HIGH IMPACT INTEGRATED MARKETING PREMIER

Zaman sekarang, zaman 4.0, yg mana kita tak boleh bergantung kepada 1 platform marketing.. at least, ada 3 platform marketing yang kita gunakan!

Sebab apa?

Sebab, “audiens” kita melepak bukan kat satu tempat jer, tapi banyak… Ada di fb, ada di ig, ada web, ada di telegram, ada di apps, dll..

Lebih banyak platform kita gunakan, lebih tinggi awareness.. Brand awareness, produk awarenss, message awareness.. Orang kenal! Orang nampak! Orang ingat!

Betul tak?

Dan lagi.. Lebih kerap org jumpa kita, lebih popular brand kita.. Lebih populer, lebih trusted! Dan… lebih mudah closing!!!

Thanks, to usahawan² yang turun HIIM PREMIERE..

Didoakan, kejayaan anda.. Supaya, dimudahkan urusan, sales meningkat 2-3 kali ganda, profit mencanak² naik dalam 1-3 bulan ni!!!

Siapa yang hadir? Komen sikit..

SILA KONGSIKAN PENDAPAT ANDA DI BAWAH..

  1. Redzwan Hakiimi says:

    SifuJamal bersungguh2 memberi ilmu kepada peserta. Alhamdulillah sangat2 bermanfaat dan team sifufbads juga terbaik.!

  2. Hawa says:

    Ilmu yang Sifu Jamal ajar memang terbaik dan penuh dengan point2 yg berguna.Tima kasih sifu berikan kami ilmu2 yang padat dan doakan saya sifu moga saya berjaya dapat sales 30-40k dalam masa 3 bulan sebab saya nak join kelas founder chapter akan datang.Tima kasih untuk team sifufbads yang memangnya terbaik.

Program @ Sifufbads

19/01/2019
ROI Chapter
IDCC, Shah Alam

13/01/2019
Missing Chapter Reloaded
IDCC Shah Alam

29/09/2018
HIIM Premier
IDCC Shah Alam

Follow Instagram @sifufbads

  • Semua orang boleh create akaun IG boleh menjual dalam IGtapi
  • Zaman sekarang ni tak boleh bergantung pada satu platform je
  • Jika SifufBads nak wujudkan spesifik modul IG ADVERTISING! Yg bakal
  • Audiens selalu curang? Dulu tiap2 hari like post siap komen
  • LAUNCH  FINALLY MCIG MISSING CHAPTER  IG ADVERTISING TELAH
  • NAMANYA SELARI DENGAN ACTION ITULAH DIA DJ FUZZ! FUZZ ACTION
  • LIVE  JIKA arini pukul 230 PM live special dari
  • LAUNCH  FINALLY MCIG MISSING CHAPTER  IG ADVERTISING TELAH
  • LAUNCH  FINALLY MCIG MISSING CHAPTER  IG ADVERTISING TELAH
MISSING CHAPTER IG ADS
MISSING CHAPTER IG ADS

Ketahui 5 Sebab kenapa Anda Patut Mulakan Instagram Advertising Tahun 2019 Ini, Atau Terus Biarkan Bisnes Anda “Tertinggal”Isi Form di Bawah Sekarang!