INILAH WAJAH-WAJAH EXTRAORDINARY FOUNDERS!

Tahniah buat FOUNDER2 yg sanggup korbankan hari minggu.. tinggalkan family, anak2, suami, isteri.. korbankan waktu rehat & tido yg lena.. hanya semata-mata utk datang berkampung di program #APPRENTICE di SifufBads Academy 3 hari ni!! Siap bawak tilam lagi (tipu je…)🙊

Anda memang EXTRAORDINARY! Power lain maciam! Semangat giler 3 hari ni! 👍🏻👏🏻🤩

Semoga apa yg dah dipelajari boleh la apply kat projek raya nanti!

Jumpa lagi dalam kelas seterusnya!!

SifufBads nak tanya ni.. ada tak kat sini yg teringin nak berkampung kat akademi SifufBads mcm founder2 ni?

SILA KONGSIKAN PENDAPAT ANDA DI BAWAH..

Program @ Sifufbads

21/07/2019
2Comma Tribe
Dewan Banquet UPM, Serdang

20/07/2019
2Comma Tribe
Dewan Banquet UPM, Serdang

19/07/2019
2Comma Tribe
Dewan Banquet UPM, Serdang

Follow Instagram @sifufbads

  • Pernah dengar tak omputeh cakap mcm ni start now
  • Setuju ke setuju sangat dgn Mr Robert ni?? Sifufbads yakin
  • Pernah tak korang rasa penat posting2 dekat ig tu tapi
  • Biarlah gambar berbicaraYang ada kedai mcm ni lah situasi selalu
  • 80 prospek akan beli lps mreka baca review atau feedback
  • THINK OUTSIDE THE BOX! Setuju ke kurang setuju
  • Jadi Founder bisnes ni nampak mcm best jermcm femes jerTapi
  • BISNES BARU UP TAPI BELUM LAUNCH DAH SOLD OUT?! APA
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS

Khas untuk anda yang rasa marketing tu leceh.. tak penting.. dan menyusahkan hidup. Ada lebih 50 strategi yang anda boleh terokai.. ianya straight forward dan mudah faham.. simple trick but very powerful! Isi Form di Bawah Sekarang!