WANITA INI SHARE SECRET, KAUT SALES 6 ANGKA MENJELANG RAYA

Ramai founder2 yg terlalu yakin, dah cukup ‘senjata’ utk projek raya ni. Dan merasakan tak perlu susah2 payah nak buat planning & strategi marketing ni..sebab orang akn membeli jgk. Tapi berani jamin ke?

Bukan apa.. Inilah yg terjadi pd sis @naimeyjalil founder @caryazaraofficialbberapa thun dulu. Bila dia terpaksa berdepan dgn masalah operation, sales, marketing, & management kerana tiada plan yg proper. .

Tapi utk projek raya thun lepas… selepas ‘dibasuh’ oleh SifufBads, dia mulakan planning awal! Dan sejak itu brandnya juga makin naik. Now, dah ada 3 branch tau!! 😀

“Sebelum ni, saya tak percaya dgn mana2 seminar pasal bisnes online ni, tp lepas ‘dipaksa’ oleh partner saya… barulah saya nampak rasionalnya ‘strategi’ ni boleh bantu bisnes sy..”

Katanya… Wajib ada bnyk plannning, kalau plan A tak jadi , apa plan seterusnya.. dari segi marketing, production, team & lain2…

Orang yg betul2 nak capai apa yg dia targetkan.. ofkos akn BERUBAH & BERTINDAK pantas, same goes to sis ni…dan Alhamdulillah! Sales tahun lepas, dia dapat kaut sehingga 6 angka. .
Inilah dia antara “Secret Weapon” nya:

#1 KONSISTEN DALAM MARKETING

Dia bukan start plan 2 mggu sebelum raya, tapi bfore puasa lagi dia dah start. Sentiasa update post & bg hint pd audience2 ttg jenis kain, jenis design.. supaya org lebih pantas bertindak utk mbeli. .

#2 ONLINE TO OFFLINE

Haa.. Utk orang yg ada kedai, korang boleh tarik audience dari online terus ke Butik/kedai. Taktik inilah yg digunakn oleh Caryazara, ‘umpan’ audience dgn macam2 promosi tapi dgn syarat perlu ke butik Caryazara utk dapatkan diskaun tersebut. .

#3 JAGA RELATIONSHIP DENGAN CUSTOMER

Apa yg membuatkan caryazara naik adalah kerana repeat customer. Walaupun, ada byk pesaing. Dia ada regular customer sndiri yg setia!. Dia jaga produkny dari segi kualiti, produk yg lain dri yg lain (USP) dan persembahan posting.

So, masih belum terlambat untuk korang BERTINDAK & planning kaw2 untuk projek raya kali ini! Now or lose forever. Korang yg tentukan~

👉komen “NOW” (yang betul2 nak bertindak pantas utk projek raya kali ni je akan komen)🙊

SILA KONGSIKAN PENDAPAT ANDA DI BAWAH..

Program @ Sifufbads

21/07/2019
2Comma Tribe
Dewan Banquet UPM, Serdang

20/07/2019
2Comma Tribe
Dewan Banquet UPM, Serdang

19/07/2019
2Comma Tribe
Dewan Banquet UPM, Serdang

Follow Instagram @sifufbads

  • MAIN REKOD PUN BOLEH MENANG?   Haaa korang mesti
  • Marketing ni nadi pd bisnes apa2 pn mmg marketing yg
  • Boss boss jugak tapi ada masanya nak jadi customer jugak
  • Nak tak jika SifufBads nak buat SPECIAL LIVE yang akan
  • Sesambil revise buku branding ni SifufBads teringat pulak satu kisah
  • Macam mana nak yakinkan org beli produk kita kalau org
  • Pssstt Korang dah tengok ke first Music Video SifufBads ni??
  • Bukan senang nak senang dan bukan susah nk senang
  • Memandangkan ramai yg merayurayu suh sifufBads buat sambungan LIVE tentang
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS

Khas untuk anda yang rasa marketing tu leceh.. tak penting.. dan menyusahkan hidup. Ada lebih 50 strategi yang anda boleh terokai.. ianya straight forward dan mudah faham.. simple trick but very powerful! Isi Form di Bawah Sekarang!