Anda Pernah Dengar “Teknik Hantu”?

teknik-hantu

Teknik ni very very simple, tp impaknya, perghhh LUAR BIASA!

Klu anda nk tau, teknik ni…

  • bleh MENGHANTUI audiens anda!
  • bleh FOLLOW anda ke mana shj di fb!
  • bleh wat brand anda MELEKAT dlm ingatan audiens anda!

“Wow! Mmg berhantu ni. Teknik apa yg best semacam ni sifu? Halal x?”

Opkos halal! Bkn guna ilmu hitam ke apa. Juz guna komputer dan fesbuk shj.

Cara nk wat ads ni pun simple jer:

  1. STEP 1: Buat satu post
  2. STEP 2: Create Ads
  3. STEP 3: Di bahagian placement, pilih DESKTOP SIDE BAR..

Yes, thats it! DESKTOP SIDE BAR. Itulah tekniknya. Iklan fb ads yg keluar di bahagian tepi kanan fb anda(paparan desktop shj).

“Laa tu je ke. Ni saya pn tau. Tp cam x bape nampak je kelebihan die..”

Xnampak sbb anda x discover btol2. Belum bnyak bereksperimen dgn fb ads.

Tapi xpe..dun worry..

Meh sifu explain 4 KELEBIHAN TEKNIK INI:

  • AWARENESS: klu anda nk tau, iklan fb ads side bar ni boleh trpapar di fb audiens anda lebih dari 3 kali, dan tmpoh masa terpapar yg lama. Jd, lebih lama seseorang itu nmpak iklan anda, lebih tggi kebarangkalian utk mereka aware dgn kwujudan iklan anda.
  • RE-TARGET: iklan jnis ini sgt seswai utk re-target smula kpd fans anda. Kbanyakan mereka yg baru jd fans anda, cpt lpe smula ttg anda. Jd cara trbaik adalah dgn mnghantui mereka smula dgn tknik ini..
  • UP KREDIBILITI: mcm yg sy explain td, iklan jnis side bar ini akan kluar pd paparan audiens anda bnyk kali, dlm tmpoh yg lama..jika anda truskan iklan ni scr konsisten, lebih kerap ia mnghantui iklan audiens anda, lbih tggi kredibiliti anda..“eh, tiap2 ari nmpak iklan die ni. Msti somebody die ni..”
  • TINGKATKAN SALES: dan ofkos..bila org dh aware dgn produk/servis/brand anda, kredibiliti pn tinggi, trust pn tggi..so skaligus meningkatkan potensi utk mningkatkan jualan anda! Boom!

So, Nampak x? The power of SIDE BAR FB ADS?

Still xnampak? Cer la try test dlu..nnt nmpak dan faham lah apa yg saya dok share arini..faham?

Oklah..tu je nk share arini..jgn lpe, ilmu tnpa amal x ke mana jadinya. Dis time dh blaja something, psni jgn lpe implement plak k.

Oh ye, one more thing..

Button share bwh ni gunanya utk anda kongsikan ilmu, tips atau something yg brhrga kpd kengkawan fb anda yg lain.

Cer try share. Mana lah tau, dgn tips yg anda share arini, bkn stkt mmbantu anda, mlh membantu kwn2 fb anda improve sales mereka lps apply tknik ni. Dpt pahala free, insyaAllah..

SILA KONGSIKAN PENDAPAT ANDA DI BAWAH..

  1. syaza says:

    assalamualaikum..saya nak tanya untuk STEP 3: Di bahagian placement, pilih DESKTOP SIDE BAR..saya x jumpa lah desktop side bar tu..boleh sifu tunjukkan..saya budak baru belajar.terima kasih

    1. kat bahagian placement tu, pilih edit placement. Pastu pilih sidebar right column.

  2. Terbaik sifu. Tksh x sabat nak implemen

  3. arep says:

    Assalamuailakum, untuk likers yang sedikit, contoh macam saya baru 1k likers sesuai ke tak teknik ni?

    1. Boleh juga kalau nk buat, tp kurang sesuai sbb fans skit, jd kos iklan akan naik.

  4. Norisam bin Zainal says:

    Salam …

    Saya cuba nak buat teknik right column. tetapi untuk bahagian tick tight column tak da …so tak boleh guna …. tolong bantu saya ….

Program @ Sifufbads

29/09/2018
HIIM PREMIER
IDCC Shah Alam

24/08/2018
The Foundr Chapter
Sifufbads Academy

20/08/2018
The Foundr Chapter
Sifufbads Academy

Follow Instagram @sifufbads

  • Sedangkan laut lagi bergelora ini kan pula dunia bisnes Mana
  • Dalam era ini digital marketing adalah salah satu senjata WAJIB
  • Founder wajib kenalpasti prospek utk bisnes merekabila dah kenal mudahla
  • PERJUANGAN 19612018 YANG MENJADI INSPIRASI  Mula2 dulu aku berasa
  • Jadi seorg leader ni bkn shj perlu jdi pemikir yg
  • Selesai tadi Part 1 Cut Cost marketing sharing LIVE tadi
  • KERANA SAYANGKAN IBU SANGGUP KORBAN MASA MUDANYA  Nur Farah
  • SATU RAHSIA YG PATUT ANDA AMBIL DARI KISAH IBU MUDA
[Free Video] Founder’s Foundation
[Free Video] Founder’s Foundation

Didedahkan! Founder’s Foundation Video Yang Bakal Menyelamatkan dan “Mengangkat” Bisnes Anda dari Hampir Mati Kelemasan di Benam Lumpur! Anda bakal pelajarinya dalam video bersiri ini.. dan ianya PERCUMA jer..