SELEPAS DUA HARI DI “CLOROX” BARULAH DIA TERSEDAR RUPANYA..

Better late than never~ Biasa kan dengar ayat ni? Haa, ni nak kenalkan MakeUp Artist (MUA) yg pemes ni. Maybe ada yg dah kenal, atau belum.. Ini lah dia @ferra_rossa owner kpda @ferrarossabeauty

Chop! Kalini, sifufBads cuma nak highlight sikit.. Pasal ‘kesilapan’ yg mungkin ramai Founder kat luar tu tak amik port.

Senang citer, terlepas pandang… Lagi2 cara nak urus bisnes secara overall.. Sbb mcm bfore this Ferra kurang ‘alert’.. Bila focus masuk balik kelas SifufBads ni, dia tahu mcm mana nak target audience. Belajar 2 hari aje tau!

DAH FEMES PUN TAPI..

Dia mula sedar dalam bisnes ni tak guna kalau dah ada nama.. tapi sales and marketing tak boleh handle.. Dia ada cakap “semua org bole buat sales banyak , tapi sustain tu mcm susah!”Dia tak nak bisnes dia ‘terkubur’ awal. So, dia datang lah kelas ni. Berguru nak dapat result!

Makeup artist ofkoz lah org kenal dah.. tapi dia tak ego pun.. Sudi “bertapa” dgn Sifufbads.. “eh sis sales dah okay , award mcm2 dapat.. kenapa mai Sifufbads lagi?” 😎

PALING MENYENTAP HATI…

Kalau nak tahu, Ferra ni baru setahun lebih tau jadi founder ni. Cuma dia ni Fast Furios ambil peluang. Nak berguru jugak walaupun dah“famous”.. Lepas kelas, dia sedar yg sales dan mktg penting sangat! Financial dan investment semua kena ambil tahu.. Bukan main redah aje~

CIRCLE YG BAKAR SEMANGAT..

Dia paling suka, bila ada advance circle yg boleh dia refer.. Sales juta2 dan gang berlainan niche yg membakar semangat dia.. So, circle pun mainkan peranan utk “boost” semangat! Kalau salah pilih circle, naya bossku!

SEKARANG BOLEH TURUNKAN ILMU..

Wow! Yelah, lps da belajar mcm2 smpai berasap kepala wajiblah turunkan ilmu pd anak buah kan? Dia tak lokek nak share ilmu sales dan pengurusan team building pada ‘girls2’ nya..

So, korang dapat “sesuatu” dari sharing Ferra ni? Hmm, Agak2 nya korang yg bergelar Founder baru atau lama tu.. penting tak berguru ni?

Korang nak tak dibantu kalau diberi peluang utk grow kan lagi bisnes?

👉Kalau nak… cer komen “nak plis!”

SILA KONGSIKAN PENDAPAT ANDA DI BAWAH..

Program @ Sifufbads

31/05/2020
Marketing from Zero
Online Webinar

25/04/2020
The Foundr 5.0
Online Webinar

13/02/2020
Foundr Chapter 4.0
Residensi UTM KL

Follow Instagram @sifufbads

  • Macam mana nak berjaya dalam bisnes?   Ada yg
  • Sekali seumur hidup try buat something yg tak pernah korang
  • ALHAMDULILAH!! SETTLED DAH 2 HARI 2COMMA NEW ERA!!
  • Sy baru lagi mcm mana nak promot bisnes yg kita
  • KINI DIBUKA  Akhirnya Registeration Marketing From Zero dah dibuka!!
  • 31 MAY  Kalau saya nak buat seminar special Marketing
  • Cara kita berfikir dan attitude menentukan siapa kita harini
  • LETAK NAMA YG RARE SIKIT BIAR ORG SENANG INGATT
  • New norma yg jadi kt kta ni mmg satu ujianthink
INSTAGERAM
INSTAGERAM

Jika Buku “INSTAGERAM” Ini Bakal Bantu Jimatkan Kos Marketing, Naikkan Conversion & ROI Bisnes… Anda Minat Nak Tahu? Isi Form Ini Sekarang!