Perkongsian

Pelajari asas kepada pemasaran berpadu Facebook, bagaimana menguruskan channel pemasaran ini secara optimum dan efektif.

Training

Kami menawarkan tips dan panduan yang bermutu seiring dengan pengalaman kami dalam pengurusan pemasaran Facebook untuk perniagaan anda.

Buku

Koleksi buku-buku menarik yang diterbitkan sendiri oleh kami. Sangat sesuai untuk anda yang sedang mencari panduan berkaitan pemasaran facebook.

Tag: cara tarik orang datang kedai offline

7 Sebab Kenapa Prospek Tak Nak Masuk ke Kedai Anda

Diterbitkan pada Sep 2, 2017 oleh

KETAHUI 7 TIPS NI, SBLM ANDA CKP KEDAI ANDA TERKENA SANTAU.. Bla xde org nk masuk kedai..Ada jer yg bunyi..”Kedai ko ni, dh kena guna2 ke smpai xde org nk masuk ni?..” Padahal dh macam2 dh buat..Tp result tetap sama gak.. Mgkin competitor tggi kt tmpat anda..Atau pn anda blm buat tips2 yg Sifufbads nk…

Adakah Anda Sudah Bersedia?

Sudah bersedia untuk memulakan kempen Facebook untuk bisnes anda? Ayuh dapatkan bimbingan & konsultasi kempen pemasaran Facebook untuk bisnes anda. Sifu FB Ads bersedia memberikan pengalaman terbaik kami kepada peningkatan jualan bisnes anda — sehingga 300%!