Perkongsian

Pelajari asas kepada pemasaran berpadu Facebook, bagaimana menguruskan channel pemasaran ini secara optimum dan efektif.

Training

Kami menawarkan tips dan panduan yang bermutu seiring dengan pengalaman kami dalam pengurusan pemasaran Facebook untuk perniagaan anda.

Buku

Koleksi buku-buku menarik yang diterbitkan sendiri oleh kami. Sangat sesuai untuk anda yang sedang mencari panduan berkaitan pemasaran facebook.

Tag: nurul diana

Fuhh.. Habis Semua Saluran Marketing Gadis Muda Ini Sapu!

Diterbitkan pada Oct 31, 2017 oleh

“LPS BUAT FB ADS, BILLBOARD, BALUT BAS, SURATKHABAR SAYA BELASAH BUAT MKTG..” Ni lah founder Dianz yg mula bisnes masa umur 18 thn, masa kat poli.. Start jual produk org, then buat produk sdri, tak jln… Jom tonton apa yg dia kata.. Anda bljr sesuatu?

Dari Dropship Jadi Tokey

Diterbitkan pada Apr 22, 2015 oleh

Saya nak share citer sorang cik adik ni. Nama dia Nurul Diana, nama manja, Dian.. Dia bermula dengan hanya jual produk org lain secara dropship, untung pun sekadar RM5 jer. Kecik giler untung.. Dian start main dropship ni pada zaman politeknik lagi. Umur dia sekarang ni, tak silap, 23 tahun.. Masa buat dropship sebagai pelajar…

Adakah Anda Sudah Bersedia?

Sudah bersedia untuk memulakan kempen Facebook untuk bisnes anda? Ayuh dapatkan bimbingan & konsultasi kempen pemasaran Facebook untuk bisnes anda. Sifu FB Ads bersedia memberikan pengalaman terbaik kami kepada peningkatan jualan bisnes anda — sehingga 300%!