Perkongsian

Pelajari asas kepada pemasaran berpadu Facebook, bagaimana menguruskan channel pemasaran ini secara optimum dan efektif.

Training

Kami menawarkan tips dan panduan yang bermutu seiring dengan pengalaman kami dalam pengurusan pemasaran Facebook untuk perniagaan anda.

Buku

Koleksi buku-buku menarik yang diterbitkan sendiri oleh kami. Sangat sesuai untuk anda yang sedang mencari panduan berkaitan pemasaran facebook.

Tauke Emas Berjanggut Lebat Ni Pon Tak Cayer Dia Boleh Marketing Guna Fb Ads…

Diterbitkan pada Nov 14, 2016 oleh

Penah nmpk iklan jual emas kat fb? “Ermmm… Mgkin ada, tp tak ramai.” Kalau ada pun, belum ada lg yg betul2 dh berjaya jual di fb. Kebykkannya jual emas di kedai je. Tp x cukup kalau ada kedai je. Kene buat marketing jgk. Baru lebih ramai lg org dtg. Harini saya nak share satu story……

Nasi Lemak Biasa Vs Nasi Lemak Anak Dara. Mana Lebih Menarik?

Diterbitkan pada Nov 11, 2016 oleh

Of sekoz sy plih nasi lemak anak dara.. Sbb lg unik, lg ‘menghairahkan’, rasa tazabar dn eksaited utk cuba.. Okay.. Sambung balik,… Saja jer nk share ptg2 camni, tekak haus tadi, jadi keluar jap nk pekena teh tarikkksss, tp terjumpa plak KOPI TARIK ni, terus terbeli 1, lupa dh pasai teh tarik td, hehe, sbb…

Inilah 5 Strategi Marketing CEO Minyak Wangi Ini Gunakan Untuk Bisnesnya, Hasilnya Amat Mengejutkan Kami…

Diterbitkan pada Nov 10, 2016 oleh

Wan Mohd Harizmi.. Nabi pernah kata, kalau kita berkawan dgn pjual minyak wangi, inshaAllah stu hari psti terpalit bau wangi kt bdn kita.. Haa.. Klu korg nk bdn mewangi yg boleh dihidu sejauh 2 tiang lampu TNB, silakan kwn dgn mamat ni.. Hoho Tapi.. Arini bkn nk cite psl tiang lmpu TNB tu, bkn jge…

Sebenarnya, Anda Kene Kumpul Fans Atau Tak? Ketahuinya Di Sini…

Diterbitkan pada Nov 8, 2016 oleh

“X yah dah kmpul fans/like ni? Sbnrnya LIKE/FANS ni perlu ke tak perlu sbnrnya? Tell me why.. Tell me! Tell me” WOKEY. Ni soalan hot.. Byk yg tya.. Hari2 awek2 cun, abam2 hensem kat page ni tanya… Perlu ke tak perlu? Penting ke tidak? Apa bagusnya? Manfaatnya? Apa masalahnya? Ok, sblm tu lihat dlu apa…

Kategori: Tips Fb Ads

Rasa “Blank” Lepas Buat Fb Ads? 9 Action Plan Ini Untuk Anda…

Diterbitkan pada Oct 27, 2016 oleh

Ye, ni saya nak bagi 9 action plan untuk korg yang baru berjinak-jinak dengan fb ads, yes ‘orang baru’ yer.. Sekarang ni, memang ramai yang dah mula berniaga di fb dengan menggunakan fb ads. Of course ramai, ilmu pemasaran fesbuk ni ramai yang share, tinggal nak tak nak cari jer. Mudah sesangat.. Benda asas dalam…

Siapa Nak Tahu Bagaimana “Mamat Diploma” Ini Buat Sales 5 Angka?

Diterbitkan pada Oct 26, 2016 oleh

Ye, betul.. time tu mamat ni msih belajar diploma, tapi bole hasilkan sales hampir 5 angka, dgn ‘pukat’nya dan juga kos FB ADS yang sangat rendah.. Sesuai untuk orang baru, leh pasang pukat dah.. Tahu fungsi pukat? Tahu perangkap? Nak belajar pasang perangkap? Kalau ade yang terkena tu memang siaplah.. Habis.. serius talk ni.. Tapi…

Orang Wassap Banyak, Tapi Yang Belinya…

Diterbitkan pada Oct 24, 2016 oleh

“Harapkan wasap je bertalu-talu, tapi yang yang jadi pembelinya boleh kita pakai jari je. Sedih betul la! Camne ni sifu? ads dah cung, kos dh murah, wasap smpai berasap..tapi yg convert jd buyer pnyer la cket..letih ar cmni sifu..tang mana yg x kena ni sifuu ku sayang, huhu..” ~  Insan Bertuah Ahhaaa…sape lagi yg ada problem…

Ex-Project Manager Ini Pernah Muflis Ketika Berumur 28 Tahun…

Diterbitkan pada Oct 17, 2016 oleh

Salam semua! Kali ni, kami nk share satu kisah sorg businesswoman yang juga seorang student Sifufbads. Kisah bagaimana wanita ni, dah elok2 keje makan gaji, dah jadi Project Manager, kendian setup company sendiri, lingkup dan akhirnya kembali BANGKIT! Bangkit dari ‘lubang hitam’ dalam hidupnya. Kisah ni betul2 EKSKLUSIF, tuan punya badan x pernah share kpd org…

5 Tips Cara Atasi Ketakutan Untuk Mulakan Bisnes Secara Online/Offline.

Diterbitkan pada Oct 11, 2016 oleh

Rmi org nk bniaga.. Suma sembang lebat pungpang pungpang.. Tp kbykannya mrk belum mula berniaga.. Kerana TAKUT! PENAKUT! BACUL… Geramm…. Grrr Apakah objek yg selalu mnjd penghalang mereka?? Apakah yg selalu bermain di fikiran mereka yg penakut ni? Ni common, biasanya mslh mrk adlh; Takut rugi Takut tak jadi Takut menghadap rejection pelanggan Takut kena…

Adakah Anda Sudah Bersedia?

Sudah bersedia untuk memulakan kempen Facebook untuk bisnes anda? Ayuh dapatkan bimbingan & konsultasi kempen pemasaran Facebook untuk bisnes anda. Sifu FB Ads bersedia memberikan pengalaman terbaik kami kepada peningkatan jualan bisnes anda — sehingga 300%!

[contact-form-7 id="980" title="Footer Form"]