Seminar Lejen IM

Seminar Lejen IM

Ini koleksi gambar sekitar Seminar Lejen IM yang berlangsung di Wisma MCA, 27 Dis lalu.

Apa perasaan anda selepas hadir ke seminar lejen IM ini? Seronok tak?

Mesti banyak ilmu yang anda dapat kan?

Siapa yang stay sampai malam hari tu lagi la banyak ilmu dapat…

Apa-apa pun terima kasih kerana sudi datang!

SILA KONGSIKAN PENDAPAT ANDA DI BAWAH..

  1. Serius seronok giler seminar ni. Sayangnya saya tak dapat stay sampai habis. Memang terasa rugi sangat. Apa2 pun tetap enjoy. Syabas Sifufbads anjurkan seminar lejen IM ni. memang excited nak amalkan ilmu2 yg diajar tu. harap dapat buat lagi yer di masa akan datang.

  2. Tengok dari gambar dapat rasai keseronokannya. Tapi sayangnya tak dapat hadir sebab bekerja.

Program @ Sifufbads

01/06/2018
Karnival Karangkraf X Sifufbads 2018
Perkarangan Kompleks Kumpulan Media Karangkraf, Seksyen 15 Shah Alam

28/04/2018
Seminar HIIM X Raya 2018
SACC, Shah Alam

31/01/2018
Seminar Chapter C 2018
SACC, Shah Alam

Follow Instagram @sifufbads

  • Ramai usahawan diuji teruk dlm bisnes Buat apapun tak menjadi
  • Untuk kuatkan TRUST orang pada brand anda di onlineAnda sebagai
  • Untuk WIN dlm bisnesLagi2 yg ramai pesaingContent marketing adalah penyelamat
  • Bagaimana founder nfhboutiquegallery yg baru berumur 25 thn ini generate
  • Pernah tak korg tgok satu2 produk atau tgok mana2 kedai
  • Wanita ni pernah masuk lokap gara2 gagal bayar KWSP pekerjaTapi
  • Siapa cakap student tak boleh buat sales 6 angka sebulan?
  • Urang lain mau jd founder kamu jadi founder jugak! Tapi
Ebook BOS’18 Branding Online Strategy 2018
Ebook BOS’18 Branding Online Strategy 2018

DOWNLOAD PERCUMA! Dah tiba masanya untuk upgrade brand anda ke NEW LEVEL! Ketahui bagaimana 7 strategi branding ini bakal membantu bisnes anda. Jangan isi form dibawah jika tak berani nak upgrade bisnes anda SEKARANG!