5 INSPIRATION REAL ‘UNSUNG HEROES’

Apa tu “unsung hero”? Haa.. kalau yang tak tahu tu, maknanya hero yang tak didendang!!

Contoh macam frontliner – doctor, askar, polis, bomba, bankers dan lain lain… besar jasa mereka tau!!

Tapi dalam context ni, Sifufbads nak sharing macam mana korang semua boleh jadi UNSUNG HERO masa musibah #covid19 ni!

Baca details pada gambar bawah ni, okay?

Kalau dah baca cer comment sikit apa2 yang korang dapat belajar dari sharing ni..

SILA KONGSIKAN PENDAPAT ANDA DI BAWAH..

Program @ Sifufbads

31/05/2020
Marketing from Zero
Online Webinar

25/04/2020
The Foundr 5.0
Online Webinar

13/02/2020
Foundr Chapter 4.0
Residensi UTM KL

Follow Instagram @sifufbads

No images found!
Try some other hashtag or username
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS

Khas untuk anda yang rasa marketing tu leceh.. tak penting.. dan menyusahkan hidup. Ada lebih 50 strategi yang anda boleh terokai.. ianya straight forward dan mudah faham.. simple trick but very powerful! Isi Form di Bawah Sekarang!