INILAH WAJAH-WAJAH EXTRAORDINARY FOUNDERS!

Tahniah buat FOUNDER2 yg sanggup korbankan hari minggu.. tinggalkan family, anak2, suami, isteri.. korbankan waktu rehat & tido yg lena.. hanya semata-mata utk datang berkampung di program #APPRENTICE di SifufBads Academy 3 hari ni!! Siap bawak tilam lagi (tipu je…)🙊

Anda memang EXTRAORDINARY! Power lain maciam! Semangat giler 3 hari ni! 👍🏻👏🏻🤩

Semoga apa yg dah dipelajari boleh la apply kat projek raya nanti!

Jumpa lagi dalam kelas seterusnya!!

SifufBads nak tanya ni.. ada tak kat sini yg teringin nak berkampung kat akademi SifufBads mcm founder2 ni?

SILA KONGSIKAN PENDAPAT ANDA DI BAWAH..

Program @ Sifufbads

21/07/2019
2Comma Tribe
Dewan Banquet UPM, Serdang

20/07/2019
2Comma Tribe
Dewan Banquet UPM, Serdang

19/07/2019
2Comma Tribe
Dewan Banquet UPM, Serdang

Follow Instagram @sifufbads

  • MAIN REKOD PUN BOLEH MENANG?   Haaa korang mesti
  • Marketing ni nadi pd bisnes apa2 pn mmg marketing yg
  • Boss boss jugak tapi ada masanya nak jadi customer jugak
  • Nak tak jika SifufBads nak buat SPECIAL LIVE yang akan
  • Sesambil revise buku branding ni SifufBads teringat pulak satu kisah
  • Macam mana nak yakinkan org beli produk kita kalau org
  • Pssstt Korang dah tengok ke first Music Video SifufBads ni??
  • Bukan senang nak senang dan bukan susah nk senang
  • Memandangkan ramai yg merayurayu suh sifufBads buat sambungan LIVE tentang
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS

Khas untuk anda yang rasa marketing tu leceh.. tak penting.. dan menyusahkan hidup. Ada lebih 50 strategi yang anda boleh terokai.. ianya straight forward dan mudah faham.. simple trick but very powerful! Isi Form di Bawah Sekarang!