Selepas 10 Tahun, Sifufbads Terima 2 Award di Peringkat Asia Pacific

Alhamdulillah.. selepas 10 tahun dalam arena bisnes online, sifufbads diberi penghargaan, iaitu Asia Pacific Top Emerging Entreprenuers… lebih manis, ramai juga anak didik sifufbads juga dpt award, sp WILDAN, SW, MBH SPA, LISTRA, MEWANGI, dll..

Thanks to sifufbads followers semua atas sokongan selama ini.. tmsuk supporter dari Msia, Spore, Brunei, Thai (ada ke?), dan dari mana2 yg support sifufbads selama ni..

Kejayaan kecil tp amat bermakna! Sifufbads doakan juga kejayaan & kegemilangan fans sifufbads yg baca post ini.. Amiiin…

SILA KONGSIKAN PENDAPAT ANDA DI BAWAH..

  1. Iqbal Ibrahim says:

    Alhamdulillah. Tahniah sahabatku Jamal. Semoga terus menjadi hamba Allah yang bermanfaat ?

  2. azrinros says:

    Tahniah buat utan Jamal dan tim SifuFbAds.

  3. ahmadi says:

    Tahniah buat Tuan Jamal & Team. Semoga terus sukses dan membantu peniaga kita.

Program @ Sifufbads

29/09/2018
HIIM PREMIER
IDCC Shah Alam

24/08/2018
The Foundr Chapter
Sifufbads Academy

20/08/2018
The Foundr Chapter
Sifufbads Academy

Follow Instagram @sifufbads

  • Kalau sales ratus2 ribu atau juta sekalipun tapi keberkatan tu
  • Nak capai success dalam hidup kene lah sentiasa improve diri
  • Napok samo tapi buke dioo!  Businessman VS Entrepreneur Dua2
  • Tahukah anda hashtag memudahkan para pelanggan mencari anda di media
  • Alhamdulillah! Another amazing achievement dari team sifufbads  Alhamdulillah!! Rezeki
  • Salah satu cara tingkatkan kepercayaan orang terhadap produk atau servis
  • Gen Z golongan yang sedang menakluki dunia!  Siapa mereka?
  • DLM DUNIA BISNES NI KENE BERGERAK SERENTAK DUNIA  AKHIRAT!
Ebook BOS’18 Branding Online Strategy 2018
Ebook BOS’18 Branding Online Strategy 2018

DOWNLOAD PERCUMA! Dah tiba masanya untuk upgrade brand anda ke NEW LEVEL! Ketahui bagaimana 7 strategi branding ini bakal membantu bisnes anda. Jangan isi form dibawah jika tak berani nak upgrade bisnes anda SEKARANG!