Nak Buat FB Live, Kena Unik

Dah buat FB live, tapi sales tak masuk²? Macam² gaya.. style.. teknik dah cuba, tapi takde orang yang sudi membeli? Anda kena tau, kalau nak buat FB live untuk dapatkan sales.. ada caranya.. ada strateginya. Bukannya syok sendiri, dan harapkan sales tiba² naik menggunung.. sangat mustahil!

Dari case study Sifufbads..

Kebanyakkan student kami yang rajin buat live, mereka boleh gandakan jualan dengan pantas tanpa perlu buat iklan FB Ads pun.. hanya organik je.

Perlukan idea buat FB live? Sila tonton video di bawah ini..

Dah tonton? Apa yang anda belajar dari video ini?

SILA KONGSIKAN PENDAPAT ANDA DI BAWAH..

  1. Terima kasih atas penulisan ini. Sangat membuka minda saya

    Botol Kosmetik

Program @ Sifufbads

29/09/2018
HIIM PREMIER
IDCC Shah Alam

24/08/2018
The Foundr Chapter
Sifufbads Academy

20/08/2018
The Foundr Chapter
Sifufbads Academy

Follow Instagram @sifufbads

  • Kalau sales ratus2 ribu atau juta sekalipun tapi keberkatan tu
  • Nak capai success dalam hidup kene lah sentiasa improve diri
  • Napok samo tapi buke dioo!  Businessman VS Entrepreneur Dua2
  • Tahukah anda hashtag memudahkan para pelanggan mencari anda di media
  • Alhamdulillah! Another amazing achievement dari team sifufbads  Alhamdulillah!! Rezeki
  • Salah satu cara tingkatkan kepercayaan orang terhadap produk atau servis
  • Gen Z golongan yang sedang menakluki dunia!  Siapa mereka?
  • DLM DUNIA BISNES NI KENE BERGERAK SERENTAK DUNIA  AKHIRAT!
Ebook BOS’18 Branding Online Strategy 2018
Ebook BOS’18 Branding Online Strategy 2018

DOWNLOAD PERCUMA! Dah tiba masanya untuk upgrade brand anda ke NEW LEVEL! Ketahui bagaimana 7 strategi branding ini bakal membantu bisnes anda. Jangan isi form dibawah jika tak berani nak upgrade bisnes anda SEKARANG!