Seminar HIIM November 2017

THANKS UOLLS YG HADIR!

MELETOP!!! Utk anda semua yg dh attend ke The Finale Seminar HIIM. Anda semua mmg TERBAIK, SEMPOI dan OHSEM abis..Semoga INPUT & ILMU yg telah dikongsikan dpt beri IMPACT yg POSITIF dlm bisnes anda semua nnt..

Yg xdapat join, kita jumpa kat next seminar..TUNGGU!

SILA KONGSIKAN PENDAPAT ANDA DI BAWAH..

  1. Airil says:

    Saya mendapat knowledge dari seminar ni ­čÖé

    Salam dari Brunei Darussalam.

Program @ Sifufbads

01/06/2018
Karnival Karangkraf X Sifufbads 2018
Perkarangan Kompleks Kumpulan Media Karangkraf, Seksyen 15 Shah Alam

28/04/2018
Seminar HIIM X Raya 2018
SACC, Shah Alam

31/01/2018
Seminar Chapter C 2018
SACC, Shah Alam

Follow Instagram @sifufbads

  • Apa yg dibuat Sifu Munir time2 nk raya nih? Ada
  • Brand marketing bukan lah bertujuan untuk salesTapi untuk awareness pada
  • Dah nak raya pun masih ada shoot video lagi? Agak2nya
  • Buku 117 online branding utk kuota yg terakhir Check link
  • Buku 117 online branding utk kuota yg terakhir Check link
  • Bukan Sifufbads je yg kata cmni Bro Mark Zukibek yg
  • Buku 117 online branding utk kuota yg terakhir Check link
  • Buku 117 online branding utk kuota yg terakhir Check link
  • Buku 117 online branding utk kuota yg terakhir Check link
JOM SERTAI SEMINAR TEKNIK DIGITAL MARKETING
JOM SERTAI SEMINAR TEKNIK DIGITAL MARKETING

Jika Sifufbads buat kelas khas, yang dinamakan Teknik Digital Marketing (TDM), untuk boostkan lagi sales anda sehingga 2 – 3 kali ganda, dengan teknik Digital Marketing, adakah anda sanggup invest? Jika ya -> isikan NAMA, EMEL & NO HP anda sekarang untuk dapatkan info lanjut..