6 BULAN LEPAS HIDUP AKU BIASA2 SAJA, TAPI…

Jika 6 bulan lepas, dia ni hanyalah surirumah yg asyik pikirkan hal2 anak dan family saja..Pagi petang siang malam..Tak penah terpikir langsung nak berbisnes time tu..

Macam tu lah life hari2 Pn. Emieyza, founder pada By Elysca 6 bulan lepas..Tapi lepas 6 bulan dia, hidup dia berubah 360 darjah lepas dia decide utk masuk ke alam bisnes…Dan dalam masa 6 bulan, dia dah hasilkan sales 6 angka ..

Hebat tak? Kalau org baru, progress dia ni dalam kategori yg “cepat naik” lah..

Ni semua gara2 dia mintak izin suami utk bekerja tapi suami tak benarkan..Dari situ, dia decide untuk buat bisnes pakaian..Kebetulan, suami dia org bisnes..So, mmg dapat sokongan penuh..

Dan dia ni mmg TOTALLY zero knowledge pasal online bisnes..Bayangkan nak buat ayat copywriting pn tak pandai, run iklan pn tak pandai…Nak tekan2 kat setting iklan pn takut..Bila dah zero knowledge, dia start cari cikgu yg boleh guide bisnes dia..

Dari situ, bisnes dia grow dgn hanya apply cara yg paling basic promote di FB..Seyes..basic giler..Selain tu, dia ada buat integrated marketing untuk promote butik di Parit Buntar..

TIPS dari Sifufbads utk kes macam dia ni..

  • Mula bina BRANDING secara konsisten..Bukan apa, jika cepat naik, kita akan mudah turun balik..Dgn ada brand dan org dh kenal anda, mudah untuk anda konsisten dlm bisnes.

  • Untuk buatkan anda lebih cepat dikenali, siapkan kedai online anda di setiap platform yg popular..Ini adalah strategi INTEGRATED MARKETING..Jadi, brand anda akan dapat dilihat dari byk platform..Kat sini, anda dah atasi pesaing..

  • Rekrut AGENT/DROPSHIP sebanyak mungkin dan train serta support mereka secara berterusan..Agent antara booster pada sales anda.. .

Sblm abis crita ni, dia ada tinggalkan pesan utk anda..Jangan banyak pikir dan beralasan..Yg penting, buat dulu..Berani mencuba dan usaha sampai jadi..

Sapa sini, rasa dia newbie?

SILA KONGSIKAN PENDAPAT ANDA DI BAWAH..

Program @ Sifufbads

18/04/2019
The Foundr Chapter 2.0
Sifufbads Academy

12/04/2019
SifufBads Premium Workshop
SifufBads Academy

19/03/2019
INSTAT
SifufBads Academy

Follow Instagram @sifufbads

  • MUDAHNYA BISNES BILA ANDA CEPAT BERTINDAK   Ehemkorang tau
  • ILMU MANTAP KEWANGAN SELAMAT  Haaa setuju ke setuju sangat
  • Harini Sifu nak share sikit story tentang abdulbas1t yg expert
  • nak lahirkan komuniti yang celik dan mahir urus kewangan Itulah
  • BENDA BOLEH SPEED KENAPA MASIH SLOW?   Kalau rse
  • Ibu nak ada penyambung legasiIbu nak kumpulkan The True Warrior
DIGITAL MILLIONAIRE CONFERENCE
DIGITAL MILLIONAIRE CONFERENCE

1st Time, Lebih 26 Speaker Dari ‘Circle SifufBads’ Dibawakan XCLUSIF Selama 3 Hari Berturut2, Bukan Saja Untuk Bantu Anda UPkan SALES & Tingkatkan PROFIT Tapi Juga KEKAL LAMA Dalam Bisnes. Lengkapkan form di bawah untuk info lanjut..