7 Tips Bagaimana Bina “Die Hard Fans” Untuk Bisnes Anda

raving fans

Pernah tak anda terfikir… camne nk buatkan org berebut2 nk dptkan produk anda? Lebih2 lg jika anda jual produk baru… Caranya dgn bina RAVING FANS. “Sape diorang ni?”, mereka adalah orang yang sangat percaya pada bisnes anda. Mungkin tergila-gilakan anda. Jual la apa pun, mereka akan beli. Fuhh.. best! Senang nak buat SALES PANTAS! Inilah antara rahsia bagaimana ramai student SifuFBads mampu jana sales dalam tempoh singkat!

Teringin nak ada raving fans sendiri? Jom tonton video ni sekarang…

Ps – Nak tahu lebih byk “teknik & strategi” cara tingkatkan sales bisnes anda?

SILA KONGSIKAN PENDAPAT ANDA DI BAWAH..

  1. SYED AZHAR says:

    terima kasih sifu.. ilmu yang berguna utk saya. semoga dimurahkan lagi rezeki sifu Jamal, 🙂

  2. rozana says:

    Terima kasih ats perkongsian.

Leave a Reply to rozana Batalkan borang respon

Program @ Sifufbads

31/05/2020
Marketing from Zero
Online Webinar

25/04/2020
The Foundr 5.0
Online Webinar

13/02/2020
Foundr Chapter 4.0
Residensi UTM KL

Follow Instagram @sifufbads

No images found!
Try some other hashtag or username
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS

Khas untuk anda yang rasa marketing tu leceh.. tak penting.. dan menyusahkan hidup. Ada lebih 50 strategi yang anda boleh terokai.. ianya straight forward dan mudah faham.. simple trick but very powerful! Isi Form di Bawah Sekarang!