Contoh Ayat Like Marketing Untuk 5 Niche Bisnes Ini

INILAH CONTOH AYAT2 LIKE MARKETING IKUT NICHE BISNES YG BISA “BANJIRKAN” PAGE ANDA DGN FOLLOWERS BARU

Dah ramai followers Sifufbads dok mintak Sifufbads “belanja” ayat2 like marketing kat dorang. Katanya dh buntu dok mikir ayat yg POWER utk cairkan audience utk like page dorang..

So, Sifufbads “tunaikan” jugak ler request anda tu. Tapi, bila dh byk fans nnt, jgn lupa Sifufbads ni yer…

“WAHHH…BESTNYA…”

Sifufbads malas nk ckp byk..Anda baca je gambar tu..

#1: PAKAIAN

  1. Sis! Meh la Klik LIKE klu nk jubah yg rare dan ohsem ssgt!
  2. Tecari-cari blouse plg TERKINI? Meh Klik LIKE sini!
  3. 1st in Malaysia! Shawl yg digilai wanita abad ini, nak tahu? Klik LIKE dulu!
  4. Klik LIKE kalo nk dapat Tudung Bawal Muslimah secara percuma.
  5. Klik LIKE jika nk ketahui cara2 pakai shawl ikut saiz muka

#2: KECANTIKAN

  1. Ni lah ghupenya rahsia awek korea peloless, nk tahu? Meh LIKE dulu
  2. Rahsia Cik Bedah kmbalikan zaman remajanya terbongkar! Nk tahu? Meh LIKE woi..
  3. Tk smpi 59 saat putih tgn hakak! Gila ohsem “nama produk” ni! Nk gak? Meh LIKE!
  4. Klik LIKE utk ketahui cara2 hilangkan jeragat secara semulajadi seawal 3 hari.
  5. Klik LIKE kalo nk tahu cara2 kurangkan boroi di perut seawal 3 hari

#3: KESIHATAN

  1. Nak TIPS hilgkn berat bdn tiap2 hari? Jemput klik LIKE ye
  2. Nk tahu ‘MAGIC’ ilangkn lemak tnpa diet + senam? Jom LIKE dulu
  3. Bro, nk bdn sado cam bdk ‘beach boy’? Meh LIKE klu lu brani..
  4. Klik LIKE kalo korang nak tahu kurangkan lemaks dlm badan anda tanpa bersenam
  5. Klik LIKE jika nak kurangkan paras gula dlm badan tanpa perlu berpantang

#4: MAKANAN

  1. Tcari-cari mknn ala-ala Krabi? Ape susah sgt? Meh LIKE sini klu nk tgk!
  2. Kek coklat ni buatkn baju I comot! Byk giler cokelat kot dia, nk try? Meh LIKE sini!
  3. Ikan Bakar ‘Menggeletek’ ni dh huru-harakan Klang Valley! Tk pecaya? Meh LIKE sini!
  4. Klik LIKE jika nk tahu port Shisha paling havoc di Ampang
  5. Klik LIKE utk dptkan Madu Stick secara percuma

#5: SERVIS

  1. Cik Mat dlu pki Kancil, skang pki ‘Kuda’ da, nk thu rahsianya? Meh LIKE sini!
  2. Klik LIKE jika nk dptkn servis photography ala-ala Saiful Nang, diskaun 3 terawal!
  3. Pyh nk cri designer yg gempak + imaginasi tinggi? Try la LIKE sini klu brani..
  4. Klik LIKE jika anda nk tahu tips lajukan speed laptop anda sepnatas kilat
  5. Klik LIKE kalo berminat nk dapatkan servis aircond secara percuma

Jangan lupa SHARE post ni kt kawan2 yg lain jgak taw.

SILA KONGSIKAN PENDAPAT ANDA DI BAWAH..

  1. mell says:

    sifu..kalau household (carpet, cadar) mcm mana ye??tepu otak sy nk fikirkan
    try buat, tp mcm x hit

  2. Ina says:

    Dari petang hinga ke malam ads sy asyik kena reject je.. ?tak tahu mana silap nya. Dh try refer buku..

Program @ Sifufbads

28/04/2018
Seminar HIIM X Raya 2018
SACC, Shah Alam

31/01/2018
Seminar Chapter C 2018
SACC, Shah Alam

27/01/2018
Seminar Online Marketing Branding Kickstart (OMBK) 2018
IDCC, Shah Alam

Follow Instagram @sifufbads

  • Lebih byk org yg kita doakan insyallah lbh cpt juga
  • Alhamdulillah Rezeki Bila rezeki dtg ianya dgn izin Allah Betul
  • Tak byk org yg excited hari Isnin ni termasuk org
  • Dtg teman org ke Anugerah Personaliti Industri Usahawan Malaysia
  • Tak lama dah Rahsia2 online branding yg bkl menaikkan
  •  GENG KASI LANGGAR INI TEMPAT KASI SENGATT Dlm
  • Tahniah to jaziraorange atas kejayaan menerima award Inovasi Produk Penjagaan
  • Dari Drebar Bas Ke Jutawan Perfume Live esok SifuTalk bersama
  • on9branding in the making Belanja skit sifufbads
Ebook BOS’18 Branding Online Strategy 2018
Ebook BOS’18 Branding Online Strategy 2018

DOWNLOAD PERCUMA! Dah tiba masanya untuk upgrade brand anda ke NEW LEVEL! Ketahui bagaimana 7 strategi branding ini bakal membantu bisnes anda. Jangan isi form dibawah jika tak berani nak upgrade bisnes anda SEKARANG!