Seminar Sifufbads Roadtour di Penang

“PAWWA OGHANG PENANG HARI NI..”

Alhamdulillah, selesai.. Thanks support tim sifufbads di Penang.. insyallah, ilmu walaupun sedikit, diamalkan.. memberi hasil, resultnya.. TUKAQ PLATFORM MKTG BISNES HAMPA KE ONLINE, GUNA FB ADS NAA…

Betui ka loghat penang ataih ni?

SILA KONGSIKAN PENDAPAT ANDA DI BAWAH..

  1. zakaria hamid says:

    as salam sifu bila nak roadtour penang lagi

Program @ Sifufbads

21/07/2019
2Comma Tribe
Dewan Banquet UPM, Serdang

20/07/2019
2Comma Tribe
Dewan Banquet UPM, Serdang

19/07/2019
2Comma Tribe
Dewan Banquet UPM, Serdang

Follow Instagram @sifufbads

  • Pernah dengar tak omputeh cakap mcm ni start now
  • Pernah tak korang rasa penat posting2 dekat ig tu tapi
  • Setuju ke setuju sangat dgn Mr Robert ni?? Sifufbads yakin
  • Biarlah gambar berbicaraYang ada kedai mcm ni lah situasi selalu
  • 80 prospek akan beli lps mreka baca review atau feedback
  • THINK OUTSIDE THE BOX! Setuju ke kurang setuju
  • Jadi Founder bisnes ni nampak mcm best jermcm femes jerTapi
  • BISNES BARU UP TAPI BELUM LAUNCH DAH SOLD OUT?! APA
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS

Khas untuk anda yang rasa marketing tu leceh.. tak penting.. dan menyusahkan hidup. Ada lebih 50 strategi yang anda boleh terokai.. ianya straight forward dan mudah faham.. simple trick but very powerful! Isi Form di Bawah Sekarang!