5 Proven Method Untuk Kaji Maklumat Customer

INILAH 5 CARA PLG EFEKTIF NK ‘TACKLE’ HATI AUDIEN DLM HEADLINE..

Utk ‘tackle’ hati audien, anda kena thu apa yg audien anda FIKIRKAN atau MAHUKAN..Bila anda nk thu apa yg mereka fkirkan..Senang lah utk anda ‘PUKAU’ audien dgn copywriting..

So, hari ni, Sifufbads nk PECAHKAN rahsia bgaimana anda bleh GRAB ATTENTION audien anda dlm headline SEMUDAH ABC…

Nak thu? Baca sampai abis yer…

1# SURVEY

Cara 1st, anda bleh scan problem audien dgn guna survey..Anda boleh gunakan FB personal atau FB page utk buat survey kpd audien..

Plg dicadangkan adalah guna FB page..Sbb ia lebih effective..So, utk ‘tarik’ audien utk jawap survey anda..Anda kena masukkan UMPAN dlm survey..

Contohnya..Sape2 jawap survey akn berpeluang menang cabutan bertuah..

Anda boleh guna 2 jenis survey ni..

1. Survey Monkey – https://www.surveymonkey.com/
2. Google Form – https://www.google.com/forms/about/

2# – INTERVIEW

Anda jgak bleh INTERVIEW prospek atau customer yg pernah beli produk anda..

Anda bleh tnya feedback produk, apa yg mereka mahukan dan lain2 lg..

So, dari interview, anda dh dpt idea baru apa yg audien mahukan..

Anda faham?

3# – BLOG/FORUM

Anda boleh jgak cari apa yg audien mahukan kat blog/forum..Caranya mudah jer..

Anda perlu masukkan keywords ISSUE yg anda nk tahu,kemudian anda masukkan keywords FORUM

Anda boleh cuba kt GOOGLE..

4# – PAGE PASAING

Anda gak bleh STALK page pesaing anda. Anda stalk kt KOMEN dan REVIEW dari audien pesaing.

Baca stiap2 komen dari fans/followers pesaing..Dan dari situ, anda akan dpt idea dan issue yg audien mahukan..

5# – PAGE VIRAL

Last skali, anda bleh cari issue dari page2 viral..Contohnya..SIAKAP KELI, OH MEDIA, OH BULAN dan sbgainya..

Contohnya..Anda masukkan keywords ISSUE dan masukkan nama PAGE VIRAL kt google search..

Sbgai contoh..

JERAWAT SIAKAP KELI..

PUTIHKAN KULIT OH MEDIA..

Tak caya? Cuba ler..

Kalo dh tahu? dh faham? SHARE ler kt kwn2..

SILA KONGSIKAN PENDAPAT ANDA DI BAWAH..

  1. Sham says:

    Wow… 5 tips terbaik… boleh buat serta merta… power… Tq sifu

  2. Adey Sin says:

    Sy dah buat apa sifu suruh, berjaya 30%, nak.adjust lg bg perfect lg.

  3. Mohdkp says:

    Tips paling efektif!!

  4. Normilah bt Sari says:

    Terbaik Sifu…Tq.

Program @ Sifufbads

19/01/2019
ROI Chapter
IDCC, Shah Alam

13/01/2019
Missing Chapter Reloaded
IDCC Shah Alam

29/09/2018
HIIM Premier
IDCC Shah Alam

Follow Instagram @sifufbads

  • FREE  Alhamdulillah pembuka seminar Missing ChapterReloaded di IDCC Shah
  • Saya doakan satu hari nanti semua followers SifufBads ni dapat
  • Sape je x nak profit lebat bak cendawan tumbuh lps
  • YOU ARE DIGITAL MILLIONAIRE!!!   Tahniah!! Kpda yg hadir
  • Quality over Quantity! Usahawan terlalu ramai tapi semua tu berkualiti
  • Jumpe Sokk Kayyy  Kurang drpd 24 jam sahajee lagiii
  • Anggaplah kegagalan demi kegagalan itu sebagai satu starting point anda
  • 3 HARI LAGI!!!   Program yg akan berlangsung 2
ROI Chapter Class
ROI Chapter Class

Rasa Struggled Dalam Bisnes? Sales Makin Kecut? Profitnya Makin Menipis? Kos2 Semakin Meningkat? Dan, Rasa Bisnes Bakal ‘TERKUBUR’ 2019 Nanti? Izinkan SifufBads Bantu Anda! Lengkapkan Form di Bawah Sekarang!