7 Tips Bagaimana Bina “Die Hard Fans” Untuk Bisnes Anda

raving fans

Pernah tak anda terfikir… camne nk buatkan org berebut2 nk dptkan produk anda? Lebih2 lg jika anda jual produk baru… Caranya dgn bina RAVING FANS. “Sape diorang ni?”, mereka adalah orang yang sangat percaya pada bisnes anda. Mungkin tergila-gilakan anda. Jual la apa pun, mereka akan beli. Fuhh.. best! Senang nak buat SALES PANTAS! Inilah antara rahsia bagaimana ramai student SifuFBads mampu jana sales dalam tempoh singkat!

Teringin nak ada raving fans sendiri? Jom tonton video ni sekarang…

Ps – Nak tahu lebih byk “teknik & strategi” cara tingkatkan sales bisnes anda?

[su_button url=”https://sifufbads.com/22videosales/” target=”blank” style=”3d” background=”#e9950e” size=”7″ wide=”yes” center=”yes”]KLIK DI SINI UNTUK KETAHUINYA…[/su_button]

SILA KONGSIKAN PENDAPAT ANDA DI BAWAH..

  1. SYED AZHAR says:

    terima kasih sifu.. ilmu yang berguna utk saya. semoga dimurahkan lagi rezeki sifu Jamal, ­čÖé

  2. rozana says:

    Terima kasih ats perkongsian.

Leave a Reply to rozana Batalkan borang respon

Program @ Sifufbads

29/09/2018
HIIM PREMIER
IDCC Shah Alam

24/08/2018
The Foundr Chapter
Sifufbads Academy

20/08/2018
The Foundr Chapter
Sifufbads Academy

Follow Instagram @sifufbads

  • Kalau sales ratus2 ribu atau juta sekalipun tapi keberkatan tu
  • Nak capai success dalam hidup kene lah sentiasa improve diri
  • Napok samo tapi buke dioo!  Businessman VS Entrepreneur Dua2
  • Tahukah anda hashtag memudahkan para pelanggan mencari anda di media
  • Alhamdulillah! Another amazing achievement dari team sifufbads  Alhamdulillah!! Rezeki
  • Salah satu cara tingkatkan kepercayaan orang terhadap produk atau servis
  • Gen Z golongan yang sedang menakluki dunia!  Siapa mereka?
  • DLM DUNIA BISNES NI KENE BERGERAK SERENTAK DUNIA  AKHIRAT!
Ebook BOS’18 Branding Online Strategy 2018
Ebook BOS’18 Branding Online Strategy 2018

DOWNLOAD PERCUMA! Dah tiba masanya untuk upgrade brand anda ke NEW LEVEL! Ketahui bagaimana 7 strategi branding ini bakal membantu bisnes anda. Jangan isi form dibawah jika tak berani nak upgrade bisnes anda SEKARANG!