POTPET SAJE PUN BOLEH BUAT DUIT..

Yeahh sifushow kembali lagi guyss.. Guest kali ni siapa yang pernah pergi kelas2 SifufBads mesti tahu siapa dia ni.. ?Siapa lagi kalau bukan the one and only.. @mc.nazs .. seorang Emcee yg selalu buat kita tak mengantuk dan sentisa ada energy waktu dalam kelas2 Sifufbads tu.

Jom dengar sharing dari EMCEE NASZ macam mana beliau gunakan kelebihan diri sendiri jadi punca rezeki utama beliau..

Siapa sini kenal EMCEE NASZ? Cer reply “Hai Mc!” sebab EMCEE NASZ ada nak bagi hadiah sikit dekat fans2 SifufBads.

Hadiah tu bukan2 biasa2, tak jual kat mana mana.

SILA KONGSIKAN PENDAPAT ANDA DI BAWAH..

Program @ Sifufbads

31/05/2020
Marketing from Zero
Online Webinar

25/04/2020
The Foundr 5.0
Online Webinar

13/02/2020
Foundr Chapter 4.0
Residensi UTM KL

Follow Instagram @sifufbads

No images found!
Try some other hashtag or username
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS

Khas untuk anda yang rasa marketing tu leceh.. tak penting.. dan menyusahkan hidup. Ada lebih 50 strategi yang anda boleh terokai.. ianya straight forward dan mudah faham.. simple trick but very powerful! Isi Form di Bawah Sekarang!