Perkongsian

Pelajari asas kepada pemasaran berpadu Facebook, bagaimana menguruskan channel pemasaran ini secara optimum dan efektif.

Training

Kami menawarkan tips dan panduan yang bermutu seiring dengan pengalaman kami dalam pengurusan pemasaran Facebook untuk perniagaan anda.

Buku

Koleksi buku-buku menarik yang diterbitkan sendiri oleh kami. Sangat sesuai untuk anda yang sedang mencari panduan berkaitan pemasaran facebook.

Tag: tingkatkan engagement

5 Petua Ini Bakal Buatkan Prospek Tertarik Nak Baca Posting Anda.

Diterbitkan pada Feb 16, 2017 oleh

Like still tak banyak? Komen still tak cukup?Share pun tak ramai?Nak naikkan engagement tapi tak tahu caranya? Mesti STRESS teruk kan? “Betul tu sifu.. Stress sangat ni.. Tolong saya sifu!..” Persaingan sangat SENGIT di medan fb.. Ramai orang yang involve dengan bisnes-bisnes online.. So akan terjadinya LAMBAKAN produk-produk yang dijual di fb.. Ada antara mereka…

Adakah Anda Sudah Bersedia?

Sudah bersedia untuk memulakan kempen Facebook untuk bisnes anda? Ayuh dapatkan bimbingan & konsultasi kempen pemasaran Facebook untuk bisnes anda. Sifu FB Ads bersedia memberikan pengalaman terbaik kami kepada peningkatan jualan bisnes anda — sehingga 300%!