Perkongsian

Pelajari asas kepada pemasaran berpadu Facebook, bagaimana menguruskan channel pemasaran ini secara optimum dan efektif.

Training

Kami menawarkan tips dan panduan yang bermutu seiring dengan pengalaman kami dalam pengurusan pemasaran Facebook untuk perniagaan anda.

Buku

Koleksi buku-buku menarik yang diterbitkan sendiri oleh kami. Sangat sesuai untuk anda yang sedang mencari panduan berkaitan pemasaran facebook.

Tag: cara tingkatkan engagement di page

5 Perkara Yang Mampu Naikkan Seri Fanpage Anda

Diterbitkan pada Dec 6, 2017 oleh

NI LAH 5 PERKARA MAMPU PULIHKAN “AURA” & NAIKKAN “SERI” KEDAI ANDA Ramai yg ada kedai, tp yg dtg atau yg masuk ke premis tu, staff, kucing atau pak guard..Ada x yg jd mcm tu? Baik mgaku cepat..Nnt Sifufbads babab kang..HEHEHE Agak2 korg, apa yg buatkan kedai korg xde org masuk? Haaa..Tentu korg sendiri dh…

5 Cara Tingkatkan Reach dan Engagement di Page Tanpa Guna FB Ads

Diterbitkan pada Sep 7, 2017 oleh

Skrg ni org yg online bisnes mmg ramai..Ofkos bila dh buat online bisnes, kebanyakkan akan ada fanpages utk promote produk atau servis masing2..Bila dh ramai yg ada pages, timbul ler satu VIRUS yg akan terjadi pada setiap owner page.. “VIRUS APE TU SIFUFBADS? TAKUT LAK SY DENGOR..” Virus ni bukan kt Malaysia jer, seluruh dunia…

Adakah Anda Sudah Bersedia?

Sudah bersedia untuk memulakan kempen Facebook untuk bisnes anda? Ayuh dapatkan bimbingan & konsultasi kempen pemasaran Facebook untuk bisnes anda. Sifu FB Ads bersedia memberikan pengalaman terbaik kami kepada peningkatan jualan bisnes anda — sehingga 300%!