Perkongsian

Pelajari asas kepada pemasaran berpadu Facebook, bagaimana menguruskan channel pemasaran ini secara optimum dan efektif.

Training

Kami menawarkan tips dan panduan yang bermutu seiring dengan pengalaman kami dalam pengurusan pemasaran Facebook untuk perniagaan anda.

Buku

Koleksi buku-buku menarik yang diterbitkan sendiri oleh kami. Sangat sesuai untuk anda yang sedang mencari panduan berkaitan pemasaran facebook.

Tutorial meng’Install’ Apps IFrame Tab di Fanpage

Diterbitkan pada Jul 26, 2016 oleh

Baiklah murid-murid.. Harini cikgu akan ajar cara-cara bagaimana nak install Apps Tab di Fanpage.. “Apps apa tu sifu.. Eh, silap.. Cikgu…?” Hoho.. Okay, actually ni bukanlah benda baru, ia benda lama.. Tapi mungkin ada diantara anda yang masih tak tahu dan tak berapa nak perasan fungsinya. Ok nak tahu tak ni? “Nak sifu nakk..” Ok,…

9 Langkah Hasil Copywriting Yg Sentap Lagi Menyentap

Diterbitkan pada Jul 22, 2016 oleh

SUSAH SANGAT KE NK BUAT COPYWRITING YANG SENTAP LAGI MENYENTAPI? Ya, kalau nak diikutkan memang agak susah sebenarnya, ambil masa berbulan-bulan dan boleh jd bertahun-tahun lamanya utk master copywriting ni. Bukan senang okay.. Yelah.. Gila apa.. Hanya dengan tulisan je boleh buat orang tertarik dan bertindak utk membeli. Dasyat tu… Tapi, kalau anda ada formula…..

Kategori: Tips Fb Ads, Tips-Tips

6 “Mitos Copywriting” Yang Sering Orang Ramai Salah Anggap

Diterbitkan pada Jul 18, 2016 oleh

Copywriting Myth… Anda patut tahu 6 mitos ni kalau anda nak kuasai dan hasilkan copywriting yang bagus, pastu barulah boleh ‘control’ dan ‘arahkan’ audiens anda baca setiap satu point penulisan anda. So, untuk mantapkan lagi copywriting, anda perlu tahu perkara-perkara ni.. Ni saya nak kongsikan 6 mitos tersebut, teruskan membaca… #1: ORANG TAK BACA COPYWRITING YANG…

5 “Secret Resepi” Ini Mampu Bantu Tingkatkan Sales Bisnes Anda Di FB.

Diterbitkan pada Jul 14, 2016 oleh

Sape kat sini dia owner bisnes, dah ada produk sendiri, dah ade team sendiri, tapi sales still cannot go.. Krik krik jer.. Plan strategi suma betul dah, tapi tahla.. macam ada something missing je.. Bukan Missing Chapter tu yer. Yang tu takde dah, ni missing dalam pemasaran fb. Okay, ni saya nak share, 5 ‘penambah…

Rahsia Penulisan Copywriting Mengikut “Mazhab SifuFbads”. Minat Nak Tahu?

Diterbitkan pada Jul 12, 2016 oleh

  Dalam dunia penulisan copwriting ni ada banyak ‘mazhab’.. Ada yang style gini, ada yang gitu, ada yang cenggitu.. Macam-macam lah! Dulu.. SifuFBads pernah dikondem kerana menggunakan bahasa santai.. Sobs Sobs.. Tapi kan.. Tapi… Nak tahu tak? Dengan penulisan ‘mazhab’ SifuFBads inilah ramai usahawan yang telah berjaya meningkatkan jualannya terutama di fesbuk.. Actually, seni penulisan…

7 Tips Ini Boleh Bantu “Owner Bisnes” Mantapkan Lagi Sistem Ejennya.

Diterbitkan pada Jul 11, 2016 oleh

“Ejen memang ramai, ada 100, 200, 500 orang.. Tapi geram betul, diorang ni tak aktif, yang bebetul buat sales takat 5-7 orang jer.. Tension arghh..!” Amboi.. Garang bebenoo.. Jangan marah-marah.. Sabo.. .. Sapa lagi owner bisnes yang ada masalah camni? Nak tau kenapa benda ni berlaku? Nak tau apa isu sebenar? Kenapa ejen anda slow.. Sloww…

9 Langkah Penting Untuk “Owner Bisnes” Yang Tak Pernah Berniaga di FB.

Diterbitkan pada Jun 16, 2016 oleh

“Biasa jual offline je, kat bazaar, karnival, ada kedai sendiri gak.. produk dah ada demand dah pun.. Sales pun ok jeww.. Nak start niaga online ni tak berapa pandai lah, pening pala, tak tau nak mula dari mana..” Takper, meh saya bantu selesaikan masalah anda tu, kalau dah ade produk, dah pernah buat sales, inshaAllah klu kembangkan…

Adakah Anda Sudah Bersedia?

Sudah bersedia untuk memulakan kempen Facebook untuk bisnes anda? Ayuh dapatkan bimbingan & konsultasi kempen pemasaran Facebook untuk bisnes anda. Sifu FB Ads bersedia memberikan pengalaman terbaik kami kepada peningkatan jualan bisnes anda — sehingga 300%!