnes anda — sehingga 300%!

[contact-form-7 id="980" title="Footer Form"]