7 Tips Bagaimana Bina “Die Hard Fans” Untuk Bisnes Anda

raving fans

Pernah tak anda terfikir… camne nk buatkan org berebut2 nk dptkan produk anda? Lebih2 lg jika anda jual produk baru… Caranya dgn bina RAVING FANS. “Sape diorang ni?”, mereka adalah orang yang sangat percaya pada bisnes anda. Mungkin tergila-gilakan anda. Jual la apa pun, mereka akan beli. Fuhh.. best! Senang nak buat SALES PANTAS! Inilah antara rahsia bagaimana ramai student SifuFBads mampu jana sales dalam tempoh singkat!

Teringin nak ada raving fans sendiri? Jom tonton video ni sekarang…

Ps – Nak tahu lebih byk “teknik & strategi” cara tingkatkan sales bisnes anda?

[su_button url=”https://sifufbads.com/22videosales/” target=”blank” style=”3d” background=”#e9950e” size=”7″ wide=”yes” center=”yes”]KLIK DI SINI UNTUK KETAHUINYA…[/su_button]

SILA KONGSIKAN PENDAPAT ANDA DI BAWAH..

  1. SYED AZHAR says:

    terima kasih sifu.. ilmu yang berguna utk saya. semoga dimurahkan lagi rezeki sifu Jamal, ­čÖé

  2. rozana says:

    Terima kasih ats perkongsian.

Program @ Sifufbads

01/06/2018
Karnival Karangkraf X Sifufbads 2018
Perkarangan Kompleks Kumpulan Media Karangkraf, Seksyen 15 Shah Alam

28/04/2018
Seminar HIIM X Raya 2018
SACC, Shah Alam

31/01/2018
Seminar Chapter C 2018
SACC, Shah Alam

Follow Instagram @sifufbads

  • Ramai usahawan diuji teruk dlm bisnes Buat apapun tak menjadi
  • Untuk kuatkan TRUST orang pada brand anda di onlineAnda sebagai
  • Untuk WIN dlm bisnesLagi2 yg ramai pesaingContent marketing adalah penyelamat
  • Pernah tak korg tgok satu2 produk atau tgok mana2 kedai
  • Wanita ni pernah masuk lokap gara2 gagal bayar KWSP pekerjaTapi
  • Siapa cakap student tak boleh buat sales 6 angka sebulan?
  • Urang lain mau jd founder kamu jadi founder jugak! Tapi
  • MILLIONAIRE FOUNDER DARI UIA   Penat2 bljr UIA 6
Ebook BOS’18 Branding Online Strategy 2018
Ebook BOS’18 Branding Online Strategy 2018

DOWNLOAD PERCUMA! Dah tiba masanya untuk upgrade brand anda ke NEW LEVEL! Ketahui bagaimana 7 strategi branding ini bakal membantu bisnes anda. Jangan isi form dibawah jika tak berani nak upgrade bisnes anda SEKARANG!