Perkongsian

Pelajari asas kepada pemasaran berpadu Facebook, bagaimana menguruskan channel pemasaran ini secara optimum dan efektif.

Training

Kami menawarkan tips dan panduan yang bermutu seiring dengan pengalaman kami dalam pengurusan pemasaran Facebook untuk perniagaan anda.

Buku

Koleksi buku-buku menarik yang diterbitkan sendiri oleh kami. Sangat sesuai untuk anda yang sedang mencari panduan berkaitan pemasaran facebook.

Realiti Sebenar Hidup Seorang Usahawan…

Diterbitkan pada Sep 14, 2016 oleh

realiti-hidup-usahawan

Kebanyakan org hanya tengok kejayaan seseorang usahawan bertaraf jutawan yang berjaya dgn berkata, “saya sukar utk dpt kejayaan sepertinya, dia dapat pun sebab nasibnya lbh baik dari sy jer, entah2 berjaya pn tipu org kot… “

tapi….

hakikat yg org tue tak tahu ialah mengenai cabaran yg mereka2 ni terpaksa hadap sblm mencapai sesuatu tahap kejayaan tersebut…seperti kata2 seorang syeikh….

“Orang yg mendapat (kurniaan) dunia yg hebat, pasti disebabkan ada kesungguhan luar biasa daripadanya. Begitu juga orang yg mendapat (kurniaan) akhirat yg hebat, pasti disebabkan ada kesungguhan luar biasa daripadanya..” – Syeikh Ahmad Fahmi ZamZam Al-Banjari.

Antara kesungguhan luarbiasa yg dihadapi adalah seperti dipertontonkan dalam video khas ini…buat mereka yg benar2 nak tahu…boleh tgk video ni….anda akan lbh faham dan menghayatinya….jom saksikan bersama2 !

.

Dalam video ini, boleh diambil beberapa point dan kata2 penting yg boleh dipegang utk kita benar2 capai kejayaan, antaranya….

  • Beza bagi org yg berputus asa dgn org yg berjaya ialah mereka terus buat dan buat setiap hari, terus bekerja keras setiap hari walau apa pn cabaran yg terpaksa dihadapi.
  • Mereka terus belajar dan belajar dgn mentor dan guru yg telah terbukti berjaya.
  • Mereka terus upgrade diri menjadi lbh baik setiap hari, tingkatkan prestasi setiap hari.
  • Walaupun hampir setiap hari mereka rasa spt nk berputus asa dan sgt penat, tp mereka terus tetap jalan dan berusaha walaupun kadang kala terpaksa merangkak2.

Sehingga akhirnya…mrk berjaya menjadi spt mana yg sungguh2 mereka mahukan…dan pada masa itu, kejayaan itu sendiri akan menjawab segala2nya !

Dan yg pasti, kejayaan itu kita perolehi utk Kaya di Dunia sbg pemberi manfaat kpd ramai org dan moga2 dgn itu, Allah redha dan buka rahmatNya utk kita masuk Syurga kelak, Amin…

Komentar (0)

Adakah Anda Sudah Bersedia?

Sudah bersedia untuk memulakan kempen Facebook untuk bisnes anda? Ayuh dapatkan bimbingan & konsultasi kempen pemasaran Facebook untuk bisnes anda. Sifu FB Ads bersedia memberikan pengalaman terbaik kami kepada peningkatan jualan bisnes anda — sehingga 300%!