Seminar Sifufbads Roadtour di Perak

“IPOH MALI…”

Alhamdulillah, juga selesai di Ipoh.. Luarbiasa orang Perak.. kome mmg hebat.. tahniah tim sifufbads ucapkan.. teman bulih kata 5 star untuk kome.. Semoga Allah memberi lebih kejayaan untuk kome…

SILA KONGSIKAN PENDAPAT ANDA DI BAWAH..

Program @ Sifufbads

21/07/2019
2Comma Tribe
Dewan Banquet UPM, Serdang

20/07/2019
2Comma Tribe
Dewan Banquet UPM, Serdang

19/07/2019
2Comma Tribe
Dewan Banquet UPM, Serdang

Follow Instagram @sifufbads

  • MAIN REKOD PUN BOLEH MENANG?   Haaa korang mesti
  • Boss boss jugak tapi ada masanya nak jadi customer jugak
  • Nak tak jika SifufBads nak buat SPECIAL LIVE yang akan
  • Pernah tak korang baca posting bebisnes ni mcm baca surat
  • Sesambil revise buku branding ni SifufBads teringat pulak satu kisah
  • Macam mana nak yakinkan org beli produk kita kalau org
  • Bukan senang nak senang dan bukan susah nk senang
  • Layannn??? Takkan nak layan hari2 sifu???   Sabar2maksud kena
  • Setuju tak kalau SifufBads ckp sbb ketakutan dlm diri byk
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS

Khas untuk anda yang rasa marketing tu leceh.. tak penting.. dan menyusahkan hidup. Ada lebih 50 strategi yang anda boleh terokai.. ianya straight forward dan mudah faham.. simple trick but very powerful! Isi Form di Bawah Sekarang!