Seminar Sifufbads Roadtour di Penang

“PAWWA OGHANG PENANG HARI NI..”

Alhamdulillah, selesai.. Thanks support tim sifufbads di Penang.. insyallah, ilmu walaupun sedikit, diamalkan.. memberi hasil, resultnya.. TUKAQ PLATFORM MKTG BISNES HAMPA KE ONLINE, GUNA FB ADS NAA…

Betui ka loghat penang ataih ni?

SILA KONGSIKAN PENDAPAT ANDA DI BAWAH..

  1. zakaria hamid says:

    as salam sifu bila nak roadtour penang lagi

Program @ Sifufbads

21/07/2019
2Comma Tribe
Dewan Banquet UPM, Serdang

20/07/2019
2Comma Tribe
Dewan Banquet UPM, Serdang

19/07/2019
2Comma Tribe
Dewan Banquet UPM, Serdang

Follow Instagram @sifufbads

  • MAIN REKOD PUN BOLEH MENANG?   Haaa korang mesti
  • Marketing ni nadi pd bisnes apa2 pn mmg marketing yg
  • Boss boss jugak tapi ada masanya nak jadi customer jugak
  • Nak tak jika SifufBads nak buat SPECIAL LIVE yang akan
  • Sesambil revise buku branding ni SifufBads teringat pulak satu kisah
  • Macam mana nak yakinkan org beli produk kita kalau org
  • Pssstt Korang dah tengok ke first Music Video SifufBads ni??
  • Memandangkan ramai yg merayurayu suh sifufBads buat sambungan LIVE tentang
  • Bukan senang nak senang dan bukan susah nk senang
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS

Khas untuk anda yang rasa marketing tu leceh.. tak penting.. dan menyusahkan hidup. Ada lebih 50 strategi yang anda boleh terokai.. ianya straight forward dan mudah faham.. simple trick but very powerful! Isi Form di Bawah Sekarang!