BUKU INI UNTUK SI PEMALAS! LIHAT APA KATA MEREKA..

Seperti yg anda sedia maklum, buku SifufBads yg paling panas… ‘57 MARKETING STRATEGI UNTUK SI PEMALAS’ dah pun dilancarkan pada bulan Mac yg lalu…

Ala yg 1st batch sold out sampai 3000 pieces dalam tempoh 24 jam tu! Sekarang ni dah masuk batch yg ke-3 dah haaa dan sambutannya masih lagi WOW!

Mana lagi nak cari buku yg boleh bantu anda ‘gemukkan’ lagi sales anda sehingga 5-7X ganda dengan cara marketing paling mudah, pantas & santai tapi high impact… kalau bukan dalam ‘57 MARKETING STRATEGI UNTUK SI PEMALAS’  ni kan?

‘Air tangan’ dari Sifu Jamal sendiri yg special untuk yg selalu rasa marketing ni leceh, tak penting dan menyusahkan hidup! Strategi yg straight forward dan mudah faham… simple trick but very powerful! Ofkos, orang buta IT pun boleh lakukannya…

Tak percaya?

Meh kita tengok apa kata mereka yg dah baca buku ni…

“1 Tips je dah boleh buat banyak duit…”

 Siapa tak kenal dengan founder De’Xandra iaitu Pn Erna..Kisah jatuh bangun beliau banyak memberi inspirasi pada orang diluar sana…

Dari seorang pemandu bas, kini beliau berbangga dengan empayar De’Xandra yg dah berjaya membalut kapal terbang AirAsia..Bukan tu jer, beliau berjaya membina ‘jemaah’ agent  yg ramai dan berkualiti antara resipi beliau berjaya capai sales 8 angka..

“Buku ni nampak tak berapa nak tebal… tapi ada 57 strategi marketing! ”

Ini Tuan Fadhli, founder Wildan Susu Kambing yg terinspirasi untuk memulakan bisnes susu kambing selepas menghadapi masalah bagi mendapatkan susu kambing untuk anaknya…

Memulakan bisnes dengan pelbagai pengalaman pahit dan cabaran… kini, beliau boleh menarik nafas lega apabila bisnesnya semakin naik hasil usaha beliau menguasai pasaran melalui strategi integrated marketing.

“Buku ni tak skema sangat, rasa macam tengah berborak dengan Sifu Jamal…”

Siapa tak kenal dengan Wawa Zainal? Pelakon dan selebriti terkenal tanah air, merangkap founder… brandnya sendiri, Wawa Cosmetics.

Beberapa tahun lepas, dah pernah datang berguru di SifufBads… Kini beliau kembali dan baru-baru ini, Wawa Cosmetics launching produk terbarunya, Wawa lipmatte. Tapi sebelum tiba hari launching, stok semua dah licin macam pisang goreng panas. Siap tak cukup tuu.. Apa citer?”

“Saya pemalas, jadi saya memang baca buku ni…”

Inilah dia Faez Mat Rudin founder kepada Jus Mamariam. Asalnya beliau ni seorang ‘surarumah’yg banyak kali diduga waktu awal permulaan bisnes tapi semangatnya tak pernah luntur!

Kini, beliau telah mampu membina empayar bisnesnya sendiri dengan sales tahunan mencecah jutaan ringgit! Bermula dengan zero dan sekarang mampu hire lebih daripada 25 orang staff dan ada cawangan sendiri.

“Bahasa yg Sifu gunakan buat new generation senang nak faham …”

Pernah dengar tak Jus Hidayah Gold? Haaa inilah antara produk yg dikeluarkan oleh Seraimas yg dah 14 tahun bertapak dalam industri kesihatan dan kecantikan.

Bisnes turun-menurun yg dah keluarkan lebih 20 jenis produk ni memang top terutamanya dalam kalangan pengamal perubatan tradisional.

 

“Buku free tapi isi padu!” – @pecerrr

“Simple tapi power,senang dapat idea…” – @hafisalias

“Buku power memang untuk si pemalas macam aku.” – @syahreezz

“Finally, sampe juak buku free dari Sifu Jamal” – @a.slegacysarawak_sarikeihq

“Okay settel baca! Terbaik input nya. Thanks SifufBads!” – @nurul_ain_mohd_ali

“3 point feveret aku… overdelivered value, ayat pemalas ‘Saya Nak’ dan poll 3 saat” – @fakhrine

“Malas? memang malas pun… tapi since dapat buku Si Pemalas ni dari SifufBads, banyak benda baru sis belajar… TQ Sifu!” – @sri_aienz

“3 point feveret… up kan number yg berkredibiliti yg memukau orang!, Branding, membuatkan orang beli berulang2 kali tanpa paksa dan buat mega launching yg mengegarkan tulang rusuk…” – @nzrin_hriz

Fuhh dahsyat.. ramai giler yang puas hati lepas baca buku ni! Jika anda belum baca lagi, tempah sekarang sebelum stok habis. Kalau tak, kena tunggu la 2-3 minggu nak dapat stok baru. Jangan marah kalau buku sampai rumah anda lambat taw! Dah bagitau awal-awal ni.

KLIK SINI UNTUK ORDER SEKARANG!

SILA KONGSIKAN PENDAPAT ANDA DI BAWAH..

Program @ Sifufbads

21/07/2019
2Comma Tribe
Dewan Banquet UPM, Serdang

20/07/2019
2Comma Tribe
Dewan Banquet UPM, Serdang

19/07/2019
2Comma Tribe
Dewan Banquet UPM, Serdang

Follow Instagram @sifufbads

No images found!
Try some other hashtag or username
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS

Khas untuk anda yang rasa marketing tu leceh.. tak penting.. dan menyusahkan hidup. Ada lebih 50 strategi yang anda boleh terokai.. ianya straight forward dan mudah faham.. simple trick but very powerful! Isi Form di Bawah Sekarang!