HIGH IMPACT INTEGRATED MARKETING PREMIER

Zaman sekarang, zaman 4.0, yg mana kita tak boleh bergantung kepada 1 platform marketing.. at least, ada 3 platform marketing yang kita gunakan!

Sebab apa?

Sebab, “audiens” kita melepak bukan kat satu tempat jer, tapi banyak… Ada di fb, ada di ig, ada web, ada di telegram, ada di apps, dll..

Lebih banyak platform kita gunakan, lebih tinggi awareness.. Brand awareness, produk awarenss, message awareness.. Orang kenal! Orang nampak! Orang ingat!

Betul tak?

Dan lagi.. Lebih kerap org jumpa kita, lebih popular brand kita.. Lebih populer, lebih trusted! Dan… lebih mudah closing!!!

Thanks, to usahawan² yang turun HIIM PREMIERE..

Didoakan, kejayaan anda.. Supaya, dimudahkan urusan, sales meningkat 2-3 kali ganda, profit mencanak² naik dalam 1-3 bulan ni!!!

Siapa yang hadir? Komen sikit..

SILA KONGSIKAN PENDAPAT ANDA DI BAWAH..

  1. Redzwan Hakiimi says:

    SifuJamal bersungguh2 memberi ilmu kepada peserta. Alhamdulillah sangat2 bermanfaat dan team sifufbads juga terbaik.!

  2. Hawa says:

    Ilmu yang Sifu Jamal ajar memang terbaik dan penuh dengan point2 yg berguna.Tima kasih sifu berikan kami ilmu2 yang padat dan doakan saya sifu moga saya berjaya dapat sales 30-40k dalam masa 3 bulan sebab saya nak join kelas founder chapter akan datang.Tima kasih untuk team sifufbads yang memangnya terbaik.

Program @ Sifufbads

29/09/2018
HIIM PREMIER
IDCC Shah Alam

24/08/2018
The Foundr Chapter
Sifufbads Academy

20/08/2018
The Foundr Chapter
Sifufbads Academy

Follow Instagram @sifufbads

  • Kalau sales ratus2 ribu atau juta sekalipun tapi keberkatan tu
  • Napok samo tapi buke dioo!  Businessman VS Entrepreneur Dua2
  • Tahukah anda hashtag memudahkan para pelanggan mencari anda di media
  • Nak capai success dalam hidup kene lah sentiasa improve diri
  • Alhamdulillah! Another amazing achievement dari team sifufbads  Alhamdulillah!! Rezeki
  • Salah satu cara tingkatkan kepercayaan orang terhadap produk atau servis
  • Gen Z golongan yang sedang menakluki dunia!  Siapa mereka?
  • DLM DUNIA BISNES NI KENE BERGERAK SERENTAK DUNIA  AKHIRAT!
Ebook BOS’18 Branding Online Strategy 2018
Ebook BOS’18 Branding Online Strategy 2018

DOWNLOAD PERCUMA! Dah tiba masanya untuk upgrade brand anda ke NEW LEVEL! Ketahui bagaimana 7 strategi branding ini bakal membantu bisnes anda. Jangan isi form dibawah jika tak berani nak upgrade bisnes anda SEKARANG!