SELEPAS DUA HARI DI “CLOROX” BARULAH DIA TERSEDAR RUPANYA..

Better late than never~ Biasa kan dengar ayat ni? Haa, ni nak kenalkan MakeUp Artist (MUA) yg pemes ni. Maybe ada yg dah kenal, atau belum.. Ini lah dia @ferra_rossa owner kpda @ferrarossabeauty

Chop! Kalini, sifufBads cuma nak highlight sikit.. Pasal ‘kesilapan’ yg mungkin ramai Founder kat luar tu tak amik port.

Senang citer, terlepas pandang… Lagi2 cara nak urus bisnes secara overall.. Sbb mcm bfore this Ferra kurang ‘alert’.. Bila focus masuk balik kelas SifufBads ni, dia tahu mcm mana nak target audience. Belajar 2 hari aje tau!

DAH FEMES PUN TAPI..

Dia mula sedar dalam bisnes ni tak guna kalau dah ada nama.. tapi sales and marketing tak boleh handle.. Dia ada cakap “semua org bole buat sales banyak , tapi sustain tu mcm susah!”Dia tak nak bisnes dia ‘terkubur’ awal. So, dia datang lah kelas ni. Berguru nak dapat result!

Makeup artist ofkoz lah org kenal dah.. tapi dia tak ego pun.. Sudi “bertapa” dgn Sifufbads.. “eh sis sales dah okay , award mcm2 dapat.. kenapa mai Sifufbads lagi?” 😎

PALING MENYENTAP HATI…

Kalau nak tahu, Ferra ni baru setahun lebih tau jadi founder ni. Cuma dia ni Fast Furios ambil peluang. Nak berguru jugak walaupun dah“famous”.. Lepas kelas, dia sedar yg sales dan mktg penting sangat! Financial dan investment semua kena ambil tahu.. Bukan main redah aje~

CIRCLE YG BAKAR SEMANGAT..

Dia paling suka, bila ada advance circle yg boleh dia refer.. Sales juta2 dan gang berlainan niche yg membakar semangat dia.. So, circle pun mainkan peranan utk “boost” semangat! Kalau salah pilih circle, naya bossku!

SEKARANG BOLEH TURUNKAN ILMU..

Wow! Yelah, lps da belajar mcm2 smpai berasap kepala wajiblah turunkan ilmu pd anak buah kan? Dia tak lokek nak share ilmu sales dan pengurusan team building pada ‘girls2’ nya..

So, korang dapat “sesuatu” dari sharing Ferra ni? Hmm, Agak2 nya korang yg bergelar Founder baru atau lama tu.. penting tak berguru ni?

Korang nak tak dibantu kalau diberi peluang utk grow kan lagi bisnes?

👉Kalau nak… cer komen “nak plis!”

SILA KONGSIKAN PENDAPAT ANDA DI BAWAH..

Program @ Sifufbads

21/07/2019
2Comma Tribe
Dewan Banquet UPM, Serdang

20/07/2019
2Comma Tribe
Dewan Banquet UPM, Serdang

19/07/2019
2Comma Tribe
Dewan Banquet UPM, Serdang

Follow Instagram @sifufbads

  • Pernah dengar tak omputeh cakap mcm ni start now
  • Pernah tak korang rasa penat posting2 dekat ig tu tapi
  • Setuju ke setuju sangat dgn Mr Robert ni?? Sifufbads yakin
  • Biarlah gambar berbicaraYang ada kedai mcm ni lah situasi selalu
  • 80 prospek akan beli lps mreka baca review atau feedback
  • THINK OUTSIDE THE BOX! Setuju ke kurang setuju
  • Jadi Founder bisnes ni nampak mcm best jermcm femes jerTapi
  • BISNES BARU UP TAPI BELUM LAUNCH DAH SOLD OUT?! APA
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS
57 BUKU MARKETING SI PEMALAS

Khas untuk anda yang rasa marketing tu leceh.. tak penting.. dan menyusahkan hidup. Ada lebih 50 strategi yang anda boleh terokai.. ianya straight forward dan mudah faham.. simple trick but very powerful! Isi Form di Bawah Sekarang!