[LIVE] MARKETING STRATEGY NEW ERA PART II (SAMBUNGAN)

Live kali ni nak sambung part yg tak sempat abiskan hari Selasa haritu topik “Marketing Strategy New Era”. Korang kena join part 2 ni! Kalau nak tau banyak lagi tips2 latest dari Sifu. Tonton terus video ni..

Anda nak bantu kawan2 usahawan anda yg tengah buntu tak tahu nak buat apa? Ajak diorang tonton live ni..

SILA KONGSIKAN PENDAPAT ANDA DI BAWAH..

Program @ Sifufbads

31/05/2020
Marketing from Zero
Online Webinar

25/04/2020
The Foundr 5.0
Online Webinar

13/02/2020
Foundr Chapter 4.0
Residensi UTM KL

Follow Instagram @sifufbads

No images found!
Try some other hashtag or username
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS

Khas untuk anda yang rasa marketing tu leceh.. tak penting.. dan menyusahkan hidup. Ada lebih 50 strategi yang anda boleh terokai.. ianya straight forward dan mudah faham.. simple trick but very powerful! Isi Form di Bawah Sekarang!