Perkongsian

Pelajari asas kepada pemasaran berpadu Facebook, bagaimana menguruskan channel pemasaran ini secara optimum dan efektif.

Training

Kami menawarkan tips dan panduan yang bermutu seiring dengan pengalaman kami dalam pengurusan pemasaran Facebook untuk perniagaan anda.

Buku

Koleksi buku-buku menarik yang diterbitkan sendiri oleh kami. Sangat sesuai untuk anda yang sedang mencari panduan berkaitan pemasaran facebook.

Tag: Nurasikin binti Daud

“Selamber Jer Ku Berenang Dengan Jerung di Bangi Sentral! Anda Niche Fesyen? Jom Baca Kisahku…”

Diterbitkan pada Nov 25, 2016 oleh

Arini SifuFBAds nk kongsikan skit story cmne cik akak ni buat bisnes dgn mnjual ‘skirt adik-beradik’.. FYI, cik akak ni ada butik kat Bangi Sentral okeh, selamber je bukak butik kat situ.. Tempat jerung-jerung beraksi.. Rileks jer dia join berenang-renang skali kat situ… Ahh.. Tak nak cite byk, baca sendri tulisan dr hati oleh beliau…


Adakah Anda Sudah Bersedia?

Sudah bersedia untuk memulakan kempen Facebook untuk bisnes anda? Ayuh dapatkan bimbingan & konsultasi kempen pemasaran Facebook untuk bisnes anda. Sifu FB Ads bersedia memberikan pengalaman terbaik kami kepada peningkatan jualan bisnes anda — sehingga 300%!