5 Proven Method Untuk Kaji Maklumat Customer

INILAH 5 CARA PLG EFEKTIF NK ‘TACKLE’ HATI AUDIEN DLM HEADLINE..

Utk ‘tackle’ hati audien, anda kena thu apa yg audien anda FIKIRKAN atau MAHUKAN..Bila anda nk thu apa yg mereka fkirkan..Senang lah utk anda ‘PUKAU’ audien dgn copywriting..

So, hari ni, Sifufbads nk PECAHKAN rahsia bgaimana anda bleh GRAB ATTENTION audien anda dlm headline SEMUDAH ABC…

Nak thu? Baca sampai abis yer…

1# SURVEY

Cara 1st, anda bleh scan problem audien dgn guna survey..Anda boleh gunakan FB personal atau FB page utk buat survey kpd audien..

Plg dicadangkan adalah guna FB page..Sbb ia lebih effective..So, utk ‘tarik’ audien utk jawap survey anda..Anda kena masukkan UMPAN dlm survey..

Contohnya..Sape2 jawap survey akn berpeluang menang cabutan bertuah..

Anda boleh guna 2 jenis survey ni..

1. Survey Monkey – https://www.surveymonkey.com/
2. Google Form – https://www.google.com/forms/about/

2# – INTERVIEW

Anda jgak bleh INTERVIEW prospek atau customer yg pernah beli produk anda..

Anda bleh tnya feedback produk, apa yg mereka mahukan dan lain2 lg..

So, dari interview, anda dh dpt idea baru apa yg audien mahukan..

Anda faham?

3# – BLOG/FORUM

Anda boleh jgak cari apa yg audien mahukan kat blog/forum..Caranya mudah jer..

Anda perlu masukkan keywords ISSUE yg anda nk tahu,kemudian anda masukkan keywords FORUM

Anda boleh cuba kt GOOGLE..

4# – PAGE PASAING

Anda gak bleh STALK page pesaing anda. Anda stalk kt KOMEN dan REVIEW dari audien pesaing.

Baca stiap2 komen dari fans/followers pesaing..Dan dari situ, anda akan dpt idea dan issue yg audien mahukan..

5# – PAGE VIRAL

Last skali, anda bleh cari issue dari page2 viral..Contohnya..SIAKAP KELI, OH MEDIA, OH BULAN dan sbgainya..

Contohnya..Anda masukkan keywords ISSUE dan masukkan nama PAGE VIRAL kt google search..

Sbgai contoh..

JERAWAT SIAKAP KELI..

PUTIHKAN KULIT OH MEDIA..

Tak caya? Cuba ler..

Kalo dh tahu? dh faham? SHARE ler kt kwn2..

SILA KONGSIKAN PENDAPAT ANDA DI BAWAH..

  1. Sham says:

    Wow… 5 tips terbaik… boleh buat serta merta… power… Tq sifu

  2. Adey Sin says:

    Sy dah buat apa sifu suruh, berjaya 30%, nak.adjust lg bg perfect lg.

  3. Mohdkp says:

    Tips paling efektif!!

  4. Normilah bt Sari says:

    Terbaik Sifu…Tq.

Program @ Sifufbads

29/09/2018
HIIM PREMIER
IDCC Shah Alam

24/08/2018
The Foundr Chapter
Sifufbads Academy

20/08/2018
The Foundr Chapter
Sifufbads Academy

Follow Instagram @sifufbads

  • Sedangkan laut lagi bergelora ini kan pula dunia bisnes Mana
  • Founder wajib kenalpasti prospek utk bisnes merekabila dah kenal mudahla
  • PERJUANGAN 19612018 YANG MENJADI INSPIRASI  Mula2 dulu aku berasa
  • Jadi seorg leader ni bkn shj perlu jdi pemikir yg
  • Korang mesti dah sedia maklum yg database ni sgt penting
  • KERANA SAYANGKAN IBU SANGGUP KORBAN MASA MUDANYA  Nur Farah
  • Selesai tadi Part 1 Cut Cost marketing sharing LIVE tadi
  • SATU RAHSIA YG PATUT ANDA AMBIL DARI KISAH IBU MUDA
[Free Video] Founder’s Foundation
[Free Video] Founder’s Foundation

Didedahkan! Founder’s Foundation Video Yang Bakal Menyelamatkan dan “Mengangkat” Bisnes Anda dari Hampir Mati Kelemasan di Benam Lumpur! Anda bakal pelajarinya dalam video bersiri ini.. dan ianya PERCUMA jer..