5 SEBAB KENAPA BUKU INI BOLEH BANTU ‘GEMUKKAN’ SALES ANDA 7X GANDA

Inilah cara paling mudah, pantas & santai tapi high impact!

#1.  57 marketing simple tapi power yg dedahkan strategi yg tested, proven & updated untuk tahun 2019! Dan, ia sesuai digunakan walaupun anda berumur 63 tahun!

#2.  Idea2 marketing yg luar biasa yg mungkin korang tak pernah pikirkan, atau mungkin korang dah terfikir tapi tak buat! Dan good news-nya, bukan org yg bisnes juta2, ratus ribu jer boleh buat. Korang yg baru nak up pun boleh implement, tak kiralah walaupun korg jual batu nisan sekalipun!

#3. Pendedahan case-studies berani mati! Semuanya contoh2 yg tested & proven, bukan setakat buat sales ribu2 sebulan.. Tapi, 6-7 angka sebulan pun ada! Dan, menariknya.. Ada yg tanpa keluarkan kos marketing walau sesen pun! Lagi.. Slps ni tak perlu menghadap phone & laptop 24jam dah!

#4. Mana lagi nak jumpa buku senipis ni tapi ada 57 strategi marketing yg serba lengkap & sesuai untuk golongan usahawan tak kiralah hat power ke, hat BBNU ke, hat sales 4 5 6 7 angka pun boleh pakai!  Yg dah power bab marketing pun boleh jadikan buku ni sebagai rujukan.

#5.  Dah bosan baca buku2 bisnes  yg bahasanya seperti mengingatkan anda kembali sewaktu belajar dulu? Fuhhh bukan main skema ayatnya! Haaa jangan risau, buku ni ayatnya mudah faham… seolah-olah macam Sifu Jamal tengah bercakap dengan anda!

Dapatkan sekarang sebelum stok habis! Klik sini untuk order..

SILA KONGSIKAN PENDAPAT ANDA DI BAWAH..

Program @ Sifufbads

26/10/2019
Missing Chapter IG Ads 2.0
Wisma Mca, 163, Jalan Ampang, Kuala Lumpur, 50450 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

21/07/2019
2Comma Tribe
Dewan Banquet UPM, Serdang

20/07/2019
2Comma Tribe
Dewan Banquet UPM, Serdang

Follow Instagram @sifufbads

No images found!
Try some other hashtag or username
HIIM END GAME
HIIM END GAME

7 Sebab Kenapa Anda Patut Ketahui Formula Marketing “HIIM END GAME” Ini, atau Terus Setia Dengan Strategi Lama Yang Bakal Melenyapkan Bisnes Anda Pada Tahun 2020! Isi form di bawah sekarang untuk ketahuinya..