[LIVE] 7 PHASE PENYELAMAT BISNES

Jom tonton special live yg akan membongkarkan ‘7 phase penyelamat bisnes’, yg mana untuk bantu dan up-kan balik semangat founder2 yg duk rasa stress, buntu dan pening kepala sepanjang musim kawalan pergerakan ni.

Kita ada pilihan, nak bangkit atau nak terus gibap? Apa pilihan kita? Dalam situasi genting skrg ni, kita juga ada pilihan, nak ikut arahan #kawalanpergerakan atau nak langgar arahan? Untuk org bisnes pula, nak terus ‘down’ atau nak focus cari strategi/solusi untuk challenge mcm ni?

Dah abis tonton? Apa yang anda faham?

.. dan silakan share atau tag kawan2 bisnes korang yang tgh ‘stress’ kena MCO kat rumah tu.

SILA KONGSIKAN PENDAPAT ANDA DI BAWAH..

  1. Richardoxync says:

    Procure essays on-line from dependable custom made crafting provider | BuyEssayClub is actually a perfect site to choose customized papers and make your tutorial everyday life easier.

    https://www.thefashionablehousewife.com/02/2019/4-most-effective-learning-styles-for-homeschooled-students/

Program @ Sifufbads

31/05/2020
Marketing from Zero
Online Webinar

25/04/2020
The Foundr 5.0
Online Webinar

13/02/2020
Foundr Chapter 4.0
Residensi UTM KL

Follow Instagram @sifufbads

No images found!
Try some other hashtag or username
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS

Khas untuk anda yang rasa marketing tu leceh.. tak penting.. dan menyusahkan hidup. Ada lebih 50 strategi yang anda boleh terokai.. ianya straight forward dan mudah faham.. simple trick but very powerful! Isi Form di Bawah Sekarang!