Ada Apa dengan Digital Millionaire Conference!?

Ada Apa dengan Digital Millionaire Conference!?

Inilah kali pertama, SifufBads buat conference selamat 3 hari berturut2.. yang melibatkan lebih 20 speaker dalam satu event. Semua speaker ini sangat luar biasa taw! Mereka ini sangat expert dalam bidang masing2. Bukan mudah nak jemput mereka ye.. semua busy dengan bisnes. Segalanya bermula selepas SifufBads lihat ramai usahawan baru yg naik dengan laju, tapi…

7 SEBAB KENAPA KENA BUAT DIGITAL MARKETING

7 SEBAB KENAPA KENA BUAT DIGITAL MARKETING

Zaman digital 4.0 ni umpama sebuah transisi terutamanya kepada founder-founder yg selama ini berniaga secara offline… majoritinya mula ‘berpindah’ dan mula ‘menapak’ di platform online. Sifu, zaman sekarang ni kan kalau tak buat online marketing umpama ketinggalan 10 tapak ke belakang kan? Haaa betul tu! Tapi bukan 10 tapak, sebaliknya beratus2 tapak ketinggalan ke belakang!…

9 Top Digital Marketing Trend 2018 – Khas untuk Usahawan Malaysia

9 Top Digital Marketing Trend 2018 – Khas untuk Usahawan Malaysia

Pejam celik, pejam celik, kita dah masuk hampir separuh bulan Mac 2018. Cepat betul masa berlalu kan? Macam mana dengan progress bisnes anda setakat ni? Sifufbads doakan bisnes anda makin mencanak2 naik tahun ni, walaupun dengan cabaran yg semakin sengit dan makin ‘menggigit’ sekarang ni. Tapi kalau kena caranya, insyaAllah bisnes anda mampu bertahan dan…

57 Tips Branding Online

“TENSIONNYEERR! SEKARANG NI MEMANG SUSAH BETUL NAK DAPATKAN PELANGGAN! NAK DAPAT WHATSAPP SUSAH, KOMEN SUSAH, PM SUSAH… SEMUALAH SUSAH!” Adakah anda orangnya yang mengalami masalah seperti di atas ini? Jika bukan, sila tinggalkan posting yang bakal mengambil masa anda lebih dari 7min ini. Jika ya, teruskan bacaan sehingga point terakhir. Tahun 2018 – Tahun yang…