Ada Apa dengan Digital Millionaire Conference!?

Inilah kali pertama, SifufBads buat conference selamat 3 hari berturut2.. yang melibatkan lebih 20 speaker dalam satu event. Semua speaker ini sangat luar biasa taw! Mereka ini sangat expert dalam bidang masing2. Bukan mudah nak jemput mereka ye.. semua busy dengan bisnes.

Segalanya bermula selepas SifufBads lihat ramai usahawan baru yg naik dengan laju, tapi tak bertahan lama dalam tempoh 3 tahun pertama. Sebab itu, kami kumpulkan semua top speaker ini untuk berkongsi pengalaman masing2.. yg dh rasa pahit manis dunia bisnes masing2.

Di bawah ini senarai speaker yang terlibat sepanjang conference ini berlangsung:

1. KEYNOTE SPEAKER

  • Sifu Jamal
  • Dato Hussamuddin
  • Dr Ary Ginanjar Agustian
  • Ibu Hanim
  • Patric Chan

2. SPECIAL SPEAKER

  • Wawa Zainal
  • Abdul Basit
  • Ahyat Ishak
  • Ieza Yusof
  • Yaya Mooncake
  • Haji Asri Ahmad
  • Wanmus
  • Mr Kokom
  • Erna De’Xandra
  • Dila Mamadil
  • Azzam Sabtu
  • Coach Zie
  • Naimey Jalil
  • Remy Flerr
  • Che’ta Adave
  • Farahanim Razak
  • Ihsan Sabri
  • DJ Fuzz
  • Munir Razak
  • Ustaz Dr Azahar Yaakub
  • Ernie Bougas
  • Afizam Zafesha
  • Fahdi Ghazali

Nak tau siapa speaker ini? Baca info mereka di sini.

 

Dalam conference ini, ada 3 komponen yang terlibat:

1. INSPIRATIONS LEAD EMOTIONS

Ketahui rahsia dan kisah kejayaan bagaimana mereka yang bermula dari ZERO, dan kini telah mencecah jualan 7-8 angka setahun! Mereka juga bakal bongkarkan ‘secret’ yang tak ramai founder bisnes sanggup dedahkan!

2. SALES & MARKETING BIG BANG IMPACT

Kuasai strategi sales & marketing tahun 2020. Ketahui latest pattern, demand & buying factor untuk audiens di zaman millennial! Mereka terdedah dengan beribu-ribu iklan sehari. Kalau anda tak ubah, bisnes anda bakal diubahkan!

3. INVESTMENT & BUSINESS SUSTAINABILITY

Anda bakal didedahkan dengan ‘top secret’ untuk melebarkan empayar bisnes anda ke new level! Bukan tu saja, anda sebagai founder juga patut ketahui cara untuk memiliki savings dan asset melebihi RM1 juta!

Segala yang bakal didedahkan nanti bukan setakat sembang Teori sahaja, tapi juga ada Teknikal, Praktikal yang Proven! Dan kita bawakan real case-studies!

Jadi, SifufBads ingin menjemput anda.. tak kira kerja makan gaji, baru nak berniaga, ejen atau stokis produk, CEO dan founder bisnes.. jom la hadir ke conference ini pada 5 – 7 Julai 2019, di IDCC Shah Alam.

Semua orang LAYAK untuk hadir!

  • Newbie, baru nak setup bisnes..
  • Zero, belum ada idea lagi nk buat bisnes apa!
  • Droship, agen , stokis .. senang kata, anda yang menjual produk orang.
  • Founder2 bisnes yang baru ‘setahun jagung’.. nak rekrut staff pun taktau?
  • Otai2, taukeh2 berbisnes dah lebih 5 tahun.. you guys are welcoming!
  • Yang bisnesnya naik cepat dan pantas, tapi nak sustain.. alahai..
  • Founder yang bisnesnya di ambang ________ (takmo sebut..). Hampir give up! Stress, buat semuanya serba tak kena, tak jadi!
  • Anda yang tercari2 motivasi, dorongan untuk berbisnes..
  • Yang bukan saje nak upgrade ilmu marketing yg relevan & efektif utk tahun 2019.. tapi juga ilmu2 lain dalam bisnes!
  • Yang dah berbisnes bertahun2, tapi saving.. ‘kelauut’.. property asset? Apetah lagi..
  • Orang ‘baru’ atau ‘lama’ yg serious nak belajar ilmu ‘investment’ dalam bisnes..
  • Founder2 yang berbisnes yang stress dan buntu dengan ‘ragam’ staff, macam mana nak ‘handle & tackle’ diorang ni?
  • Dah bisnes bertahun.. tapi profil kewangan masih ‘tak cantik’.. tunjuk kat bank pun.. bank tak pandang!
  • Yang nak belajar psikologi cara nak ‘pukau’ customer anda untuk membeli..

Serius ni, anda kena datang! Mana tahu.. mungkin ini program kali pertama dan terakhir SifufBads akan anjurkan. Sebab ianya perlukan komitmen dan kos yang sangat tinggi untuk buat event macam ini. Jadi, kami tak jamin tahun depan akan ada lagi.

Jika anda serius nak up bisnes ke next level, inilah peluangnya!

Pendaftaran dah dibuka. Klik sini untuk register.

Peluang macam ini jarang ada. Jadi, grab seat anda cepat sebelum terlupa!

Anda juga wajib berterima kasih kepada speaker2 ini kerana sudi luangkan masa bersama, untuk berkongsi cerita dan rahsia kepada kita semua. Alhamdulillah syukur.

Semoga perkongsian mereka bermanfaat untuk kita semua. Ameenn..

SILA KONGSIKAN PENDAPAT ANDA DI BAWAH..

Program @ Sifufbads

26/10/2019
Missing Chapter IG Ads 2.0
Wisma Mca, 163, Jalan Ampang, Kuala Lumpur, 50450 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

21/07/2019
2Comma Tribe
Dewan Banquet UPM, Serdang

20/07/2019
2Comma Tribe
Dewan Banquet UPM, Serdang

Follow Instagram @sifufbads

  • COMFORT ZONE ITU MEMAKAN DIRI! Ohh mcm ni
  • PUAS HATI SHARE VIRAL Buat customers puas
  • Dulu lain sekarang lain mana sama dah Yaaaas! itulah yg
  • TAK SANGKA JUAL NASI TEPI JALAN PUN ADA WEBSITE KHAS!
  • BISNES BUNGKUS AKIBAT TERLALU SELESA DENGAN Bila tengok nasi
  • Its a wrap! Settled 2commatribe batch 3Jumaat sabtu ahad lepasTahniah
  • ATTN FOUNDER2 SEMINAR ENDGAME YG AKAN DEDAHKAN NEW
  • Set Reminder!! Kurang dari 41jam shja lagi Seminar HIIM End
HIIM END GAME
HIIM END GAME

7 Sebab Kenapa Anda Patut Ketahui Formula Marketing “HIIM END GAME” Ini, atau Terus Setia Dengan Strategi Lama Yang Bakal Melenyapkan Bisnes Anda Pada Tahun 2020! Isi form di bawah sekarang untuk ketahuinya..