Seminar Lejen IM

Seminar Lejen IM

Ini koleksi gambar sekitar Seminar Lejen IM yang berlangsung di Wisma MCA, 27 Dis lalu.

Apa perasaan anda selepas hadir ke seminar lejen IM ini? Seronok tak?

Mesti banyak ilmu yang anda dapat kan?

Siapa yang stay sampai malam hari tu lagi la banyak ilmu dapat…

Apa-apa pun terima kasih kerana sudi datang!

  1. Serius seronok giler seminar ni. Sayangnya saya tak dapat stay sampai habis. Memang terasa rugi sangat. Apa2 pun tetap enjoy. Syabas Sifufbads anjurkan seminar lejen IM ni. memang excited nak amalkan ilmu2 yg diajar tu. harap dapat buat lagi yer di masa akan datang.

  2. Tengok dari gambar dapat rasai keseronokannya. Tapi sayangnya tak dapat hadir sebab bekerja.

Program @ Sifufbads

31/01/2018
Seminar Chapter C 2018
SACC, Shah Alam

27/01/2018
Seminar Online Marketing Branding Kickstart (OMBK) 2018
IDCC, Shah Alam

05/08/2017
Seminar Missing Chapter – Return 2017
IDCC, Shah Alam

Follow Instagram @sifufbads

  • NIAGA BERTAHUN2 TAPI ASET XDE LANGSUNG?  Sebagai usahawan adalah
  • SIAPA ALUMNI UITM?   Insyallah sifufbads bakal menyumbang kepada
  • SIAPA KENAL?  Ikut resmi padi makin berisi makin menunduk
  • JENG JENG JENG  slps 5 thn web sifufbadscom berwajah
  • Your image is your brand and you have only one
  • Hari ni turn team UDA HOLDINGS dibelasah oleh team Sifufbads
  • MERENUNG LUAR JENDELA   site visit bersama sahabat pejuang
  • 2ND DAY  Harini team UDA HOLDINGS kembali berasapSifufbads belasah
  • 3 BULAN LAGI   Kolobrasi kali ke2 sifufbads
Ebook BOS’18 Branding Online Strategy 2018
Ebook BOS’18 Branding Online Strategy 2018

DOWNLOAD PERCUMA! Dah tiba masanya untuk upgrade brand anda ke NEW LEVEL! Ketahui bagaimana 7 strategi branding ini bakal membantu bisnes anda. Jangan isi form dibawah jika tak berani nak upgrade bisnes anda SEKARANG!