Inilah 5 Rotan Untuk Owner Bisnes Yang Ada Premis Sendiri.

Inilah 5 Rotan Untuk Owner Bisnes Yang Ada Premis Sendiri.

“Sifu, saya rasa bisnes butik ni mmg dh xleh gi jauh laa..” “Saya syak kedai saya ni dah kena mandrem..tu yg xde org dtg kedai saya ni..” “Nak wat guane sifoo..kedai saya dok kat ceruk dunia. Tempat jin bertendang..jgn harap la nk ada org beratur kt kedai saya..” ZASS! ZASS! ZASS! Sifufbads mmg pantang btol…

Kepentingan ‘Unique Selling Proposition’ (USP) Dalam Bisnes

Kepentingan ‘Unique Selling Proposition’ (USP) Dalam Bisnes

Sekarang, persaingan untuk berniaga di Facebook semakin sengit. Mana tak sengitnya, sudah ramai yang sudah mula berniaga secara online terutamanya di facebook. Setiap hari, semakin bertambah peniaga di facebook. Hari-hari ada saja penjual baru. Ada menjual pakaian, ada jual produk kosmetik, produk kesihatan dan macam-macam ada. Persaingan semakin sengit.. Adakah pasaran sudah tepu? Tepu, sampai tak…