3 PERKARA PENTING DARI SIFU JAMAL

Usahawan sekarang, challengenya macam2. Nak tingkatkan sales susah, nak marketing susah, nak bersaing susah, nak simpan profit pun susah. Apetah lagi nak kembangkan bisnes.

Duit nak diberanakkan tak reti, dan sekaligus buatkan bisnes tak mampu bertahan lama… Betul?

Ada ke yang macam ni?

Al kisah semasa Sifu Jamal @koijamal terbang Nashville, USA… bertalaki selama 4 hari di sana.

Sifu sampaikan pengalamannya semasa menuntut ilmu di Funnel Hacking Live, bersama father of marketing funnel dunia, @russellbrunson dan beliau mendapati bahawa dalam dunia bisnes.. lebih2 lagi usahawan digital akan tertinggal jauh ke belakang jika dari sekarang tak buat..

.. tak implement SALES FUNNEL!

Jika anda sememangnya dah implement sales funnel ni.. inilah masanya untuk upgrade ke strategi yg lebih tinggi!

Sales funnels jugak adalah apa yang beliau selalu tekankan kepada alumni2, student SifufBads.

Dan.. memang terbukti, dengan implement sales funnel yang proper, mampu mengubah sales mereka.

Real case study! Ada ke kat sini usahawan2 yang masih taktau dan tak buat sales funnel ni? Berminat nak tau?

Kedua, BLUE OCEAN & RED OCEAN MARKET.

Ape benda ocean2 ni? Apa yang Sifu Jamal nak sampaikan memang mengejutkan! Strategi baru, unik.. lain dari yang lain! Cuba check..

Dimanakah bisnes anda sekarang? Di red ocean atau blue ocean? Dan.. bagaimana caranya untuk anda sebagai usahawan untuk berenang2 ke dalam blue ocean?

Strategi ni bakal didedahkan dalam DMC 2019 nanti..

Dan yang ketiga, CONTENT MARKETING.

Zaman melennial zaman yang majoriti dipopulasi oleh generasi Z..  yang tak ‘lut’ oleh iklan2. Sebab tu lah, anda perlu perbanyakkan content marketing, lebih2 lagi content yg berbentuk story..

Specialnya… di “Digital Millionaire Conference Live 2019” nanti.. Sifu Jamal akan share ilmu2 ini.. ilmu baru yang merupakan GAME CHANGER kepada usahawan2 internet di Malaysia ni!

Dan.. anda bakal ketahui banyak lagi ilmu2 yang bukan sahaja mengenai sales dan marketing bahkan..  inspirasi, motivasi, idea bisnes, agen, team sales, psikologi selling, management, HR, tapi juga ilmu financial, investment utk usahawan digital.. dan juga, spritual sbgai seorang usahawan!!

Lebih dari 26 speaker2 lain, real expert.. dalam bidang masing2!

Pendaftaran ’DMC2019” bakal dibuka tak lama lagi! Anda dah ready ke?

Siapa yang dah ready, komen “ai sifu”

SILA KONGSIKAN PENDAPAT ANDA DI BAWAH..

Program @ Sifufbads

18/04/2019
The Foundr Chapter 2.0
Sifufbads Academy

12/04/2019
SifufBads Premium Workshop
SifufBads Academy

19/03/2019
INSTAT
SifufBads Academy

Follow Instagram @sifufbads

  • ILMU MANTAP KEWANGAN SELAMAT  Haaa setuju ke setuju sangat
  • Harini Sifu nak share sikit story tentang abdulbas1t yg expert
  • Mesti korang perasan kan    Ada satu masa
  • Ramai yg diuji dgn kejayaan demi kejayaan byk duit byk
  • BENDA YG DULUNYA BERKESAN BELUM TENTU BERKESAN SEKARANG  Psst
  • BENDA BOLEH SPEED KENAPA MASIH SLOW?   Kalau rse
  • Ibu nak ada penyambung legasiIbu nak kumpulkan The True Warrior
  • Harini Sifu nak share sikit pasal orang hebat dalam gambar
DIGITAL MILLIONAIRE CONFERENCE
DIGITAL MILLIONAIRE CONFERENCE

1st Time, Lebih 26 Speaker Dari ‘Circle SifufBads’ Dibawakan XCLUSIF Selama 3 Hari Berturut2, Bukan Saja Untuk Bantu Anda UPkan SALES & Tingkatkan PROFIT Tapi Juga KEKAL LAMA Dalam Bisnes. Lengkapkan form di bawah untuk info lanjut..