5 KESALAHAN BESAR MINDSET OWNER BISNES BILA BERNIAGA DI FESBUK

Haaa..Hari ni, Sifufbads kongsikan 5 kesalahan mindset yg selalu terjadi bila berniaga di FB..Lagi2 bila buat FBads..Jadi, hari ni, Sifu Syafiq kongsikan 5 kesalahan ni utk anda..

Dh tonton? Kalo yer, sapa yg penah buat kesalahan dlm video ni? Cuba KOMEN kt bwh ni..

SILA KONGSIKAN PENDAPAT ANDA DI BAWAH..

Program @ Sifufbads

01/06/2018
Karnival Karangkraf X Sifufbads 2018
Perkarangan Kompleks Kumpulan Media Karangkraf, Seksyen 15 Shah Alam

28/04/2018
Seminar HIIM X Raya 2018
SACC, Shah Alam

31/01/2018
Seminar Chapter C 2018
SACC, Shah Alam

Follow Instagram @sifufbads

  • Apa yg dibuat Sifu Munir time2 nk raya nih? Ada
  • Bukan Sifufbads je yg kata cmni Bro Mark Zukibek yg
  • Brand marketing bukan lah bertujuan untuk salesTapi untuk awareness pada
  • Dah nak raya pun masih ada shoot video lagi? Agak2nya
  • Buku 117 online branding utk kuota yg terakhir Check link
  • Buku 117 online branding utk kuota yg terakhir Check link
  • SELAMAT HARI RAYA! Selamat Hari Raya Aidil Fitri
  • Buku 117 online branding utk kuota yg terakhir Check link
  • Buku 117 online branding utk kuota yg terakhir Check link
JOM SERTAI SEMINAR TEKNIK DIGITAL MARKETING
JOM SERTAI SEMINAR TEKNIK DIGITAL MARKETING

Jika Sifufbads buat kelas khas, yang dinamakan Teknik Digital Marketing (TDM), untuk boostkan lagi sales anda sehingga 2 – 3 kali ganda, dengan teknik Digital Marketing, adakah anda sanggup invest? Jika ya -> isikan NAMA, EMEL & NO HP anda sekarang untuk dapatkan info lanjut..