Perkongsian

Pelajari asas kepada pemasaran berpadu Facebook, bagaimana menguruskan channel pemasaran ini secara optimum dan efektif.

FB Ads Calc

Pengurusan fanpage Facebook perniagaan anda. Kami menawarkan konsultasi bermutu seiring dengan pengalaman kami.

Training

Pengalaman kami dalam mengendalikan training kepada pengguna beginner sehingga pengguna advance.

8 Tips Untuk Usahawan Internet

Diterbitkan pada Oct 24, 2014 oleh

8 TIPS UNTUK USAHAWAN INTERNET ” Dalam bisnes internet ni kita akan jumpa macam-macam halangan. Kaedah pemasaran yang berjaya digunakan sebelum ini tak semestinya berguna pada masa akan datang. Persaingan pula muncul seperti cendawan tumbuh selepas hujan. Kos pemasaran juga semakin meningkat. Orang dengki ? Ada juga di dalam dunia online ini. Belum kira ‘parasit’, hijack,…

9 Langkah FB Ads NEWBIE Patut Tahu

Diterbitkan pada Oct 24, 2014 oleh

Masih ramai lagi yang bertanyakan pada saya soalan ini – Apa tu FB Ads? – Camne nak buat FB Ads? – FB Ads tu kena bayar ke? – FB Ads ni betul ke? Okay, kita berbalik kepada yang asas sekali FB Ads adalah singkatan bagi Facebook Advertising, FB Ads membenarkan pengguna facebook untuk mengiklankan perniagaan atau…

6 Langkah Hasilkan Reach Yang Tinggi

Diterbitkan pada Sep 12, 2014 oleh

Reach? Mereka yang buat fb ads, pasti tahu bukan? Reach – jumlah audiens (sasaran) yang telah melihat iklan yang telah dibuat. Sejak kebelakangan ini, ramai yang menjalankan iklan fb ads menghadapi masalah sukar untuk mencapai reach yang tinggi. Buat iklan, letak bajet tinggi pun, iklan masih tak berjalan! Reach masih slow, tak bergerak. Kalau reach tak…

Orang Membeli Disebabkan Mereka ‘PERCAYA’

Diterbitkan pada Sep 5, 2014 oleh

ORANG MEMBELI DISEBABKAN MEREKA “PERCAYA”   Bagaimana caranya nak buat orang percaya ?Anda boleh ikuti beberapa tips dibawah :-1) Tingkatkan jumlah LIKE fanpage. Lebih tinggi like, lebih tinggi keyakinan meraka!2) Gunakan gambar yang kelihatan professional terutamanya produk pakaian. 3) Gunakan no hp & alamat perniagaan yang beroperasi. 4) Tingkatkan respons dan bina engagement pada post yang…

Akaun FB Ads Flagged? Fanpage Unpublished?

Diterbitkan pada Aug 26, 2014 oleh

AKAUN FB ADS KENA FLAGGED? PAGE KENA UNPUBLISHED? Apa punca berlakunya masalah-masalah macam ni?Ramai yang PM fanpage Sifufbads dan bertanyakan tentang hal ini, jadi kami akan cuba rungkaikan puncanya. Berikut adalah beberapa pandangan peribadi daripada SIFUFBADS tentang masalah Akaun FB ADS FLAGGED & PAGE UNPUBLISHED :- 1 – 1 Akaun FB Ads ada banyak credit…

Adakah Anda Sudah Bersedia?

Sudah bersedia untuk memulakan kempen Facebook untuk bisnes anda? Ayuh dapatkan bimbingan & konsultasi kempen pemasaran Facebook untuk bisnes anda. Sifu FB Ads bersedia memberikan pengalaman terbaik kami kepada peningkatan jualan bisnes anda — sehingga 300%!