Fuhh.. Habis Semua Saluran Marketing Gadis Muda Ini Sapu!

“LPS BUAT FB ADS, BILLBOARD, BALUT BAS, SURATKHABAR SAYA BELASAH BUAT MKTG..”

Ni lah founder Dianz yg mula bisnes masa umur 18 thn, masa kat poli.. Start jual produk org, then buat produk sdri, tak jln… Jom tonton apa yg dia kata..

Anda bljr sesuatu?

SILA KONGSIKAN PENDAPAT ANDA DI BAWAH..

  1. Amir Mazlan says:

    steady cik gadis..semua channel iklan kos tinggi dia dah cuba : )

Program @ Sifufbads

29/09/2018
HIIM PREMIER
IDCC Shah Alam

24/08/2018
The Foundr Chapter
Sifufbads Academy

20/08/2018
The Foundr Chapter
Sifufbads Academy

Follow Instagram @sifufbads

  • Kalau sales ratus2 ribu atau juta sekalipun tapi keberkatan tu
  • Napok samo tapi buke dioo!  Businessman VS Entrepreneur Dua2
  • Nak capai success dalam hidup kene lah sentiasa improve diri
  • Tahukah anda hashtag memudahkan para pelanggan mencari anda di media
  • Alhamdulillah! Another amazing achievement dari team sifufbads  Alhamdulillah!! Rezeki
  • Salah satu cara tingkatkan kepercayaan orang terhadap produk atau servis
  • Gen Z golongan yang sedang menakluki dunia!  Siapa mereka?
  • DLM DUNIA BISNES NI KENE BERGERAK SERENTAK DUNIA  AKHIRAT!
Ebook BOS’18 Branding Online Strategy 2018
Ebook BOS’18 Branding Online Strategy 2018

DOWNLOAD PERCUMA! Dah tiba masanya untuk upgrade brand anda ke NEW LEVEL! Ketahui bagaimana 7 strategi branding ini bakal membantu bisnes anda. Jangan isi form dibawah jika tak berani nak upgrade bisnes anda SEKARANG!