Perkongsian

Pelajari asas kepada pemasaran berpadu Facebook, bagaimana menguruskan channel pemasaran ini secara optimum dan efektif.

Training

Kami menawarkan tips dan panduan yang bermutu seiring dengan pengalaman kami dalam pengurusan pemasaran Facebook untuk perniagaan anda.

Buku

Koleksi buku-buku menarik yang diterbitkan sendiri oleh kami. Sangat sesuai untuk anda yang sedang mencari panduan berkaitan pemasaran facebook.

Ada Master Dalam Architecture, Tapi Masih Nak Buat Bisnes Online

Diterbitkan pada Jul 3, 2017 oleh

Utk story kali ni, Sifufbads tampilkan satu kisah yg agak menarik utk dikongsi dgn anda semua. Mana tak menariknya, dari seorang yg belajar sampai keluar negara dan pernah bekerja dgn gaji agak “sedap” tapi memilih utk buat bisnes online.. Sifufbads tahu ramai yg tak sabar nak baca kisah kali ni. Bagaimana beliau boleh “switch” kerjayanya…

Kategori: Kisah Inspirasi

5 Strategi Untuk Gandakan Sales Last Minute Sebelum Raya

Diterbitkan pada Jun 19, 2017 oleh

Rabu ni (21hb), tarikh last utk poslaju terima parcel utk dihantar kpd customer masing2. Bila poslaju dh tak terima parcel, mmg bisnes owner akan pening ler utk tambah sales…Betul tak? “HAAA…BETUL SIFUFBADS” Ada ler yg akan garu kepala sb sampai target, ada tu yg pening sampai tak balik modal..Dan macam2 lagi..Ala..Sifufabds dh tahu dh..Mmg korang…

Siapa Cakap Student Tak Boleh Buat Sales Ribu Riban!?

Diterbitkan pada Jun 19, 2017 oleh

Mgkin diusia cam adik comel ni, kebanyakkan masih berseronok dan study di universiti. Tapi si pemilik butik pakaian QAMISSQA ni dh mempunyai bisnes pakaiannya sendiri.. Mesti ramai yg nk tahu bagaimana beliau boleh membuka bisnes ni? Nak tahu? “Hai semua fans Sifufbads.. Sy perkenalkan diri, nama saya Nur Haziqah Hanim, pengasas kpd jenama fesyen QAMISSQA…..

Staff Kak Anis Terpaksa Packing Berjemaah Depan Rumah

Diterbitkan pada Jun 17, 2017 oleh

Sape sangka lepas GAGAL dlm bisnes terdahulu, pon boleh COMEBACK dgn berjayanya. Bak pepatah, kalo gagal sekali bukan makna gagal selamanya. Lebih menarik lagi COMEBACK dgn jual pinggan mangkuk! Mmg RARE abis bisnes ni. Mmg jarang sgt, org nak bisnes2 mcm ni.. Memperkenalkan tuan empunya pemilik A&A World, Pn Anis Mastura. Beliau hanya menjual pinggan…

Doktor Berniaga Food Truck

Diterbitkan pada Jun 16, 2017 oleh

Asalnya doktor ni hanya nak tolong “sambung bayar” truck adiknya..Tapi lain lak jadinya..Dari hanya nak tolong, kini “dikejar” oleh peminat western food di area Kola T’ganu melalui bisnes foodtrucknya, sampaikan x ckup tangan dibuatnya.. MEMPERKENALKAN… “Assalamualaikum, sy Dr. Norzila bt Tengah..Disamping ada sebuah klinik, sy gak menjalankan bisnes foodtruck Makang Sedak di area Kuala Terengganu”…

Part Time Jual Sabun, Income Wanita Ini Dah Melebihi 2x Kerja Oil & Gas

Diterbitkan pada Jun 15, 2017 oleh

Utk kali ni, Sifufbads akan memaparkan satu kisah yg agak memberi motivasi dan inspirasi kpd golongan yg bekerja tapi dlm masa yg sama berbisnes secara part time… Sebenarnya, agak susah utk Sifufbads utk “korek” rahsia kejayaan bisnes gadis comel ni yg jugak pemilik bisnes Glow Gelenggang. Mana tak nya, beliau terlalu sibuk dgn kerjaya hakiki…

Bagaimana Split Test Mampu Jimatkan Kos Marketing Sehingga 3 Kali Ganda

Diterbitkan pada Jun 14, 2017 oleh

Split test ni adalah salah satu cabang solusi terbaik utk anda dapatkan kos marketing yg lebih murah, lebih jimat dan lebih targetted. Split test jugak mmpu bantu anda utk improve-kan (ROI) Return of Investment utk bisnes anda hingga 10x ganda!. “WAHHH..BETUL KE SIFUFBADS?” Yezza..Betul ler..Byk element yg korang boleh test sebenarnya. Even dari kecik2 testing…

Kategori: Tips Fb Ads

5 Powerful Keyword Headline Yang Telah Digunakan Ramai Owner Bisnes Untuk Cairkan Pelanggan Mereka

Diterbitkan pada Jun 13, 2017 oleh

Lepas Sifufbads buat survey smlm, ramai gak yang nak tahu 5 keywords yg selalu pakar2 copywriting guna dlm penulisan mereka. Selepas tengok feedback post semalam, baru “sedap” Sifufbads DEDAHKAN… Dh ready ke nk tahu? “DH READY DR SMLM LG SIFUFBADS!” Kalo dh ready, moh ler baca…. 1# BAGAIMANA Keywords ni selalu digunakan diawal headline dgn…

Tak Sangka Lak Lepas Bersalin Anak Ketiga Jadi Macam Ni….

Diterbitkan pada May 27, 2017 oleh

Hari ni Sifufabds nak share story pasal seorang wanita yg sangat cekal berbisnes. Bermula dari bawah, berniaga dari pasar malam sampai la ke online akhirnya. Macam2 cabaran dan dugaan yg beliau tempuhi. Ni based on the real story dari Pn Aisyah Kamsani iaitu pemilik Qalish Beauty Care taw.. Nak tahu apa yg terjadi pada beliau? Jom…

Adakah Anda Sudah Bersedia?

Sudah bersedia untuk memulakan kempen Facebook untuk bisnes anda? Ayuh dapatkan bimbingan & konsultasi kempen pemasaran Facebook untuk bisnes anda. Sifu FB Ads bersedia memberikan pengalaman terbaik kami kepada peningkatan jualan bisnes anda — sehingga 300%!