Perkongsian

Pelajari asas kepada pemasaran berpadu Facebook, bagaimana menguruskan channel pemasaran ini secara optimum dan efektif.

Training

Kami menawarkan tips dan panduan yang bermutu seiring dengan pengalaman kami dalam pengurusan pemasaran Facebook untuk perniagaan anda.

Buku

Koleksi buku-buku menarik yang diterbitkan sendiri oleh kami. Sangat sesuai untuk anda yang sedang mencari panduan berkaitan pemasaran facebook.

Tag: cara buat like marketing

Stress Tengok Fanpage Anda Ramai Orang Luar Like!?

Diterbitkan pada Jul 10, 2017 oleh

Boleh dikatakan kebanyakkan yg buat LIKE MARKETING akan hadap benda ni..Apa benda? Page kena LIKE dgn “ORG LUAR” ler.. “SAPE “ORANG LUAR” TU?..” Org luar ni, warga2 asing yg tinggal di Malaysia ler..Contohnya mcm Nepal, Bangladesh, Myanmar xpon Indonesia. “AAH LA..SY SLALU KENA..” Eh2..Bukan awk sorang jer..Ramai mcm tu ler.. “ABIS TU..MCM NE NAK BUAT…

Tutorial Cara Buat ‘Like Marketing’ Untuk Fanpage Anda

Diterbitkan pada Nov 24, 2015 oleh

Masih tidak tahu bagaimana cara bina¬†fans di page anda? Kali ini saya nak terangkan bagaimana membina iklan untuk tarik like ke fanpage anda. Lepas ini takde lagi alasan mengapa like ataupun fans di page anda sikit je! Ikuti tutorial cara buat like marketing untuk fanpage anda seperti di bawah ya..! Jom kita mulakan… 1) Klik…

Adakah Anda Sudah Bersedia?

Sudah bersedia untuk memulakan kempen Facebook untuk bisnes anda? Ayuh dapatkan bimbingan & konsultasi kempen pemasaran Facebook untuk bisnes anda. Sifu FB Ads bersedia memberikan pengalaman terbaik kami kepada peningkatan jualan bisnes anda — sehingga 300%!