Seminar HIIM November 2017

THANKS UOLLS YG HADIR!

MELETOP!!! Utk anda semua yg dh attend ke The Finale Seminar HIIM. Anda semua mmg TERBAIK, SEMPOI dan OHSEM abis..Semoga INPUT & ILMU yg telah dikongsikan dpt beri IMPACT yg POSITIF dlm bisnes anda semua nnt..

Yg xdapat join, kita jumpa kat next seminar..TUNGGU!

SILA KONGSIKAN PENDAPAT ANDA DI BAWAH..

  1. Airil says:

    Saya mendapat knowledge dari seminar ni ­čÖé

    Salam dari Brunei Darussalam.

Program @ Sifufbads

29/09/2018
HIIM PREMIER
IDCC Shah Alam

24/08/2018
The Foundr Chapter
Sifufbads Academy

20/08/2018
The Foundr Chapter
Sifufbads Academy

Follow Instagram @sifufbads

  • Kalau sales ratus2 ribu atau juta sekalipun tapi keberkatan tu
  • Nak capai success dalam hidup kene lah sentiasa improve diri
  • Napok samo tapi buke dioo!  Businessman VS Entrepreneur Dua2
  • Tahukah anda hashtag memudahkan para pelanggan mencari anda di media
  • Alhamdulillah! Another amazing achievement dari team sifufbads  Alhamdulillah!! Rezeki
  • Salah satu cara tingkatkan kepercayaan orang terhadap produk atau servis
  • Gen Z golongan yang sedang menakluki dunia!  Siapa mereka?
  • DLM DUNIA BISNES NI KENE BERGERAK SERENTAK DUNIA  AKHIRAT!
Ebook BOS’18 Branding Online Strategy 2018
Ebook BOS’18 Branding Online Strategy 2018

DOWNLOAD PERCUMA! Dah tiba masanya untuk upgrade brand anda ke NEW LEVEL! Ketahui bagaimana 7 strategi branding ini bakal membantu bisnes anda. Jangan isi form dibawah jika tak berani nak upgrade bisnes anda SEKARANG!