Perkongsian

Pelajari asas kepada pemasaran berpadu Facebook, bagaimana menguruskan channel pemasaran ini secara optimum dan efektif.

Training

Kami menawarkan tips dan panduan yang bermutu seiring dengan pengalaman kami dalam pengurusan pemasaran Facebook untuk perniagaan anda.

Buku

Koleksi buku-buku menarik yang diterbitkan sendiri oleh kami. Sangat sesuai untuk anda yang sedang mencari panduan berkaitan pemasaran facebook.

Bermula Dari Dropship, Kini Wanita Ini Berjaya Upgrade ke Top Stokis De’Xandra

Diterbitkan pada Jul 28, 2017 oleh

LEPAS TERUK BERGOLOK GADAI, KINI BELIAU BERJAYA TANPA PINJAM DUIT DARI SESIAPA PON.

Sejak dua menjak ni, ramai yg nk acah2 nk jadi founder produk. Almaklum ler, skrg kan mudah nk dapatkan produk..OEM-kan jer..Settle..

Tapi tak semua nk jadi founder. Ada yg lebih senang utk start dari bawah…Macam dgn akak kita sorang ni ler..

Beliau mula2 start sebagai DROPSHIP pada perfume paling laku keras iaitu De’Xandra Perfume sblm ni..Tapi kini, beliau merupakan Top Stokis bagi perfume tersebut.

Semua berlaku tak sampai 3 tahun pon..Kejap jer bukan? Mesti ramai yg tertanya tanya..Apa METHOD yg beliau apply? Apa STRATEGI yg beliau pakai? Dgn SAPE beliau belajar buat bisnes ni?

Sifufbads nk terang pon tak best gak..Apa kata kita baca jer apa yg beliau sampaikan kt bwah tu..Moga2 TERBUKA la mata hati korang utk terus berjaya dlm bisnes..

Jom baca…

“Nama sy SHARIFAH BT NGADIRON..Tapi korang boleh panggil Kak Iffah jer..Sy merupakan Stokis De’Xandra Perfume..Dan page rasmi sy adalah Usahawan De’Xandra..”

PN ERNA PUNYA PASAL LER NI…

“Sy bertemu “JODOH” dgn Sifufbads dari founder De’Xandra sendiri iaitu Pn Erna. Beliau la individu yg ajar sy tentang FB ads semua ni dan kenalkan sy dgn Sifufbads ni..Sblm tu, tak kenal pon…”

BANYAK YG DH BERUBAH…

“Kalo nk sy cite kan..Mmg byk perubahan yg berlaku dlm hidup sy dan suami sy…Alhamdulillah..Sales kami pon dh cecah 6 angka sebulan berbanding awal2 join De’Xandra..”

“Dgn KEKUATAN 19 org askar termasuk 6 pelajar praktikal, Alhamdulliah..Bisnes kami dh makin GROW hari demi hari..Lagi pon dh start bayar GST dgn Tax..”

DLM PROCESS BELI SHOPLOT…

“Lps bersusah payah selama ni..Kini, sy dlm process utk dpt kan shoplet utk INVESTMENT utk masa akan datang..Tak pernah terpikir pon sblm ni..Kdg2 rasa tak percaya pon ada…Dulu tgk org lain jer…”

“Skrg…Rasa mcm jadi RETIS jer, bila dpt masuk slot dlm majalah Nona dgn Mingguan Wanita..Hahah..”

SBLM JUMPA SIFUFBADS…

“Sblm jumpa Sifufbads ni, terus terang sy cakap..Dlm pikiran sy hari2..”Aku mesti buat duit byk2…” Time tu, tak terpikir pon nk buat INVESTMENT ke apa…Ye la..Mmg time tu betul2 nk kejar sales jer…”

MULA DGN APA YG ADA JER…

“Sy mula buat bisnes ni..Sy GUNA APA YG ADA jer..Sy tak pinjam duit kat sapa2 utk dijadikan modal..Sbb sy takut, bila sy buat loan..sy akan terasa lebih TERBEBAN utk membayar dan takut2 bisnes tak menjadi…”

PESANAN KAK LONG UTK KORANG…

“Bila dh belajar kena buat..Baru nmpk hasil..Jgn bertangguh..Kalo org lain boleh berjaya..Kenapa tidak kita..Tuhan Maha Adil..Man Jadda Wajada..Siapa usaha dia yg dapat..”

Lagi satu nak Kak Long pesan..

“Mula2 buat bisnes, kena bagi 500% tenaga, masa dgn semangat..Baru boleh berjaya..Sebab mula2 gerak mmg susah..Mcm roket..Mula2 naik bukan main susah..Tapi bila dh naik..senang jer..Mcm tu gak dgn bisnes…Betul ke betul?..”

Haaa..Lps kena “ceramah” dgn Kak Long kawasan..Apa korang rasa? Pedih ke pedih ssgt?

Komentar (1)

Adakah Anda Sudah Bersedia?

Sudah bersedia untuk memulakan kempen Facebook untuk bisnes anda? Ayuh dapatkan bimbingan & konsultasi kempen pemasaran Facebook untuk bisnes anda. Sifu FB Ads bersedia memberikan pengalaman terbaik kami kepada peningkatan jualan bisnes anda — sehingga 300%!