Nak Buat FB Live, Kena Unik

Dah buat FB live, tapi sales tak masuk²? Macam² gaya.. style.. teknik dah cuba, tapi takde orang yang sudi membeli? Anda kena tau, kalau nak buat FB live untuk dapatkan sales.. ada caranya.. ada strateginya. Bukannya syok sendiri, dan harapkan sales tiba² naik menggunung.. sangat mustahil!

Dari case study Sifufbads..

Kebanyakkan student kami yang rajin buat live, mereka boleh gandakan jualan dengan pantas tanpa perlu buat iklan FB Ads pun.. hanya organik je.

Perlukan idea buat FB live? Sila tonton video di bawah ini..

Dah tonton? Apa yang anda belajar dari video ini?

SILA KONGSIKAN PENDAPAT ANDA DI BAWAH..

  1. Terima kasih atas penulisan ini. Sangat membuka minda saya

    Botol Kosmetik

Program @ Sifufbads

01/06/2018
Karnival Karangkraf X Sifufbads 2018
Perkarangan Kompleks Kumpulan Media Karangkraf, Seksyen 15 Shah Alam

28/04/2018
Seminar HIIM X Raya 2018
SACC, Shah Alam

31/01/2018
Seminar Chapter C 2018
SACC, Shah Alam

Follow Instagram @sifufbads

  • Dalam bisnes ada masanya untungada masanya rugiTu dah jadi adat
  • Untuk buatkan produk lebih diterima ramaiAnda jual produk melalui MANFAAT
  • Jangan jual produk yg anda minat dan perlukan TAPI jual
  • Mula2 dulu Sifufbads ingatkan founder pada syarikat Faiza ni anak
  • EHHH COMELNYA AIR KOTAK NI!  Ni Kisah hari raya
  • Bila cerita sacrifice niMungkin tajuk ni sesuai founder pada supremeberries
  • Dalam hidup ni kita sentiasa belajarHari2 kita belajarCuma tinggal kita
  • Hari ni Sifufbads jelajah bumi Kota Kinabalu dlm seminar TDM
JOM SERTAI PROGRAM THE FOUNDR CHAPTER
JOM SERTAI PROGRAM THE FOUNDR CHAPTER

7 Sebab Kenapa Anda Perlu Ketahui Rahsia² Dalam THE FOUNDR CHAPTER ini, atau anda terus biarkan bisnes anda nyawa² iklan dan terus TERKUBUR..