7 SEBAB ANDA PATUT JOIN KELAS NLB “NAK LAJU BISNES 2021”

Sedar tak sedar, kita semua hampir menghabiskan bulan pertama 2021. Yang mana saya rasakan, bukan usahawan je terkesan, tapi hampir seluruh orang di Malaysia tengah survive dan struggle! Betul tak?

Berdasarkan pemerhatian saya, ramai usahawan yang terpaksa buang staff & team, terduduk, stuck dan paling sedih adalah mereka terpaksa “gulung tikar”…

Dan saya tak nafikan ada jugak bisnes yang masih boleh bernafas, cash flow masih baik malah ada juga student-student saya yang buat duit seperti biasa!

Disebabkan itulah saya nak bantu usahawan2 untuk bangkit pada tahun 2021 ni, Bukan hanya laju tapi maju terus 3x ganda dari sebelum ini! Nak tak? Jika anda nak, teruskan bacaan….

Ini saya kongsi 7 SEBAB ANDA PATUT JOIN KELAS NLB “NAK LAJU BISNES 2021”

1) MEMBANTU USAHAWAN YANG MASIH TRAUMA DGN “MIMPI NGERI” 2020!

“sifu, sejak pandemic ni berlaku sales saya stuck. Saya takde idea dah! Saya buntu.” Ini yang usahawan2 mengadu yg mnjadi penyebab bagi masalah bisnes mereka stuck. Adakah anda sama seperti mereka?

2) KETAHUI CARA TERBARU MEMENANGI HATI PELANGGAN ERA 2021

Pernah tak anda alami pelanggan susah nak datang? Nak dapat 20 pelanggan pun susah apatah lagi 50 atau 100 atau lebih lagi? Dan pernah tak anda follow up pelanggan sedia ada pun masih lagi susah walaupun dah bagi macam2 offer? Ini yang akan didedahkan nnti!

3) MEMBONGKARKAN 3 SECRET BAGAIMANA ORANG SETIA DENGAN BRAND

“Sifu, saya down la! Sebab pesaing main harga! Dah ramai pelanggan saya yang lari ke pesaing.” Ini yg berlaku bila produk sama lepastu pesaing pulak main harga! Dah tentu la pelanggan akan pilih harga yang lebih menarik yang ditawarkan pesaing anda betul? Anda alami masalah ni? Dan nak tahu macam mana strategi supaya pelanggan tetap loyal dengan produk anda? Inilah sebab anda perlu join kelas NLB ni.

4) BAKAL MENGUBAH GAME MARKETING 2021 YANG LEBIH PROVEN

Dah penat buat macam2 marketing, rasa FBads, IGads, influncer marketing semua tak jalan! Rasa sia-sia dah habiskan bnyak kos! Ads dah tak jalan, kos marketing makin tinggi, dan macam2 lagi! Inilah yang akan didedahkan kepada anda dengan strategi marketing yang updated, relevan & berkesan walaupun bisnes anda baru nak up!

5)  IDEA-IDEA BRAND LEBIH MENONJOL TERKOJOL BERBANDING PESAING

Branding bukan hanya pada jenama saja tapi branding juga adalah satu tarikan yang membezakan brand anda dengan brand pesaing! Tak tahu macam mana nak naikkan brand sendiri? Rasa susah? Ini juga bakal didedahkan!.

6) APA ITU FUNNEL MARKETING? INI JUGA AKAN DIDEDAHKAN!

Bagaimana nak wujudkan sales funnel yang betul untuk jana keuntunggan berterusan? Kaedah yang proven, praktikal dan simple yang bakal didedahkan kepada anda!

7) DIBEKALKAN DENGAN BAHAN-BAHAN KELAS SUPERB LARIS!

Anda akan dapat ebook, evideo dan online course yang mana membantu anda sebelum kelas sebenar berlansung. Anda juga bakal didedahkan dengan ilmu yang lebih deep, lebih dahsyat & lebih impactful dalam online seminar “Nak Laju Bisnes” selama 2 hari! Selain itu, Workbook juga akan disediakan bagi mempermudahkan pembelajaran anda smasa kelas berlangsung dan juga menulis nota untuk anda guna sebagai rujukan dalam jangka masa yang lama. Dan akhir sekali, sebelum kelas online ini bermula, anda akan bertemu dengan sifu Jamal sebanyak 3X sepanjang sesi ini sebagai brash wash untuk anda lebih komited belajar pada hari kelas online berlangsung!

Macam mana? Adakah anda masih terfikir- fikir perlu sertai atau tidak? Jika anda yakin nak ubah bisnes anda lebih laju, lebih maju? Inilah masanya! Jom register sekarang! klik link di bawah ini..

>>> Register Disini Sekarang!

SILA KONGSIKAN PENDAPAT ANDA DI BAWAH..

  1. marlina bt hamdan says:

    slm sifu, sya marlina student 2 tribe 2020/7
    sya nk minta nasihat sifu. dari thn lg lepas sya nk buka restaurant dah siap buat renovation sekali tp setiap kali nk buka balik2 pkp apa yg perluh sya buat? rasa tertekan sgt sifu.

    tq sifu 🙏

Program @ Sifubad

28/11/2020
Marketing From Zero 2.0
Virtual Online

31/05/2020
Marketing from Zero
Online Webinar

25/04/2020
The Foundr 5.0
Online Webinar

Follow Instagram @sifubad

Instagram requires authorization to view a user profile. Use autorized account in widget settings
NAK LAJU BISNES 2021
NAK LAJU BISNES 2021
Adakah anda usahawan yang nak laju, maju & nak buat comeback 2021 ini? Dapatkan new formula untuk bisnes anda disini!

SAYA NAK, SIFU!