Contoh Ayat Like Marketing Untuk 5 Niche Bisnes Ini

INILAH CONTOH AYAT2 LIKE MARKETING IKUT NICHE BISNES YG BISA “BANJIRKAN” PAGE ANDA DGN FOLLOWERS BARU

Dah ramai followers Sifufbads dok mintak Sifufbads “belanja” ayat2 like marketing kat dorang. Katanya dh buntu dok mikir ayat yg POWER utk cairkan audience utk like page dorang..

So, Sifufbads “tunaikan” jugak ler request anda tu. Tapi, bila dh byk fans nnt, jgn lupa Sifufbads ni yer…

“WAHHH…BESTNYA…”

Sifufbads malas nk ckp byk..Anda baca je gambar tu..

#1: PAKAIAN

  1. Sis! Meh la Klik LIKE klu nk jubah yg rare dan ohsem ssgt!
  2. Tecari-cari blouse plg TERKINI? Meh Klik LIKE sini!
  3. 1st in Malaysia! Shawl yg digilai wanita abad ini, nak tahu? Klik LIKE dulu!
  4. Klik LIKE kalo nk dapat Tudung Bawal Muslimah secara percuma.
  5. Klik LIKE jika nk ketahui cara2 pakai shawl ikut saiz muka

#2: KECANTIKAN

  1. Ni lah ghupenya rahsia awek korea peloless, nk tahu? Meh LIKE dulu
  2. Rahsia Cik Bedah kmbalikan zaman remajanya terbongkar! Nk tahu? Meh LIKE woi..
  3. Tk smpi 59 saat putih tgn hakak! Gila ohsem “nama produk” ni! Nk gak? Meh LIKE!
  4. Klik LIKE utk ketahui cara2 hilangkan jeragat secara semulajadi seawal 3 hari.
  5. Klik LIKE kalo nk tahu cara2 kurangkan boroi di perut seawal 3 hari

#3: KESIHATAN

  1. Nak TIPS hilgkn berat bdn tiap2 hari? Jemput klik LIKE ye
  2. Nk tahu ‘MAGIC’ ilangkn lemak tnpa diet + senam? Jom LIKE dulu
  3. Bro, nk bdn sado cam bdk ‘beach boy’? Meh LIKE klu lu brani..
  4. Klik LIKE kalo korang nak tahu kurangkan lemaks dlm badan anda tanpa bersenam
  5. Klik LIKE jika nak kurangkan paras gula dlm badan tanpa perlu berpantang

#4: MAKANAN

  1. Tcari-cari mknn ala-ala Krabi? Ape susah sgt? Meh LIKE sini klu nk tgk!
  2. Kek coklat ni buatkn baju I comot! Byk giler cokelat kot dia, nk try? Meh LIKE sini!
  3. Ikan Bakar ‘Menggeletek’ ni dh huru-harakan Klang Valley! Tk pecaya? Meh LIKE sini!
  4. Klik LIKE jika nk tahu port Shisha paling havoc di Ampang
  5. Klik LIKE utk dptkan Madu Stick secara percuma

#5: SERVIS

  1. Cik Mat dlu pki Kancil, skang pki ‘Kuda’ da, nk thu rahsianya? Meh LIKE sini!
  2. Klik LIKE jika nk dptkn servis photography ala-ala Saiful Nang, diskaun 3 terawal!
  3. Pyh nk cri designer yg gempak + imaginasi tinggi? Try la LIKE sini klu brani..
  4. Klik LIKE jika anda nk tahu tips lajukan speed laptop anda sepnatas kilat
  5. Klik LIKE kalo berminat nk dapatkan servis aircond secara percuma

Jangan lupa SHARE post ni kt kawan2 yg lain jgak taw.

SILA KONGSIKAN PENDAPAT ANDA DI BAWAH..

  1. mell says:

    sifu..kalau household (carpet, cadar) mcm mana ye??tepu otak sy nk fikirkan
    try buat, tp mcm x hit

    1. pro says:

      mesti boleh

  2. Ina says:

    Dari petang hinga ke malam ads sy asyik kena reject je.. ?tak tahu mana silap nya. Dh try refer buku..

Program @ Sifufbads

21/07/2019
2Comma Tribe
Dewan Banquet UPM, Serdang

20/07/2019
2Comma Tribe
Dewan Banquet UPM, Serdang

19/07/2019
2Comma Tribe
Dewan Banquet UPM, Serdang

Follow Instagram @sifufbads

  • MAIN REKOD PUN BOLEH MENANG?   Haaa korang mesti
  • Marketing ni nadi pd bisnes apa2 pn mmg marketing yg
  • Boss boss jugak tapi ada masanya nak jadi customer jugak
  • Nak tak jika SifufBads nak buat SPECIAL LIVE yang akan
  • Sesambil revise buku branding ni SifufBads teringat pulak satu kisah
  • Macam mana nak yakinkan org beli produk kita kalau org
  • Pssstt Korang dah tengok ke first Music Video SifufBads ni??
  • Bukan senang nak senang dan bukan susah nk senang
  • Pernah tak korang baca posting bebisnes ni mcm baca surat
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS

Khas untuk anda yang rasa marketing tu leceh.. tak penting.. dan menyusahkan hidup. Ada lebih 50 strategi yang anda boleh terokai.. ianya straight forward dan mudah faham.. simple trick but very powerful! Isi Form di Bawah Sekarang!