Perkongsian

Pelajari asas kepada pemasaran berpadu Facebook, bagaimana menguruskan channel pemasaran ini secara optimum dan efektif.

Training

Kami menawarkan tips dan panduan yang bermutu seiring dengan pengalaman kami dalam pengurusan pemasaran Facebook untuk perniagaan anda.

Buku

Koleksi buku-buku menarik yang diterbitkan sendiri oleh kami. Sangat sesuai untuk anda yang sedang mencari panduan berkaitan pemasaran facebook.

Tag: integration marketing

Live – Perkongsian 3 Orang Student Dalam Integration Marketing

Diterbitkan pada Dec 4, 2017 oleh

LIVE! SKRG KITA KONGSIKAN PENGALAMAN 3 ORG STUDENT SIFUFBADS DLM INTEGRATION MARKETING SECARA LIVE & XCLUSIF.. Kini! Sifufbads berkongsi rahsia serta tips macam mana 3 org student ni menggunakan strategi integration marketing dan telah berjaya generate income dari strategi ni.. Nk tahu rahsianya? Kena TONTON skrg!

Nak Bisnes Cepat “Meninggal”? Silakan Bergantung Satu Platform..

Diterbitkan pada Mar 30, 2017 oleh

BUSINESSMAN, THIS IS A SERIOUS MATTER – Meninggal tu bankrup ler.. YES! Business anda boleh bankrup, melingkup dan meninggal kalau bergantung pada satu platform sahaja. Hasil dari survey dan research Sifufbads, tahukah anda, kadar pembelian secara online dari tahun 2014 hingga kini semakin lama semakin meningkat, graph menunjukkan ianya grow dlm keadaan EXPONENTIAL! Sehinggakan jualan…

6 Komponen Ini Perlu Ada Untuk Bina Kempen Integrated Marketing Yang Sukses

Diterbitkan pada Feb 17, 2017 oleh

Zaman sekarang ni, untuk BERJAYA dalam bisnes, kita tak boleh pikir hanya nak berjaya je and BERANGAN nak dapat duit banyak.. Kalau ada attitude yang macam tu, Tahniah! Sebab anda adalah MAT JENIN.. Sebab untuk berjaya, kita kena rangka pelan marketing kite secara spesifik and FOCUS 200%.. Kita kena detailkan dari A-Z PLAN kita tu…..

5 Petua Ini Bakal Buatkan Prospek Tertarik Nak Baca Posting Anda.

Diterbitkan pada Feb 16, 2017 oleh

Like still tak banyak? Komen still tak cukup?Share pun tak ramai?Nak naikkan engagement tapi tak tahu caranya? Mesti STRESS teruk kan? “Betul tu sifu.. Stress sangat ni.. Tolong saya sifu!..” Persaingan sangat SENGIT di medan fb.. Ramai orang yang involve dengan bisnes-bisnes online.. So akan terjadinya LAMBAKAN produk-produk yang dijual di fb.. Ada antara mereka…

Adakah Anda Sudah Bersedia?

Sudah bersedia untuk memulakan kempen Facebook untuk bisnes anda? Ayuh dapatkan bimbingan & konsultasi kempen pemasaran Facebook untuk bisnes anda. Sifu FB Ads bersedia memberikan pengalaman terbaik kami kepada peningkatan jualan bisnes anda — sehingga 300%!