Perkongsian

Pelajari asas kepada pemasaran berpadu Facebook, bagaimana menguruskan channel pemasaran ini secara optimum dan efektif.

Training

Kami menawarkan tips dan panduan yang bermutu seiring dengan pengalaman kami dalam pengurusan pemasaran Facebook untuk perniagaan anda.

Buku

Koleksi buku-buku menarik yang diterbitkan sendiri oleh kami. Sangat sesuai untuk anda yang sedang mencari panduan berkaitan pemasaran facebook.

Seminar FB Ads New Chapter

Diterbitkan pada Dec 26, 2016 oleh

Alhamdulillah. Selesai sudah seminar Fb Ads New Chapter 2017, closing 2016.. Semoga perkongsian dari sifufbads & juga perkongsian dari alumni Sifufbads yang lain, memberi jutaan manfaat untuk owner2 bisnes. Dalam menghadapi, bisnes 2017.. Thanks buat yg hadir semua. Anda memang ohsem! Sanggup leburkan masa hujung minggu bersama family dengan hadir untuk menyedut ilmu… Tahniah! Sapa…


“Nak Survive, Habis Kering Kontang Duit Saving Saya Guna…”

Diterbitkan pada Dec 19, 2016 oleh

“Masa bisnes saya drop tu, 6 bulan saya terpaksa bergolok gadai survive guna duit saving. Duit makan, sewa kedai, gaji staff..sume guna duit saving, sampai kering laa duit simpanan saya..kusut gilerr, hanya Allah je yg tau betapa paniknya saya waktu ni..xtau apa lagi nk wat..tapi alhamdulillah, segalanya berubah 360 darjah slps saya blaja ‘secret weapon’…


5 Cara Tingkatkan Trust Setinggi Gunung Kinabalu (Khas Untuk Anda Yang Baru Mula Bisnes di FB)

Diterbitkan pada Dec 19, 2016 oleh

TRUST? Benda apa tu bah? Penting ke bah? Eh, terSABAHAN plaks.. Hoho, btw of course penting! Lagi2 org baru. Anda wajib thu bgimana nk bina trust, bina keyakinan, barulah prospek yakin nk beli produk anda. Ni tips khas dari SABAH bah.. Seriously, Bila anda bina TRUST dlm keadaan sub-conscious, mrk juga akan beli dlm keadaan…


Jangan “Harakiri” Akaun FB Ads Anda…

Diterbitkan pada Nov 29, 2016 oleh

“Harakiri? Pebende Harakiri ni? Bahasa mana ni? First time dgr..tapi cam ngeri je bunyinye..” Yes..mmg ngeri! Serius ngeri! Ngeri giler ahhh.. Klu anda semua nk tau, Harakiri ni satu istilah Jepun, yg membawa maksud.. AMALAN MEMBUNUH DIRI DGN CARA MEMOTONG PERUT! (errghh ngeri bila dibayangkan..) X ckup dengan tu..ada seorang yg dipanggil Kaishakunin plak akan…


Kesilapan Besar Peniaga di FB! Sibuk Jual Feature, Bukan Benefit Produk…

Diterbitkan pada Nov 29, 2016 oleh

BETUL, MMG TOTALLY WRONG! Kebnyakkanya, peniaga di fb mahupun peniaga di luar sana, kerap menjual dgn fokuskn pada ciri-ciri produk. Sibuk sgt nk UP ciri2 produk dia tu.. Nk tjuk kepoweran produk dia.. Percayalah, Mrk tk pndg pn apa ciri-ciri produk anda, itu bukanlah asbab pertama utk mrk dptkan produk anda.. Mmbli sbb ciri-ciri tu…


“Selamber Jer Ku Berenang Dengan Jerung di Bangi Sentral! Anda Niche Fesyen? Jom Baca Kisahku…”

Diterbitkan pada Nov 25, 2016 oleh

Arini SifuFBAds nk kongsikan skit story cmne cik akak ni buat bisnes dgn mnjual ‘skirt adik-beradik’.. FYI, cik akak ni ada butik kat Bangi Sentral okeh, selamber je bukak butik kat situ.. Tempat jerung-jerung beraksi.. Rileks jer dia join berenang-renang skali kat situ… Ahh.. Tak nak cite byk, baca sendri tulisan dr hati oleh beliau…


“Abes Semua Barang Suami Saya Jual! Kami Terdesak Sangat!”

Diterbitkan pada Nov 23, 2016 oleh

Inilah sbhgian coretan dr kisah Iron Lady SifuFBAds.. Yg mana novel sedih ini tlh diberikan tajuk “ZERO KE SUPERHEROIN”.. Kisah ini prnah Viral di profile fbnya sendiri.. Of course lah viral, cite dia bkn main tebakar lg bila bacanya.. bukan main sedih lg bila baca ha.. Mmg btul2 menginspirasi kisah Kak Nora kita ni.. Tak…


5 Punca Kejatuhan “Pokemon Go” Yang Anda Boleh Ambil Pengajaran.

Diterbitkan pada Nov 18, 2016 oleh

Cer kabo.. Sapa yg tk thu psl PokemonGo ni, geng surau/masjid dan makcik kantin skolah pun tahu psl game ni, mana taknya, kerana keVIRALannya suatu ktika dhulu mmbuatkan org rmi risau.. Ada yg kata ni revolusi game terbarulah.. Mcm2 lah.. Tapi.. Arini sy bkn nk cite psl geng surau waima makcik kantin, tp nk cite…


Kategori: Tips-Tips

Walaupun kat Tempat Jin Bertendang, Adik Manis 19 Tahun Ini Berjaya Tarik Ramai Orang Beratur Panjang di Restorannya…

Diterbitkan pada Nov 17, 2016 oleh

Hari ni, SifuFbads nk share pada korang smua, satu story pasal sorang budak yg kecik molek, tapi berjiwa BESAR! Baru 19 tahun tau umur dia? Tapi, jiwa kental dan berani telah buatkan dia berjaya nmpak result positif, dlm masa yg singkat! Nak tau cemana perjalanan bisnes adik manis ni? Ok… Baca smpai habis ya? “Assalamualaikum,…


Adakah Anda Sudah Bersedia?

Sudah bersedia untuk memulakan kempen Facebook untuk bisnes anda? Ayuh dapatkan bimbingan & konsultasi kempen pemasaran Facebook untuk bisnes anda. Sifu FB Ads bersedia memberikan pengalaman terbaik kami kepada peningkatan jualan bisnes anda — sehingga 300%!