Perkongsian

Pelajari asas kepada pemasaran berpadu Facebook, bagaimana menguruskan channel pemasaran ini secara optimum dan efektif.

Training

Kami menawarkan tips dan panduan yang bermutu seiring dengan pengalaman kami dalam pengurusan pemasaran Facebook untuk perniagaan anda.

Buku

Koleksi buku-buku menarik yang diterbitkan sendiri oleh kami. Sangat sesuai untuk anda yang sedang mencari panduan berkaitan pemasaran facebook.

Seminar Lejen IM

Diterbitkan pada Dec 31, 2014 oleh

Seminar Lejen IM

Ini koleksi gambar sekitar Seminar Lejen IM yang berlangsung di Wisma MCA, 27 Dis lalu.

Apa perasaan anda selepas hadir ke seminar lejen IM ini? Seronok tak?

Mesti banyak ilmu yang anda dapat kan?

Siapa yang stay sampai malam hari tu lagi la banyak ilmu dapat…

Apa-apa pun terima kasih kerana sudi datang!

Kategori: Buletin

Komentar (3)

  1. Serius seronok giler seminar ni. Sayangnya saya tak dapat stay sampai habis. Memang terasa rugi sangat. Apa2 pun tetap enjoy. Syabas Sifufbads anjurkan seminar lejen IM ni. memang excited nak amalkan ilmu2 yg diajar tu. harap dapat buat lagi yer di masa akan datang.

  2. Pingback: 2015-MELANGKAH KETAHUN BARU DENGAN NIAT YANG BETUL - ShimaSignature.com

Adakah Anda Sudah Bersedia?

Sudah bersedia untuk memulakan kempen Facebook untuk bisnes anda? Ayuh dapatkan bimbingan & konsultasi kempen pemasaran Facebook untuk bisnes anda. Sifu FB Ads bersedia memberikan pengalaman terbaik kami kepada peningkatan jualan bisnes anda — sehingga 300%!