6 BULAN LEPAS HIDUP AKU BIASA2 SAJA, TAPI…

Jika 6 bulan lepas, dia ni hanyalah surirumah yg asyik pikirkan hal2 anak dan family saja..Pagi petang siang malam..Tak penah terpikir langsung nak berbisnes time tu..

Macam tu lah life hari2 Pn. Emieyza, founder pada By Elysca 6 bulan lepas..Tapi lepas 6 bulan dia, hidup dia berubah 360 darjah lepas dia decide utk masuk ke alam bisnes…Dan dalam masa 6 bulan, dia dah hasilkan sales 6 angka ..

Hebat tak? Kalau org baru, progress dia ni dalam kategori yg “cepat naik” lah..

Ni semua gara2 dia mintak izin suami utk bekerja tapi suami tak benarkan..Dari situ, dia decide untuk buat bisnes pakaian..Kebetulan, suami dia org bisnes..So, mmg dapat sokongan penuh..

Dan dia ni mmg TOTALLY zero knowledge pasal online bisnes..Bayangkan nak buat ayat copywriting pn tak pandai, run iklan pn tak pandai…Nak tekan2 kat setting iklan pn takut..Bila dah zero knowledge, dia start cari cikgu yg boleh guide bisnes dia..

Dari situ, bisnes dia grow dgn hanya apply cara yg paling basic promote di FB..Seyes..basic giler..Selain tu, dia ada buat integrated marketing untuk promote butik di Parit Buntar..

TIPS dari Sifufbads utk kes macam dia ni..

  • Mula bina BRANDING secara konsisten..Bukan apa, jika cepat naik, kita akan mudah turun balik..Dgn ada brand dan org dh kenal anda, mudah untuk anda konsisten dlm bisnes.

  • Untuk buatkan anda lebih cepat dikenali, siapkan kedai online anda di setiap platform yg popular..Ini adalah strategi INTEGRATED MARKETING..Jadi, brand anda akan dapat dilihat dari byk platform..Kat sini, anda dah atasi pesaing..

  • Rekrut AGENT/DROPSHIP sebanyak mungkin dan train serta support mereka secara berterusan..Agent antara booster pada sales anda.. .

Sblm abis crita ni, dia ada tinggalkan pesan utk anda..Jangan banyak pikir dan beralasan..Yg penting, buat dulu..Berani mencuba dan usaha sampai jadi..

Sapa sini, rasa dia newbie?

SILA KONGSIKAN PENDAPAT ANDA DI BAWAH..

Program @ Sifufbads

29/09/2018
HIIM PREMIER
IDCC Shah Alam

24/08/2018
The Foundr Chapter
Sifufbads Academy

20/08/2018
The Foundr Chapter
Sifufbads Academy

Follow Instagram @sifufbads

  • Bukan setakat perlu jaga2 dgn kos overhead je bukan setakat
  • Apa maksud 3 Jari tuuu  SWIPE LEFT  Penting
  • WALAUPUN KEDAI PERNAH DISIHIR ITU TIDAK MENJADI NOKTAH UNTUK BOOST
  • Antara sebab susah nak closing adalah kerana prospek tak nampak
  • Nak jual produk of course la kene ada knowledge pasal
  • DULU PERNAH KENE TIPU LESAP BERPULUHPULUH RIBU DUIT TAPI SEKARANG
  • NOW OPEN  KINI SEAT ROI CHAPTER CLASS DAH DIBUKA!
  • NOW OPEN  KINI SEAT ROI CHAPTER CLASS DAH DIBUKA!
  • NOW OPEN  KINI SEAT ROI CHAPTER CLASS DAH DIBUKA!
[Free Video] Founder’s Foundation
[Free Video] Founder’s Foundation

Didedahkan! Founder’s Foundation Video Yang Bakal Menyelamatkan dan “Mengangkat” Bisnes Anda dari Hampir Mati Kelemasan di Benam Lumpur! Anda bakal pelajarinya dalam video bersiri ini.. dan ianya PERCUMA jer..